- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Ben de çok seviyorum, ama baya oldu okumayalı, klasikleri elimden geldiğince almaya çalısıyorum, paramın yetmediği kitapları da kütüphaneden alıyorum, düzenli kütüphane okuruyum o yüzden evdekiler duruyor su an hahahaBrn klasiklerden şaşmıyor
Benim bazen aksasa da okumaya calisiyorum. Akademik kitapların arasına sıkıştırıyorum birkaç sayfa. Kafam bir şey almayacak haldeyse Agatha Christie okuyorumÖnce düzenli okunuyor mu kitaplar test etmem lazımben topiksiz de okurum, 1000kitap hesabım var okuyup atıyorum oraya işte orda topik yok allahtan ahahahah
Agatha - Ahmet ÜmitBenim bazen aksasa da okumaya calisiyorum. Akademik kitapların arasına sıkıştırıyorum birkaç sayfa. Kafam bir şey almayacak haldeyse Agatha Christie okuyorum
Ben akademik kitapları pek okumuyorum su an, yani bilinçli okumuyorum tabi, alt yapı hazırlıyorum ahahahah. Bu sene 150 kitabı geçersem başlayacağım onlaraBenim bazen aksasa da okumaya calisiyorum. Akademik kitapların arasına sıkıştırıyorum birkaç sayfa. Kafam bir şey almayacak haldeyse Agatha Christie okuyorum
Ahmet Ümit sevemedim nedense. Ama Agathanın bütün kitaplarını okumak istiyorum.Agatha - Ahmet Ümitağır yemek sonrası tatlı gibi
Ay ben mecbur okumak zorundayım tez yazıyorumBen akademik kitapları pek okumuyorum su an, yani bilinçli okumuyorum tabi, alt yapı hazırlıyorum ahahahah. Bu sene 150 kitabı geçersem başlayacağım onlara
Yaa neden acaba, ben polisiyeyi onunla tanıdım, ikisini de çok severimmAhmet Ümit sevemedim nedense. Ama Agathanın bütün kitaplarını okumak istiyorum.
O halde sana kolay gelsinnnnAy ben mecbur okumak zorundayım tez yazıyorum
Bilemedim belki devam etsem sarardi ama ıhh deyip birakmistimYaa neden acaba, ben polisiyeyi onunla tanıdım, ikisini de çok severimm
TeşekkürlerO halde sana kolay gelsinnnn
Hangi kitabından başladın acaba o çok önemliBilemedim belki devam etsem sarardi ama ıhh deyip birakmistim
Burası aşırı kültürlendi bizi bozarBen akademik kitapları pek okumuyorum su an, yani bilinçli okumuyorum tabi, alt yapı hazırlıyorum ahahahah. Bu sene 150 kitabı geçersem başlayacağım onlara
Estağfurullah yaBurası aşırı kültürlendi bizi bozar
Ben hala geyikteyim saniyorum, gene yeni konu açmış farketmedim ki dua topiinde oldugumuzu bxbxbxb
Siz okuyup bana anlatınEstağfurullah yabirlikte okuruz
Bak bacım bizim bi tokatlı fıstıklı burhanlı bisey var , simdi tfb olmus.. ondan uzak dur yoksa afaroz ediliyosun.. ( smdi yakaladıgn yerden dal burda konuya mantk aramaBirisi goygoymuu didiiii benide alınnn
Offf tam benlik mantııkk? O ne kiBak bacım bizim bi tokatlı fıstıklı burhanlı bisey var , simdi tfb olmus.. ondan uzak dur yoksa afaroz ediliyosun.. ( smdi yakaladıgn yerden dal burda konuya mantk arama)
Tfb ne kızBak bacım bizim bi tokatlı fıstıklı burhanlı bisey var , simdi tfb olmus.. ondan uzak dur yoksa afaroz ediliyosun.. ( smdi yakaladıgn yerden dal burda konuya mantk arama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?