- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Kiz ben Allah'tan 1 aylik banimi yeni yemistim, o yuzden burhan banim 2 gün sürdü, 1 aylik ona denk gelseydi testereyle dalardim cikista bdbdbdb, bu arada Burhan banli mi halaHer banda uzuyoo sonunda yıllık ücretsiz izne cıkcam
Evet nicki de tfb olmusKiz ben Allah'tan 1 aylik banimi yeni yemistim, o yuzden burhan banim 2 gün sürdü, 1 aylik ona denk gelseydi testereyle dalardim cikista bdbdbdb, bu arada Burhan banli mi hala
Tfb ne? Tuvalette firlayan Burhan?Evet nicki de tfb olmus
Ya acces ajdkdklldldldl eski nickin kısaltmasıTfb ne? Tuvalette firtlayan Burhan?
Tamam su an kapattım banli yemeli biseyseYa acces ajdkdklldldldl eski nickin kısaltması
Neyse tfb konusunu kapatalım ban yemek istemiyorum yineee
Allam 1 aylık banda mı var? ZıctımmKiz ben Allah'tan 1 aylik banimi yeni yemistim, o yuzden burhan banim 2 gün sürdü, 1 aylik ona denk gelseydi testereyle dalardim cikista bdbdbdb, bu arada Burhan banli mi hala
Bilmiyorum korktuk biz bani yedik hxhxhxh sen de yadin miYa bura tehlikesiz mi ona göre gircem.
Şu koca koca diye hepimizi banlatanları gördüğüm yerde kibliycem asgsjaj
Katlanarak artıyor, bileşik faiz gibi düşünAllam 1 aylık banda mı var? Zıctımm
Yemem miBilmiyorum korktuk biz bani yedik hxhxhxh sen de yadin mi
Türkiye ekonomisine endeksli değil allahtan ne diyimKatlanarak artıyor, bileşik faiz gibi düşün
Kitap topiği açarsam herkes beni yarı yolda bırakır, kesinBlack Light Aç bir kitap topiği de geleyim bu nidir yeaa
Goygoya koşanlar oradan kaçar diyosunKitap topiği açarsam herkes beni yarı yolda bırakır, kesin
Brn klasiklerden şaşmıyorEn sevdiğiniz kitap türü nedir
Önce düzenli okunuyor mu kitaplar test etmem lazımGoygoya koşanlar oradan kaçar diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?