• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Sen bilsen ben bütün gün neler yasadım🥹 sagdan sola taşlayıp çarmaha gerdiler
Sen geçenlerde kilo alamıyorum yemek yiyemiyorum diye yazıyordun bir topikte
şimdi de ölümüne spordasın selülit diyorsun hayırdır ne sporu selülit bey

Sen geçenlerde kilo alamıyorum yemek yiyemiyorum diye yazıyordun bir topikte
şimdi de ölümüne spordasın selülit diyorsun hayırdır ne sporu selülit bey
Cok zayflamıstım ben yiyemeyen üyeye kendmden örnek vermiştm orda. Midem bulanrdı yemek düşününce bile ama deprem zamanı asırı tetklenen anksiyetemde vardı antidepresanla yeme sorunum gecti 8 kilo aldm .. selülit hep vardı zaten aslnda zayflamak istemiuorm sıkılasmak istiyorm ve orantsz kilo alıyorm … höhhhh ne yazdm

Cok zayflamıstım ben yiyemeyen üyeye kendmden örnek vermiştm orda. Midem bulanrdı yemek düşününce bile ama deprem zamanı asırı tetklenen anksiyetemde vardı antidepresanla yeme sorunum gecti 8 kilo aldm .. selülit hep vardı zaten aslnda zayflamak istemiuorm sıkılasmak istiyorm ve orantsz kilo alıyorm … höhhhh ne yazdm
Yerim senin selülitini

masaj aletleri var titreşim veriyo onlardan denedin mi? ben karnıma yapıyodum sonra malum yapamadım 😂
Ona yapacak biri lazım bide damarlarm catladı kendm yaparken . G5 gideym dedm almadılar kılcal dmasrlarm yüzeye yaknmış morarma catlama cok olurmus

Ona yapacak biri lazım bide damarlarm catladı kendm yaparken . G5 gideym dedm almadılar kılcal dmasrlarm yüzeye yaknmış morarma catlama cok olurmus
o zaman mekikle şınavla idare edeceksin 😐

Var yemez aile konusundaki agresifliğim?🤣
şimdi okuyunca ne bu şiddet bu celal diyorum🤣🤣🤣

Adam nasıl ilgisiz kaldıysa bizi kıskanmış. 😂😂 Biz iyiyiz sen kocanla ilgilen.
işteyken bi de gece uyuttuğumda sizinle ilgilenicem 😂😂😂 geçen gün kızlara dedim benimki uyudu şimdi konuşabiliriz 😂😂😂

Back