goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Kaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltuk uff bugun beynm yandı
Kaynanayı gördüm de yaşlı başlı kadın diye şeyetmedim. Oğlu aldatılmış onun üzüntüsüyle ne dediğini bilmiyor diye yorumladım olay başlaysa geleyim hemen jdjdjd

Kaynana var bitane,kardeşinin sözlüsünü beğenmeyen var bide o yorumlarda muhtesem katkılaryla nurpembe var.. bide ön koltuk uff bugun beynm yandı
off isim verme dayanamıyorum bir iki gün takılayım nolur

Kaynanayı gördüm de yaşlı başlı kadın diye şeyetmedim. Oğlu aldatılmış onun üzüntüsüyle ne dediğini bilmiyor diye yorumladım olay başlaysa geleyim hemen jdjdjd
Kızı ailesi eve almış diye tribe girmiş sokakta bırakmamıslar aklı basına gelmezmiş. Kız ben ex koca aldattgnda bile ailesi için bunu düşünemedm değişik kafalar
off isim verme dayanamıyorum bir iki gün takılayım nolur
İlerledi konular bosver ama ön koltuk eğlenceliydi bence

Sen erkek anası olsaydın bak bakayım düşünüyor muydun düşünmüyor muydun şahsen benim ilk düşüneceğim şeylerden birisi olabilirdiiihdjdhısjsj

Sen erkek anası olsaydın bak bakayım düşünüyor muydun düşünmüyor muydun şahsen benim ilk düşüneceğim şeylerden birisi olabilirdiiihdjdhısjsj
şimdiden kaynanalık yapma taşlarlar bizi ama ben de kaynanayı haklı buldum hahahaha

D Dexter sen olsan düşünmez misin? Erkek analarının şahı arkadaşım söyle bir

Aaddf aldatılan taraf olmak yeterli diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…