Yine mi la. Bu topikte bansız olan yokDexter niye ban yedi? Bi turlu toplanamiyoruz
Yine mi la. Bu topikte bansız olan yok
2 güne bir ban yiyor sonra "bana Burhan demeyin" . Burhan da "bana Dexter demeyin" diyor artık.Dexter bizden gizli bir yerlerde mizah show yapiyor sanirim, hepimiz geri donduk
2 güne bir ban yiyor sonra "bana Burhan demeyin" . Burhan da "bana Dexter demeyin" diyor artık.
O yorumdan gidiyor sen açtığın konulardan2 güne bir ban yiyor sonra "bana Burhan demeyin" . Burhan da "bana Dexter demeyin" diyor artık.
Niye kıızzSende az degilsin, kabul et ahsha
Aa ustume iyilik saglik, neyimi gördün demeni beklerdimNiye kıızz
Aaa üstüme iyilik sağlık neyimi gördün kızAa ustume iyilik saglik, neyimi gördün demeni beklerdim
Hahsha neyse bu konuyu kapatalımAaa üstüme iyilik sağlık neyimi gördün kız
Kız daha dun sabah gelmişti sahalara, ne çabuk ban yedi. Şimdi 5 gün yokDexter niye ban yedi? Bi turlu toplanamiyoruz
Seni de banlattırmak gerek. Bir tadına bak gerçekten çok begeneceksin bebişim..Ben varım
Allah korusun kız yapma böyle şakalarSeni de banlattırmak gerek. Bir tadına bak gerçekten çok begeneceksin bebişim..
Senin ban nezaman bitti yaSeni de banlattırmak gerek. Bir tadına bak gerçekten çok begeneceksin bebişim..
Deyzem buralar bensiz olmaz ama..Senin ban nezaman bitti yaben müebbet yedin sanıyordum
Olmaz tabiDeyzem buralar bensiz olmaz ama..
Tuvalleten fırlayan BurhanTfb ne kız
Aaa kiz bu gene ucmis, kafin hic sabir duramiyo yerindekız bizim haberimiz mi vardıüstelik yanlış kategori için önceden de ban yemişti bizim tek suçumuz yorum yazmaktı hepimiz bi anda gri olduk
Sarhoşmusun accesAaa kiz bu gene ucmis, kafin hic sabir duramiyo yerinde
Kiz deme öyle bu durumda cok kocalı Hürmüz gibi bisey olma riskim varbbxbdbjdBoşansanda ilk kocan hep kocan kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?