Ahaha nickinin hakkını veriyosunOfff tam benlik mantııkk? O ne ki
Kısaltma yapmış zaarTfb ne kız
Tabikisii birdelihatun kolay olmuyorAhaha nickinin hakkını veriyosun
İste uzunu neKısaltma yapmış zaar
HatırlayamadımHangi kitabından başladın acaba o çok önemli
Tokatli fistikli burhanli bisi iste nickin kisaltilmisi tfb oluyorTfb ne kız
Hee çok tişikkür ederim beni aydınlattığın icin caaniiimTokatli fistikli burhanli bisi iste nickin kisaltilmisi tfb oluyor
Olunmuyor yetismiyor olacağidi olmalıydıTabikisii birdelihatun kolay olmuyor
Rica ederimHee çok tişikkür ederim beni aydınlattığın icin caaniiim
Dexxx kınalı guzumm
Ben kayıp tanrılar ülkesinden başladım, çok güzeldi. Beyoğlu rapsodisi de bence çok güzel. Güzel olmayan kitapları da varmış, onlardan başladıysan normalHatırlayamadımUzun zaman önceydi.
Kesin onlar denk geldiBen kayıp tanrılar ülkesinden başladım, çok güzeldi. Beyoğlu rapsodisi de bence çok güzel. Güzel olmayan kitapları da varmış, onlardan başladıysan normal
kız bizim haberimiz mi vardıGeçmiş olsun. Kızım dua topiginde geyik yapmışsınız.
ben çabuk gelemedimYalnız açılan konu hiç olmamıştı. Sizde bir şey yok ama Burhan şakanın dozunu kaçırdı. dua topiğine geyik açılır mı ?
Neyse ki çabuk geldinizBurhan'ın konuları mayın tarlası gibi flgkşflgk
en son 3 gündü şimdi 4 oldu, yine bu 4 günde işlerimi hallettim
Tfb olmuş, ama o hâlâ banlıen son 3 gündü şimdi 4 oldu, yine bu 4 günde işlerimi hallettimburhan da nicki değişmiş galiba bulamadım, kahveden adam toplıcam onun için
kızım senle biz gün yüzü göremiyoruz burdaAllam 1 aylık banda mı var? Zıctımm
Benim yoldan gitme bacım. Çok acılıben çabuk gelemedimsen demiştin ya her banda süre uzuyo diye senin gibi aylarca ban yiycem yakında
ay valla daha etiketlerse ölü taklidi yapıcam bu neymişTfb olmuş, ama o hâlâ banlı
valla öncekiler değil de bu ban moralimi bozdu cidden, olaya dikkat etmedik üstüne değerlerle dalga geçiyo gibi olduk. burda kitap konusu yapılmış gerilim, psikolojik kitapları severim burhanı hayal ederek bi tane daha okurum yakındaBenim yoldan gitme bacım. Çok acılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?