- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Boşansanda ilk kocan hep kocan kalacakİlk konuyu biraz okudum gectim, anam 5K mesaj olmus ne yaziyorlar ki burda dedim bi baktim 2.yi acmis o da 2Kydi en son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşansanda ilk kocan hep kocan kalacakİlk konuyu biraz okudum gectim, anam 5K mesaj olmus ne yaziyorlar ki burda dedim bi baktim 2.yi acmis o da 2Kydi en son
Ona mi ikna olmuyorduBoşansanda ilk kocan hep kocan kalacak
Aynen kocası evlenmiş ama o hala onun karısıOna mi ikna olmuyordu
Hosgeldin kuzum, demek ki ban yedikçe gün uzuyor ben öyle anlıyorum burhan hepinizi yaktı vallahien son 3 gündü şimdi 4 oldu, yine bu 4 günde işlerimi hallettim burhan da nicki değişmiş galiba bulamadım, kahveden adam toplıcam onun için
Offff musonun etkisinden çıkamadık yeminleAynen kocası evlenmiş ama o hala onun karısı
Bensiz de ban yemişsin kız sana müstahakya dua dua diyo hani geyik için açılmış belli. biz de öyle devam ettik, kategoriye bakmak kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. bi anda tek tek gri oldu herkes ben yine anlamadım az önce yorumu görünce anladım. hoff bi kum torbası şart bana
Daha fazla kızgınım emojisini bünyem kaldırmaz olm sakin olBensiz de ban yemişsin kız sana müstahak
Burası goygoy yeri değil Tokatlı fıstık burhanın dedikodu yeri olmuş.Daha fazla kızgınım emojisini bünyem kaldırmaz olm sakin ol
Okuyacagını bile bile yazdgmıza göre dedikodu olmuyor benceBurası goygoy yeri değil Tokatlı fıstık burhanın dedikodu yeri olmuş.
Ben yokken sol kulağım çınladı. Nedeni belli oldu.Okuyacagını bile bile yazdgmıza göre dedikodu olmuyor bence
Dısardan okumadın mı ? ben banlıyken meraktan baktm buraya hepBen yokken sol kulağım çınladı. Nedeni belli oldu.
Ne yalan söyleyeyim şöyle bi baktım eski güzel bansız günleri yâd ettim.Dısardan okumadın mı ? ben banlıyken meraktan baktm buraya hep
Yeni güzel günlerinin ilk günü bugun kıymetini bilNe yalan söyleyeyim şöyle bi baktım eski güzel bansız günleri yâd ettim.
Hoş geldin tehlikeli kadınNe yalan söyleyeyim şöyle bi baktım eski güzel bansız günleri yâd ettim.
Hoş gördük. Kocanın maceralarını dinlerken banlandık. Ben mi tehlikeli oluyorum a hanım?Hoş geldin tehlikeli kadın
Ne macerası la ahsjs sanki o muhabbetten banlandık sen de gayet iyi biliyorsun sebebini bebeyimHoş gördük. Kocanın maceralarını dinlerken banlandık. Ben mi tehlikeli oluyorum a hanım?
İsmim uzun olduğu için yönetici böyle bir karar almış. Kalbim çat çıt çut.Sen niye tfb oldun burhan B Burhan Burhanitto gerçi daha iyi, rahatça yazıyorum hahaha
Yakısmıs yaİsmim uzun olduğu için yönetici böyle bir karar almış. Kalbim çat çıt çut.