Tabi siz de nereye açtığına bakmadan yardırdınızBize de gelmedi iste sıkıntı orda hxhxhhxhx
Mune mesaj atıyor. Kazen banlarsa mesaj atmıyor galiba, bana atmamıştı bi keresinde.Nerden ban yedigini nasi anliyosun, konu icerigini gostermiyo ki polemikten, içerek fisi falan yaziyo bende
Kiz beni habire Kazen banliyo demek ki, hic mektub falan almıyorum neden bu şerefe nail olduğuma dairMune mesaj atıyor. Kazen banlarsa mesaj atmıyor galiba, bana atmamıştı bi keresinde.
Kiz ben Burhani görünce 5 düşünüp 1 yazicam artik hxhxhxTabi siz de nereye açtığına bakmadan yardırdınız
Burhan konu açınca bundan sonra beş kere kontrol edeceğim kjdlşfkdş
Bundan sonra ben etikitlicem sizi, siz de yanin, bxbxbxbxbdbNeyse ki ikisine de etiketlenmemişim
Muneeee beni konulara etiketliyor diye ağlarım ben de fdkjgdgfBundan sonra ben etikitlicem sizi, siz de yanin, bxbxbxbxbdb
Kız ben hiç yemedim maşallah subanallahBurda yemeyen kaldi mi diye sorucan bacim
Dur yediririz ayib ediyong gwgxgwgKız ben hiç yemedim maşallah subanallah
Bana da bi 3-4tür mesaj gelmiyor, kazen abi bu yıl başladı beni banlamaya sanırım, ilk mesaj gelmediğinde şaşırmıştım niye gittiğimi anlamamıştım ajdkföfKiz beni habire Kazen banliyo demek ki, hic mektub falan almıyorum neden bu şerefe nail olduğuma dair
ŞşşKiz ben Burhani görünce 5 düşünüp 1 yazicam artik hxhxhx
Ay biri böcekli konu paylaşmış, biri de kocaman bocekleri paylasmis, tik oldum bxbxbxb
Sahur yapıyordumAy biri böcekli konu paylaşmış, biri de kocaman bocekleri paylasmis, tik oldum bxbxbxb
Topiğe yazan herkes banlandı zaten boşver, 2 3 gündü sadeceBen dua adı sordum ya sadece hakszlk yeminlen
Burhanzede geldi bxhdhdhdhSahur yapıyordum
Bakalslslslsldldjd tabire bak hahahahaBurhanzede geldi bxhdhdhdh
Her banda uzuyoo sonunda yıllık ücretsiz izne cıkcamTopiğe yazan herkes banlandı zaten boşver, 2 3 gündü sadece
He ya benim hep 1 gündü 2 gün yedim en son sksksHer banda uzuyoo sonunda yıllık ücretsiz izne cıkcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?