- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Yok ya, cok sarhos oldum ust üste sonunda bağırsak sistemim saadeti circir olup kurtulmakta buldu. Bdhdb ara verdim. Kizim bu Fransa'da 2 insanla bi araya gelsen haydi hooop iciyosunSarhoşmusun acces
İçindeki kötülüklerden kurtulmuşsun işte iyi tarafından bakYok ya, cok sarhos oldum ust üste sonunda bağırsak sistemim saadeti circir olup kurtulmakta buldu. Bdhdb ara verdim. Kizim bu Fransa'da 2 insanla bi araya gelsen haydi hooop iciyosunAvrupaya kapagi atayim dedim ama alkolik mi olcam ne olcam buralarda belli degil
Cabuk gidip geliyorKız daha dun sabah gelmişti sahalara, ne çabuk ban yedi. Şimdi 5 gün yok
Bu gidişle sen tuvaletten fırlayacaksın gibi bebişim.Yok ya, cok sarhos oldum ust üste sonunda bağırsak sistemim saadeti circir olup kurtulmakta buldu. Bdhdb ara verdim. Kizim bu Fransa'da 2 insanla bi araya gelsen haydi hooop iciyosunAvrupaya kapagi atayim dedim ama alkolik mi olcam ne olcam buralarda belli degil
Hayır ben cadiri tuvalete kurdum bebisimBu gidişle sen tuvaletten fırlayacaksın gibi bebişim.
Anladigim kadariyla sade tuvaletten deil heryerden fırlıyo bu burhanTuvalleten fırlayan Burhan
Niye gitti anlamadim ki kaçırdığım bi konu varsa etiketleyinbeniKız daha dun sabah gelmişti sahalara, ne çabuk ban yedi. Şimdi 5 gün yok
Adım böyle kalırsa seninle dövüşürüm.Anladigim kadariyla sade tuvaletten deil heryerden fırlıyo bu burhan
Oncelikle hörmetler sayın abim. Beni senden uzak durmam konusunda uyardilar. Her türlü döğüşe hazırım uzaktan uzağaAdım böyle kalırsa seninle dövüşürüm.
Sen mi delisin ben mi yarıştırabiliriz bebişimOncelikle hörmetler sayın abim. Beni senden uzak durmam konusunda uyardilar. Her türlü döğüşe hazırım uzaktan uzağa
Her türlü varımmm beybisuuu öncelikle bayaniz deilmi yeniyimde muhabbeti ona gore devam ettürücüğünSen mi delisin ben mi yarıştırabiliriz bebişim
Burhan Altıntop nasıl bayan olabilir soruyorumHer türlü varımmm beybisuuu öncelikle bayaniz deilmi yeniyimde muhabbeti ona gore devam ettürücüğün
Adamu sinirlendümee. Neyse sinürlenmicüğüm burhan abla pardon abey demin test yaptim soluk ikinci cizgi cikti beni sen bilem ökelendiremezsinBurhan Altıntop nasıl bayan olabilir soruyorum
Kesinlikle katiliyorumBizzat konuların içinde dönen goygoy kadar eğlenceli olmuyor burası
Yazık kankime yaa. Baktım birşey de yapmamışKız daha dun sabah gelmişti sahalara, ne çabuk ban yedi. Şimdi 5 gün yok
Bi varsınız bi yoksunuz kuzumYazık kankime yaa. Baktım birşey de yapmamışbi o banda bi ber buluşamıyoruz artık
Bi varsınız bi yoksunuz kuzum
Hayır siz gidince benim de canım sıkılıyorValla hiç sorma bandan gözümüzü açamadık yaama uslancam ya böyle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?