Saç boyası,düzleştirme vs varsa kolay kolay bulaşmaz sanaBirazdan piyano dersi var, goturem de biraz da piyano hocasi bitlensin , her bit dedigim de cilgin gibi kafam kasiniyo
Boya var bende de, simdilik onda bisey goremedim 185 milyon adet saci oldugu için gorememis de olabilirim, 1 2 tane biseyi sirkeye benzettim ama hic isirik izi yok, kasinmiyo, tepisen bit sayisi 0, sirke miydi onlar anlayamadim, hayirlara vesile olsun bakalim, bi kaç gune patlar bombasiSaç boyası,düzleştirme vs varsa kolay kolay bulaşmaz sana
Sana ne oldu beybisu, niye olaylandin ?Burdan cok beddua alıyozz ya bu hafta benmde cok olaylı gecti
Anacıgımn tansiyonu tavandı doktordaydık paso, benmde doktorluk islerim oldu üstüne ölen kocam dirildi yokladı falan üle şeleer cınımm.Sana ne oldu beybisu, niye olaylandin ?
Her konuda mutfağa gittiğinde mi yalanchemist cok yiyomuştaaa kafası gidikmiştee bilmem neleee ne dedikodulaaa
İnan ki gitmiyorumHer konuda mutfağa gittiğinde mi yalan
ahahaha geç bile kaldınPaket deyincede biskevüt geldi aklıma gidemde yiyem
benlik sorun yok ben de onun konusunu elde olmayan sebeplerden kapattırmış bulundumGeyik bile olsa üye etiketlemek ya da mevcut konularda yazmak tartışma sebebi ve sonunda konu kapatmaya kadar gidiyor. Konu sahibine ayıp olur o yüzden dikkat edersen sevinirim
Akraba mı bekaret mi?Hangi konu kapatıldı?benlik sorun yok ben de onun konusunu elde olmayan sebeplerden kapattırmış bulundum
beni diyo manyak beniAçtığı konulardan sonra benim gözlerime de çok ayıp oldu hshsh
Duydum evet kedi suratli bi kari konusuyodu amma yedin bilmemne diye hchxhxhhAnacıgımn tansiyonu tavandı doktordaydık paso, benmde doktorluk islerim oldu üstüne ölen kocam dirildi yokladı falan üle şeleer cınımm.snrada chemist cok yiyomuştaaa kafası gidikmiştee bilmem neleee ne dedikodulaaa
Sevgi dolu kalbin var.Annecigine gecmis ossun, ölmüş kocanin kafaya küreği dikine vurursan bi daha olmaz bence sikinti vxvxhxxh
Teşekkürler.. vırdımm vırdımmmAnnecigine gecmis ossun, ölmüş kocanin kafaya küreği dikine vurursan bi daha olmaz bence sikinti vxvxhxxh
Burası tlc deki ölümcül kadınlar gibi oldu.Teşekkürler.. vırdımm vırdımmm
Gbisi fazla mı oldu neBurası tlc deki ölümcül kadınlar gibi oldu.
ikisi de değil, burhan geyik konusu açmıştı üyeleri çekiştiriyodukAkraba mı bekaret mi?Hangi konu kapatıldı?
Aman geridende gelsen yetiş herseye yetişşş …hiç kaldgm yerden devam edeyim demek yoohhikisi de değil, burhan geyik konusu açmıştı üyeleri çekiştiriyodukkaynana, sokrates falan yazıyodu konu başlığında ay çok uzun hatırlamıyorum
itinayla her sayfayı fofenklerimAman geridende gelsen yetiş herseye yetişşş …hiç kaldgm yerden devam edeyim demek yoohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?