Burhan gidiş o gidişen son 3 gündü şimdi 4 oldu, yine bu 4 günde işlerimi hallettimburhan da nicki değişmiş galiba bulamadım, kahveden adam toplıcam onun için
Topiğe gel kültürüne kültür katvalla öncekiler değil de bu ban moralimi bozdu cidden, olaya dikkat etmedik üstüne değerlerle dalga geçiyo gibi olduk. burda kitap konusu yapılmış gerilim, psikolojik kitapları severim burhanı hayal ederek bi tane daha okurum yakında
ya dua dua diyo hani geyik için açılmış belli. biz de öyle devam ettik, kategoriye bakmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. bi anda tek tek gri oldu herkes ben yine anlamadım az önce yorumu görünce anladım. hoff bi kum torbası şart banaTopiğe gel kültürüne kültür kat
Kötü bir bandı açıkçası. Dışarıdan da kötü göründü. Sizin olayı farketmediğiniz belliydi zaten ama kurunun yanında yaş yandı
Emann boşver oluyor öyle aradaya dua dua diyo hani geyik için açılmış belli. biz de öyle devam ettik, kategoriye bakmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. bi anda tek tek gri oldu herkes ben yine anlamadım az önce yorumu görünce anladım. hoff bi kum torbası şart bana
ay bana burhan demeEmann boşver oluyor öyle aradaburhan atılmış sanırım.hiç normal görünmüyor profili.
Muso da gitti tadi tuzu kalmadı. Neyse donsuz abiyle devam ederiz jamamsay bana burhan demebandan korkmam onun da geyiğini yapıyoruz hatta hani korka korka geyik sohbetinin tadı yok ama böyle konu için banlanmak sinirimi bozdu keşke muso yüzünden banlansaydım
midem kaldırdığı kadar okuyorum da başka troll konuya geçicem galibaMuso da gitti tadi tuzu kalmadı. Neyse donsuz abiyle devam ederiz jamams
Hemen banlamdı gerçimidem kaldırdığı kadar okuyorum da başka troll konuya geçicem galiba
koğuş ağası kim kız herkes gelmiş gibi gri kimseyi görmedimMapustan çıkanlar hosgeldiniz, kogus agasi gelmedi herhalde görünmüyor
Hos gelmis
TfB desemkoğuş ağası kim kız herkes gelmiş gibi gri kimseyi görmedim
Tfb işte beraber girdiniz ya mapusa ondan oyle dedimkoğuş ağası kim kız herkes gelmiş gibi gri kimseyi görmedim
Beni etiketlememis
Püüüü
Musoyu takip ettiniz mi siz ya, 2 konusu 7K mesaj vardiay bana burhan demebandan korkmam onun da geyiğini yapıyoruz hatta hani korka korka geyik sohbetinin tadı yok ama böyle konu için banlanmak sinirimi bozdu keşke muso yüzünden banlansaydım
biz baştan beri ordaydıkMusoyu takip ettiniz mi siz ya, 2 konusu 7K mesaj vardi
İlk konuyu biraz okudum gectim, anam 5K mesaj olmus ne yaziyorlar ki burda dedimbiz baştan beri ordaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?