15 yıllık evliyim yazmıs gecen senede anlamadım kiYaşlı başlı kadın dediğin 41 yaşında; oğlu da 26 yaşında. Her konusu farklı bir ütopyada geçiyor da olabilir tabii.
Cocukları hiç görmemişim kocasına olan öfkemdenAdamın konuşma şeklini ve davranış sorunlarını bir yana bırakırsak; 1 yaş 1 ay ( 13 aylık) bebe, arka koltukta 5 yaşındaki ablasıyla uslu uslu oturur mu ? Genelde bu kadar küçük çocuklar ( 13 aylık ) , annelerine doğru uzanıp, muzmızlanmıyorlar mıydı ?
Ne zamandır değişik kafalar yaşayan yok, sıkıldık.
mapustayken bol bol alışveriş yaptımSende ne hapishane anıları birikmiştir
Okuyamadım ben o konuyu ya. Aslında saygılıyımdır da herşeye ama o konu asla eğlencelik bir konu değildi benim gözümdeNasıl yok ? Okuduğumuz konulardan sonra, şaşırma eşiğimiz yükselmiştir belki de. Eş paylaşımlı konuda, bir kadın arkadaşını ikna etmeyi düşünen üye de mi şaşırtmadı.
Forumda: "Sıkılıyorum, arkadaş arıyorum, arkadaş olalım mı vb" konularını açanlar; 2 kez düşünsün bence. Kız kıza bir kahve içeriz diye düşünürken; olay başka yerlere gitmesin.
ben en çok yeni biri, biri var, yine biri var, bu daha yeni biri konularını seviyorum da cevap vermiyo çok sıkıcıNasıl yok ? Okuduğumuz konulardan sonra, şaşırma eşiğimiz yükselmiştir belki de. Eş paylaşımlı konuda, bir kadın arkadaşını ikna etmeyi düşünen üye de mi şaşırtmadı.
Forumda: "Sıkılıyorum, arkadaş arıyorum, arkadaş olalım mı vb" konularını açanlar; 2 kez düşünsün bence. Kız kıza bir kahve içeriz diye düşünürken; olay başka yerlere gitmesin.
Ana git işine yaaamapustayken bol bol alışveriş yaptımyavruşum ana bu kadar şeyi niye aldın dediğinde yavrum banlıydım kendimi kaybetmişim diycem
Ben çok gıcıklanıyorum ona bıktım inan olsun yaben en çok yeni biri, biri var, yine biri var, bu daha yeni biri konularını seviyorum da cevap vermiyo çok sıkıcı
ağzının ortasına çarparımAna git işine yaaaderse şaşma
bi de ciddiye alıp hala akıl vermeye çalışanlar var görünce üzülüyorumBen çok gıcıklanıyorum ona bıktım inan olsun ya
Eee ben yokken oldumu bir yeni yeni yepisyeni falan ?bi de ciddiye alıp hala akıl vermeye çalışanlar var görünce üzülüyorum
olmaz mı iki günde iki tane açmıştıEee ben yokken oldumu bir yeni yeni yepisyeni falan ?
bulamadım ben o konuyu, kaynanayı buldum hak verdim döndüm
ay sinir bozucuysa bence de iyi olmuş, zaten şekerim çıktı sinir stresten uzak durmam lazım bana troller gelsinKoltuk sevdasını bulmaman iyi olmuş.Durduk yere yükselip, ceza alıyorsun sonra.
Bir ara bir bakayım onaolmaz mı iki günde iki tane açmıştı
Okuyamadım ben o konuyu ya. Aslında saygılıyımdır da herşeye ama o konu asla eğlencelik bir konu değildi benim gözümde
Sadece konu sahibinin bir kısmını okuyup çıktığım için bilemiyorum. Cesaretlendirdiler mi? Ondan mı şaşırtıcıydı?Konu eğlenceli değil zaten; bazı yorumlar çok şaşırtıcı.
ben en çok yeni biri, biri var, yine biri var, bu daha yeni biri konularını seviyorum da cevap vermiyo çok sıkıcı
Kaynana kısmı yetmezmiş gibi birde çükü altın muamelesi gören erkek kısmı benide şaşırttı bakKonu eğlenceli değil zaten; bazı yorumlar çok şaşırtıcı.
kız ben 13 gündür yokum, sitenin yolunu bulabildiğime şükrediyorum"Sizce ?" konularını okumadın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?