he bi hafta dinleneyim diyosunBugün ban yemezsem daha da yemem o derece
Kaynanayı gördüm de yaşlı başlı kadın diye şeyetmedim. Oğlu aldatılmış onun üzüntüsüyle ne dediğini bilmiyor diye yorumladımKaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltukuff bugun beynm yandı
off isim verme dayanamıyorumKaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltukuff bugun beynm yandı
Seninki gibi combo olursa keştiremiyorum bebişim 1 hafta mı olur ne olurhe bi hafta dinleneyim diyosun
Tıka sen kulaklarıoff isim verme dayanamıyorumbir iki gün takılayım nolur
Ay bu zorunluyu hep görüyorum da nedir necidir bilemedim konusuna denk gelmedim ya. Biraz onu stalklayayım barimZorunlu bari bir konu acsa yaumutsuzda ne zamandir yok o da olur.
Kızı ailesi eve almış diye tribe girmiş sokakta bırakmamıslar aklı basına gelmezmiş. Kız ben ex koca aldattgnda bile ailesi için bunu düşünemedm değişik kafalarKaynanayı gördüm de yaşlı başlı kadın diye şeyetmedim. Oğlu aldatılmış onun üzüntüsüyle ne dediğini bilmiyor diye yorumladımolay başlaysa geleyim hemen jdjdjd
İlerledi konular bosver ama ön koltuk eğlenceliydi benceoff isim verme dayanamıyorumbir iki gün takılayım nolur
Ay bu zorunluyu hep görüyorum da nedir necidir bilemedim konusuna denk gelmedim ya. Biraz onu stalklayayım barim
Sen erkek anası olsaydın bak bakayım düşünüyor muydun düşünmüyor muydun şahsen benim ilk düşüneceğim şeylerden birisi olabilirdiiihdjdhısjsjKızı ailesi eve almış diye tribe girmiş sokakta bırakmamıslar aklı basına gelmezmiş. Kız ben ex koca aldattgnda bile ailesi için bunu düşünemedm değişik kafalar
İlerledi konular bosver ama ön koltuk eğlenceliydi bence
kızım rahat dur bu ne 13 gün mapus yatan senmişsin gibi sağa sola saldırasın varAy bu zorunluyu hep görüyorum da nedir necidir bilemedim konusuna denk gelmedim ya. Biraz onu stalklayayım barim
Bacım emin adımlarla bana doğruZorunlu, umutsuzvaka ve mavera benim favorilerim.
Bugün enerjikiiim atmam lazımkızım rahat dur bu ne 13 gün mapus yatan senmişsin gibi sağa sola saldırasın var
şimdiden kaynanalık yapma taşlarlar biziSen erkek anası olsaydın bak bakayım düşünüyor muydun düşünmüyor muydun şahsen benim ilk düşüneceğim şeylerden birisi olabilirdiiihdjdhısjsj
Kaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltukuff bugun beynm yandı
Aaddf aldatılan taraf olmak yeterli diye düşünmüştümSen erkek anası olsaydın bak bakayım düşünüyor muydun düşünmüyor muydun şahsen benim ilk düşüneceğim şeylerden birisi olabilirdiiihdjdhısjsj
Ne zamandır değişik kafalar yaşayan yok, sıkıldık.Katibin Ruhu da beddua ozleyenlerden :) katip yok mu soyle bedduali, kiskancli konu yaff :)
Jdksjdhsjsjsj jdjsjhshdjsjşimdiden kaynanalık yapma taşlarlar biziama ben de kaynanayı haklı buldum hahahaha
Onlara yorum yapmadımBolca elti konusu da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?