- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Şehir değiştirdim o benim izimi bulamaz artk ama sürünse sokaklarda memnun olurumay düşse ne güzel olur, sadakatsiz volkan gibi sokakta yaşayıp gelip gelip evini izler dldjdkxjsljs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir değiştirdim o benim izimi bulamaz artk ama sürünse sokaklarda memnun olurumay düşse ne güzel olur, sadakatsiz volkan gibi sokakta yaşayıp gelip gelip evini izler dldjdkxjsljs
ldhskshskhs benim kuzen de öyle bi de dar jean giymişti bi gün, biz de ablasıyla arkasından yürüyoduk kız senin g.tun niye oklavayla açılmış gibi demiştim dlsjskshzkhz daha 15 yaşındaydım o zamandan manyaklığım belliymişYolda bi kız gördüm Allah affetsin, sanki pantülün içinde yan yana iki tane kahvehane tepsisi vardı, yüzükoyun yatsın sehpa yaparsın orayı çayını falan koyarsın. İnş öyle bi şeyle evlenir.
Katip anamın totişi öyle bi dsarı dogruki o cıkıntıya bardak koydm durduYolda bi kız gördüm Allah affetsin, sanki pantülün içinde yan yana iki tane kahvehane tepsisi vardı, yüzükoyun yatsın sehpa yaparsın orayı çayını falan koyarsın. İnş öyle bi şeyle evlenir.
Olaaaa nasıl aklına geldi öyle bi söz insallah travma olmamıstır kızda asdffldhskshskhs benim kuzen de öyle bi de dar jean giymişti bi gün, biz de ablasıyla arkasından yürüyoduk kız senin g.tun niye oklavayla açılmış gibi demiştim dlsjskshzkhz daha 15 yaşındaydım o zamandan manyaklığım belliymiş
kız dümdüzdü napim anam sürekli hamur açıyo ordan şeetmişimdir dldjdldjOlaaaa nasıl aklına geldi öyle bi söz insallah travma olmamıstır kızda asdff
Öff canm cok sey cekiyo neyse susaym sen hamile ben yolda yemeyeceğiz direneceğiz asdfffkız dümdüzdü napim anam sürekli hamur açıyo ordan şeetmişimdir dldjdldj
ahahaha g.t ne diyomuşÖff canm cok sey cekiyo neyse susaym sen hamile ben yolda yemeyeceğiz direneceğiz asdfff
Aksam accessdenied gelip kimin götü kim napmıs dicek onu düşünüp düşünüp gülüyom
Herbirinin ucundan kopar nefsini körelt bugun anam elimden tahinli çöreği aldk yeter artk ye dedik kilo al dedikte ayarı cok kaçtı diye beyyyle baktmahahaha g.t ne diyomuş
valla annemdeyim içerde çeşit çeşit poğaça yapıyo şu an kadına gebelik şekerini anlatamadım her diyette yaptığı sabotajı düzenliyo bana
Ayy bi kerede seyy olmustu kızım kalanını nereye bıraktn dolaba kaldırayım sıcakta bozulur neyin kalanı dedim kızzz sen yedin mi hepsiniiii dediHerbirinin ucundan kopar nefsini körelt bugun anam elimden tahinli çöreği aldk yeter artk ye dedik kilo al dedikte ayarı cok kaçtı diye beyyyle baktm
ahahahaha ne kadar da bensin sarma yapıyo yemeyeceğini dolaba koy diyo. hangi yemeyeceğim?Ayy bi kerede seyy olmustu kızım kalanını nereye bıraktn dolaba kaldırayım sıcakta bozulur neyin kalanı dedim kızzz sen yedin mi hepsiniiii dedi
Hayatımda hiç bu kdr yemedim asdff ilaçlar dehset iştah actı onu geç yerken keyf alıyorm mutlu oluyorm ve hani bu yerken kendinden gecenleri simdi anladım yemek yemeyi bilmiyomusum ondan keyf almıyomusum.. yediklerim azckta memiktolara gitse iyi olurahahahaha ne kadar da bensin sarma yapıyo yemeyeceğini dolaba koy diyo. hangi yemeyeceğim?
Yok kuzum bekarım benLa Vie bebiiimm senin var mı forumu gıskanan gocan
Tam bekar değilsin sevdiceğin var geçen sevgilisi yaparsam buraya vakit ayıramam diye olmayan sevgilime üzüntülendimYok kuzum bekarım ben
Ahaha benimki bana çok gülüyo ama onu bırakıp sadece forumda kikirdesem isyan bayrağını çekerdi kesin
kız olmayan sevgiline niye üzüntüledinTam bekar değilsin sevdiceğin var geçen sevgilisi yaparsam buraya vakit ayıramam diye olmayan sevgilime üzüntülendim
Yaaa yirimm onunla ilgilenmeyeceğim için üzüldüm sizi satmaaamkız olmayan sevgiline niye üzüntüledin
adam yerine senden ayrı kalırız diye bize üzülseydin ya
geçen gün annemlerle temizlik yapıyolar ben de ayaklarımı uzatmış foruma bakıyodum ama yeter diyo e bıraksam sanki temizlik yapcam, koltukları kaldırayım sen altını süpür dedim yok sizi çekemiyo ya
her konuda yiyo o sömürüyü de forum konusunda yemiyoBiraz duygu sömürüsü yap. Bunlar benim son rahat günlerim, bebek doğunca zaten giremem, simdi doya doya takilayim falan de hamilesin sen, her turlu nazlanma hakkın var
Yaaa yirimm onunla ilgilenmeyeceğim için üzüldüm sizi satmaaam
Dam'lı topik mi? Yanlış olmasın daaccessdenied @zxshermine @Depresif Penguen chemist0 dogadostupanda @ffestinalente C Calcifer @Queen Teyze @Bursin @Led_BiR_Vele_DisTiri @Artemissisipi nassınız eyisiniz hoşsunuz artık eşim yokken geyik yapıcaz çünkü sizi kıskanmaya başladı kdjslhs
ay tüylerim tiken tiken hemen herkese açık topik dlshskshDam'lı topik mi? Yanlış olmasın da