Evet kaybettik nurankayıAyyy nolmuşşşi nuran mı gitttiiii
Sen bilsen ben bütün gün neler yasadımYürüyüş yaramamış pamık gibi olman gerekirdi
Sen geçenlerde kilo alamıyorum yemek yiyemiyorum diye yazıyordun bir topikteSen bilsen ben bütün gün neler yasadımsagdan sola taşlayıp çarmaha gerdiler
Cok zayflamıstım ben yiyemeyen üyeye kendmden örnek vermiştm orda. Midem bulanrdı yemek düşününce bile ama deprem zamanı asırı tetklenen anksiyetemde vardı antidepresanla yeme sorunum gecti 8 kilo aldm .. selülit hep vardı zaten aslnda zayflamak istemiuorm sıkılasmak istiyorm ve orantsz kilo alıyorm … höhhhh ne yazdmSen geçenlerde kilo alamıyorum yemek yiyemiyorum diye yazıyordun bir topikte
şimdi de ölümüne spordasın selülit diyorsun hayırdır ne sporu selülit bey
Yerim senin selülitiniCok zayflamıstım ben yiyemeyen üyeye kendmden örnek vermiştm orda. Midem bulanrdı yemek düşününce bile ama deprem zamanı asırı tetklenen anksiyetemde vardı antidepresanla yeme sorunum gecti 8 kilo aldm .. selülit hep vardı zaten aslnda zayflamak istemiuorm sıkılasmak istiyorm ve orantsz kilo alıyorm … höhhhh ne yazdm
Birileri yiyince yok olsa keskeYerim senin selülitini
masaj aletleri var titreşim veriyo onlardan denedin mi? ben karnıma yapıyodum sonra malum yapamadımBirileri yiyince yok olsa keske
Ona yapacak biri lazım bide damarlarm catladı kendm yaparken . G5 gideym dedm almadılar kılcal dmasrlarm yüzeye yaknmış morarma catlama cok olurmusmasaj aletleri var titreşim veriyo onlardan denedin mi? ben karnıma yapıyodum sonra malum yapamadım
o zaman mekikle şınavla idare edeceksinOna yapacak biri lazım bide damarlarm catladı kendm yaparken . G5 gideym dedm almadılar kılcal dmasrlarm yüzeye yaknmış morarma catlama cok olurmus
Bal masajına git. Ama götünü başını yolsunlar anca öyle etki ederOna yapacak biri lazım bide damarlarm catladı kendm yaparken . G5 gideym dedm almadılar kılcal dmasrlarm yüzeye yaknmış morarma catlama cok olurmus
O ne yavBal masajına git. Ama götünü başını yolsunlar anca öyle etki eder
O ne yav
Ahahha temas sorunum olması dısında bi sorun yok
Nirde o nirdeeeVar yemez aile konusundaki agresifliğim?
şimdi okuyunca ne bu şiddet bu celal diyorum
bdvNirde o nirdeee
Adam nasıl ilgisiz kaldıysa bizi kıskanmış.accessdenied Z zxshermine Depresif Penguen chemist0 dogadostupanda ffestinalente C Calcifer Queen Teyze Laurenn Led_BiR_Vele_DisTiri Artemissisipi nassınız eyisiniz hoşsunuz artık eşim yokken geyik yapıcaz çünkü sizi kıskanmaya başladı kdjslhs
işteyken bi de gece uyuttuğumda sizinle ilgilenicemAdam nasıl ilgisiz kaldıysa bizi kıskanmış.Biz iyiyiz sen kocanla ilgilen.
işteyken bi de gece uyuttuğumda sizinle ilgilenicemgeçen gün kızlara dedim benimki uyudu şimdi konuşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?