- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
Nuranka'dan dersini almak gerekAşağı inmicen güzelim,kurcalama bozuluyo dedi profesör sana
Ben de diktireyim mi kiz, kocama şoklu sürpriz hfhfhfhfhŞeyi hatırlıyor musun bol bol kızlık zarı dikimi konuları oluyordu ve hep destekleniyordu. Birbirlerine doktor söyleyip duruyorlardı
Çok oynama bozarsin dedikleri bu heraldeAşağı inmicen güzelim,kurcalama bozuluyo dedi profesör sana
Biz ne oluyoz smdi kocamız yok ama bekar sayılıyoz dimi malum paket acılınca sınıf değişiyoBekarlari pistten aliyoruz o zaman
Hunharca konu açabiliyo banlanmadıgı sürece merak etmeyinTokatli fistik isimsiz yaz kiz
Eski kocalı, kayinvalideli, çeyizli bekar oluyosunBiz ne oluyoz smdi kocamız yok ama bekar sayılıyoz dimi malum paket acılınca sınıf değişiyo
Paketi açılmayanlar daha değerli. Bunlar kendilerini nimetten saysın boşver gel biz cinsellikte takılalım gshshshBiz ne oluyoz smdi kocamız yok ama bekar sayılıyoz dimi malum paket acılınca sınıf değişiyo
Ne var kız şimdi gelecek buraya seminer verecek
Eski kocamı ölmüş kabul etmem beni dul yapar mı pekiEski kocalı, kayinvalideli, çeyizli bekar oluyosun
Seni görümce yapar benceEski kocamı ölmüş kabul etmem beni dul yapar mı peki
Kzıımmm bi senedir sevişmiyorum yakarım ortalığı ordaaPaketi açılmayanlar daha değerli. Bunlar kendilerini nimetten saysın boşver gel biz cinsellikte takılalım gshshsh
Allahallahallah kacin vvgxgxgxhdvdgwhKzıımmm bi senedir sevişmiyorum yakarım ortalığı ordaa
Bigün bsey yerken yorumlarını okudugumda gülme krizine girdiğim için gebercemmmasdfsSeni görümce yapar bence
Bu ondan habire gidip gelip buzdolabina cöküyo demekKzıımmm bi senedir sevişmiyorum yakarım ortalığı ordaa
Kafamı buzluğa koyuyom arada soğumak içinBu ondan habire gidip gelip buzdolabina cöküyo demek
Kızım niye sürekli yiyosun onu bi anlasam bxbxbxbBigün bsey yerken yorumlarını okudugumda gülme krizine girdiğim için gebercemmmasdfsmutlu olursun insallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?