goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Brn klasiklerden şaşmıyor
Ben de çok seviyorum, ama baya oldu okumayalı, klasikleri elimden geldiğince almaya çalısıyorum, paramın yetmediği kitapları da kütüphaneden alıyorum, düzenli kütüphane okuruyum o yüzden evdekiler duruyor su an hahaha

Önce düzenli okunuyor mu kitaplar test etmem lazım ben topiksiz de okurum, 1000kitap hesabım var okuyup atıyorum oraya işteorda topik yok allahtan ahahahah
Benim bazen aksasa da okumaya calisiyorum. Akademik kitapların arasına sıkıştırıyorum birkaç sayfa. Kafam bir şey almayacak haldeyse Agatha Christie okuyorum

Benim bazen aksasa da okumaya calisiyorum. Akademik kitapların arasına sıkıştırıyorum birkaç sayfa. Kafam bir şey almayacak haldeyse Agatha Christie okuyorum
Agatha - Ahmet Ümit ağır yemek sonrası tatlı gibi

Ben akademik kitapları pek okumuyorum su an, yani bilinçli okumuyorum tabi, alt yapı hazırlıyorum ahahahah. Bu sene 150 kitabı geçersem başlayacağım onlara

Birisi goygoymuu didiiii benide alınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…