Kaynana kısmı yetmezmiş gibi birde çükü altın muamelesi gören erkek kısmı benide şaşırttı bak
nemişşşş önde yer vermişmişşş..
Bozduralım mı kız geri yaparsınız
Jshshsj bizde altın kayınvalideleriz bence
ahahaha yok anacım o çok kıymetliBozduralım mı kız geri yaparsınız
Allah gelinlerimize sabır versinJshshsj bizde altın kayınvalideleriz bence
mapustayken bol bol alışveriş yaptımyavruşum ana bu kadar şeyi niye aldın dediğinde yavrum banlıydım kendimi kaybetmişim diycem
Laa noldu size bülüklü analarıı
AssddfffBozduralım mı kız geri yaparsınız
Jdjsjdhjsjsjsj ay bu nasıl yorum hehshshLaa noldu size bülüklü analarıışoktan şoka giriyorum
Amin inşallah, doğumhanede doktordan başlarSağlıkla gelsin inşallah. Çocuk: ana karnında konu okuya okuya; doğar doğmaz millete laf sokmaya başlamaz inşallah.
ahahaha objektif olamıyoruz bizim yavrularımızın pipileri var kusura bakmayın flxjskhsLaa noldu size bülüklü analarıışoktan şoka giriyorum
Erkeklerden nefret ediyordum biraz daha zorlarsanız analarındanda nefret edecemJdjsjdhjsjsjsj ay bu nasıl yorum hehshsh
hahahaha biz de sizden nefret ediyoruzErkeklerden nefret ediyordum biraz daha zorlarsanız analarındanda nefret edecem
Allahını seven kız anası olsun bu nedir olmmmahahaha objektif olamıyoruz bizim yavrularımızın pipileri var kusura bakmayın flxjskhs
göster oğlum amcalara pipini diycezAllahını seven kız anası olsun bu nedir olmmm
Kaynanatörlerhahahaha biz de sizden nefret ediyoruzkaynana her zaman haklıdır
Erkek annelerinin nefret edilecek neyi var ya,Erkeklerden nefret ediyordum biraz daha zorlarsanız analarındanda nefret edecem
Jdjshhs yok artık bunu da yapmayız herhalde kendimden utanmaya hiç niyetim yok dex üzgünümgöster oğlum amcalara pipini diycezpipili fotoğrafı da olacak sallaya sallaya gezecek flxjzkjs
He sadece amcalara göstercekse sorun yohgöster oğlum amcalara pipini diycezpipili fotoğrafı da olacak sallaya sallaya gezecek flxjzkjs
biz sırım gibi oğullarımızı vericez bi de bizden nefret edecekler bu gelinler hep aynıErkek annelerinin nefret edilecek neyi var ya,
Baş tacı edilecek insanlara dediklerine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?