- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
E elifnurbeyza evlere paket servis var mı? Yoksa biz mi uğraşıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lan sesli güldüm hfudjdududhhdhdhd annem bakiyo deli görmüş gibiKafamı buzluğa koyuyom arada soğumak içinasdffd
Pişkoloşim bozuhh anladıydın bence coktanKızım niye sürekli yiyosun onu bi anlasam bxbxbxb
Olumm cagırma lannnn urusbu dicek hepimizeE elifnurbeyza evlere paket servis var mı? Yoksa biz mi uğraşıyoruz
Anamm buraya üye olmak istiyo artkn gülmelerimden önce inanmıyodu fingirdiyom sanıyodu garibim mutlu oluyodu bideLan sesli güldüm hfudjdududhhdhdhd annem bakiyo deli görmüş gibi
Yav ben giderirdim merakını sorrr sorrrrBu konuyu gerçekten merak ediyorum ve 1. Ağzından öğrenmek istiyorum. Bekar olarak benim de hakkım
Neyi merak ediyon annem bana sorBu konuyu gerçekten merak ediyorum ve 1. Ağzından öğrenmek istiyorum. Bekar olarak benim de hakkım
Hadi kendi topiğine. Besbekarların olduğu topiğesize ne zararım var şurda sinsi sinsi okuyorum.
Bir tane manyak vardı öyle. Kocası doktormuş kocası dikiyormuş sonra parti veriyorlarmış. bakireliğe veda partisi dkljfjBen de diktireyim mi kiz, kocama şoklu sürpriz hfhfhfhfh
Siz ne kdr bekarsınız acep ya da ne derece evli ? Nişanlı -evli kınalı evli, alnı ak evli asfdadg cok ceşit var yauvvvHadi kendi topiğine. Besbekarların olduğu topiğe
Geyik bile olsa üye etiketlemek ya da mevcut konularda yazmak tartışma sebebi ve sonunda konu kapatmaya kadar gidiyor. Konu sahibine ayıp olur o yüzden dikkat edersen sevinirimE elifnurbeyza evlere paket servis var mı? Yoksa biz mi uğraşıyoruz
Siz ne kdr bekarsınız acep ya da ne derece evli ? Nişanlı -evli kınalı evli, alnı ak evli asfdadg cok ceşit var yauvvv
Açtığı konulardan sonra benim gözlerime de çok ayıp oldu hshshGeyik bile olsa üye etiketlemek ya da mevcut konularda yazmak tartışma sebebi ve sonunda konu kapatmaya kadar gidiyor. Konu sahibine ayıp olur o yüzden dikkat edersen sevinirim
Benim cocuk oldugu icin bekar degilim ajsha sende ceyrek bekar olabilirsinBiz ne oluyoz smdi kocamız yok ama bekar sayılıyoz dimi malum paket acılınca sınıf değişiyo
Dişi mi erkek mi kendisiPeşimde bir tane ördek var. O kadar evliyim yani
Kendimi dul hissediyom acces görümcesin dediasfffd neyim olm benBenim cocuk oldugu icin bekar degilim ajsha sende ceyrek bekar olabilirsin
Dişi mi erkek mi kendisi
Ahshah gorumce ne alaka ya musonun literatüründe yokKendimi dul hissediyom acces görümcesin dediasfffd neyim olm ben