• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Yaşlı başlı kadın dediğin 41 yaşında; oğlu da 26 yaşında. Her konusu farklı bir ütopyada geçiyor da olabilir tabii. 😎
15 yıllık evliyim yazmıs gecen senede anlamadım ki
Adamın konuşma şeklini ve davranış sorunlarını bir yana bırakırsak; 1 yaş 1 ay ( 13 aylık) bebe, arka koltukta 5 yaşındaki ablasıyla uslu uslu oturur mu ? Genelde bu kadar küçük çocuklar ( 13 aylık ) , annelerine doğru uzanıp, muzmızlanmıyorlar mıydı ?
Cocukları hiç görmemişim kocasına olan öfkemden😂😂

Ne zamandır değişik kafalar yaşayan yok, sıkıldık.

Nasıl yok ? Okuduğumuz konulardan sonra, şaşırma eşiğimiz yükselmiştir belki de. Eş paylaşımlı konuda, bir kadın arkadaşını ikna etmeyi düşünen üye de mi şaşırtmadı. 😒

Forumda: "Sıkılıyorum, arkadaş arıyorum, arkadaş olalım mı vb" konularını açanlar; 2 kez düşünsün bence. Kız kıza bir kahve içeriz diye düşünürken; olay başka yerlere gitmesin. 😎

Nasıl yok ? Okuduğumuz konulardan sonra, şaşırma eşiğimiz yükselmiştir belki de. Eş paylaşımlı konuda, bir kadın arkadaşını ikna etmeyi düşünen üye de mi şaşırtmadı. 😒

Forumda: "Sıkılıyorum, arkadaş arıyorum, arkadaş olalım mı vb" konularını açanlar; 2 kez düşünsün bence. Kız kıza bir kahve içeriz diye düşünürken; olay başka yerlere gitmesin. 😎
Okuyamadım ben o konuyu ya. Aslında saygılıyımdır da herşeye ama o konu asla eğlencelik bir konu değildi benim gözümde 😅

ben en çok yeni biri, biri var, yine biri var, bu daha yeni biri konularını seviyorum da cevap vermiyo çok sıkıcı 😂

Koltuk sevdasını bulmaman iyi olmuş.Durduk yere yükselip, ceza alıyorsun sonra.😂
ay sinir bozucuysa bence de iyi olmuş, zaten şekerim çıktı sinir stresten uzak durmam lazım bana troller gelsin 😂

Back