goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Kaynanayı gördüm de yaşlı başlı kadın diye şeyetmedim. Oğlu aldatılmış onun üzüntüsüyle ne dediğini bilmiyor diye yorumladım olay başlaysa geleyim hemen jdjdjd

Yaşlı başlı kadın dediğin 41 yaşında; oğlu da 26 yaşında. Her konusu farklı bir ütopyada geçiyor da olabilir tabii.

chemist0 erkek anaları kırmızı çizgim olmaya başladı üzgünüm. Sanıyorum ki 17. Haftamdan sonra bu kafaya girdim
ben cinsiyeti öğrendiğimden beri kız bebeğe hamile analara potansiyel düşman olarak bakıyorum

41 olmasa da 45 olsun 50 olsun yaşlı başlı mı kız
Bebişim kadın yaşlı diye değil de 41 se 26sında oğlu varsa 15 inde doğurmuş ona şeyettim. Ben detayını pek bilmşyorum kadın kayınvalideyim deyince ben yaşlı sandım ne bilem en azından orta yaşlıdır diye düşündüm

orası öyle de oğlunun gelininin isimlerini de yazmış, yaşın doğru olduğu meçhul

Adamın konuşma şeklini ve davranış sorunlarını bir yana bırakırsak; 1 yaş 1 ay ( 13 aylık) bebe, arka koltukta 5 yaşındaki ablasıyla uslu uslu oturur mu ? Genelde bu kadar küçük çocuklar (13 aylık), annelerine doğru uzanıp, mızmızlanmıyorlar mıydı ?

Son düzenleme:
bulamadım ben o konuyu, kaynanayı buldum hak verdim döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…