Görümceyi begenmediysen eniste ol, alalala buna da bisey begendiremiyiruz bxvxvxvKendimi dul hissediyom acces görümcesin dediasfffd neyim olm ben
Napıom ben simdi cıkıyom mu bu topiktenAhshah gorumce ne alaka ya musonun literatüründe yok
Bi dk hatirlaidm, sen bekarsin. Bekar biriyle evlensin o zaman diyodu
Hdhhshshhzhsgdg dur kiz gitme, ayarlicas sana guzel bi mevkiNapıom ben simdi cıkıyom mu bu topikten( ortada kaldım iyi mi )
Yok sekerim nereye :) gecen birisi bana sey dedi sen bekarsin galiba canim o yuzden anlamiyosun ahshshNapıom ben simdi cıkıyom mu bu topikten( ortada kaldım iyi mi )
Az daha zorlasam fransada tokatı yemiş gbi hissederim zannımcaGörümceyi begenmediysen eniste ol, alalala buna da bisey begendiremiyiruz bxvxvxv
Bekar değilim zekiyim diyeydinnYok sekerim nereye :) gecen birisi bana sey dedi sen bekarsin galiba canim o yuzden anlamiyosun ahshsh
Sana kalkan eller kirilsin ülenAz daha zorlasam fransada tokatı yemiş gbi hissederim zannımca
Bekar olunca otomatik gerizekali oluyosun sanki bxbxbxbxbYok sekerim nereye :) gecen birisi bana sey dedi sen bekarsin galiba canim o yuzden anlamiyosun ahshsh
Sana kalkan eller kirilsin ülen
Burhan bi koca bulamadin kaç gündür
Canım yetişemedim ben ban yarışmasına
Sevgililikle evlilik ayni degil cnm... ahdhah ban yedi zatenBekar değilim zekiyim diyeydinnteallaaamm
Ben cok zeki oldugum icin mi bekarim acaba bana iltifat mi ettin ustu kapali ahdhahBekar olunca otomatik gerizekali oluyosun sanki bxbxbxbxb
Benim hala umudum var ya bir muso gider başka bir muso gelirBizde sünnete gidecektik kankanla ama, nasip olmadı
Adam böyle bir süpriz yaptırdığını görse bence psikolojik sorunlu olduğunu düşünür.Ben de diktireyim mi kiz, kocama şoklu sürpriz hfhfhfhfh
Kizim dunyada meshur 2 sey var 1) Adnan hocanin yakışıklılığı 2) pandanin zekasi jibkbibBen cok zeki oldugum icin mi bekarim acaba bana iltifat mi ettin ustu kapali ahdhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?