- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- 358
Ahaha nickinin hakkını veriyosunOfff tam benlik mantııkk? O ne ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha nickinin hakkını veriyosunOfff tam benlik mantııkk? O ne ki
Kısaltma yapmış zaarTfb ne kız
Tabikisii birdelihatun kolay olmuyorAhaha nickinin hakkını veriyosun
İste uzunu neKısaltma yapmış zaar
HatırlayamadımUzun zaman önceydi.Hangi kitabından başladın acaba o çok önemli
Tokatli fistikli burhanli bisi iste nickin kisaltilmisi tfb oluyorTfb ne kız
Hee çok tişikkür ederim beni aydınlattığın icin caaniiimTokatli fistikli burhanli bisi iste nickin kisaltilmisi tfb oluyor
Olunmuyor yetismiyor olacağidi olmalıydıTabikisii birdelihatun kolay olmuyor
Rica ederimHee çok tişikkür ederim beni aydınlattığın icin caaniiim
Dexxx kınalı guzumm bebeğin eksik gedik ne varsa diz doğuma kadarda ban yicek hareketler yasak sana yetti bu ayrılık@Tokatli Fistik Burhan versin cevabını gılgamış destanı başlık atmış
Ben kayıp tanrılar ülkesinden başladım, çok güzeldi. Beyoğlu rapsodisi de bence çok güzel. Güzel olmayan kitapları da varmış, onlardan başladıysan normalHatırlayamadımUzun zaman önceydi.
Kesin onlar denk geldiHayattaki şansımBen kayıp tanrılar ülkesinden başladım, çok güzeldi. Beyoğlu rapsodisi de bence çok güzel. Güzel olmayan kitapları da varmış, onlardan başladıysan normal
kız bizim haberimiz mi vardı üstelik yanlış kategori için önceden de ban yemişti bizim tek suçumuz yorum yazmaktı hepimiz bi anda gri oldukGeçmiş olsun. Kızım dua topiginde geyik yapmışsınız.
ben çabuk gelemedim sen demiştin ya her banda süre uzuyo diye senin gibi aylarca ban yiycem yakındaYalnız açılan konu hiç olmamıştı. Sizde bir şey yok ama Burhan şakanın dozunu kaçırdı. dua topiğine geyik açılır mı ?
Neyse ki çabuk geldiniz Burhan'ın konuları mayın tarlası gibi flgkşflgk
en son 3 gündü şimdi 4 oldu, yine bu 4 günde işlerimi hallettim burhan da nicki değişmiş galiba bulamadım, kahveden adam toplıcam onun için
Tfb olmuş, ama o hâlâ banlıen son 3 gündü şimdi 4 oldu, yine bu 4 günde işlerimi hallettim burhan da nicki değişmiş galiba bulamadım, kahveden adam toplıcam onun için
kızım senle biz gün yüzü göremiyoruz burda o değil de bi soğuma geldi bana, ciddi ciddi duayla dalga geçmiş konumuna düşmüşüz ki çok hassas olduğum bi konudur. cidden yazarken kategorileri de kontrol etmemiz gerekiyomuşAllam 1 aylık banda mı var? Zıctımm
Benim yoldan gitme bacım. Çok acılıben çabuk gelemedim sen demiştin ya her banda süre uzuyo diye senin gibi aylarca ban yiycem yakında
ay valla daha etiketlerse ölü taklidi yapıcam bu neymişTfb olmuş, ama o hâlâ banlı
valla öncekiler değil de bu ban moralimi bozdu cidden, olaya dikkat etmedik üstüne değerlerle dalga geçiyo gibi olduk. burda kitap konusu yapılmış gerilim, psikolojik kitapları severim burhanı hayal ederek bi tane daha okurum yakındaBenim yoldan gitme bacım. Çok acılı