goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Saç boyası,düzleştirme vs varsa kolay kolay bulaşmaz sana
Boya var bende de, simdilik onda bisey goremedim 185 milyon adet saci oldugu için gorememis de olabilirim, 1 2 tane biseyi sirkeye benzettim ama hic isirik izi yok, kasinmiyo, tepisen bit sayisi 0, sirke miydi onlar anlayamadim, hayirlara vesile olsun bakalim, bi kaç gune patlar bombasi

Sana ne oldu beybisu, niye olaylandin ?
Anacıgımn tansiyonu tavandı doktordaydık paso, benmde doktorluk islerim oldu üstüne ölen kocam dirildi yokladı falan üle şeleer cınımm. snrada chemist cok yiyomuştaaa kafası gidikmiştee bilmem neleee ne dedikodulaaa

Geyik bile olsa üye etiketlemek ya da mevcut konularda yazmak tartışma sebebi ve sonunda konu kapatmaya kadar gidiyor. Konu sahibine ayıp olur o yüzden dikkat edersen sevinirim
benlik sorun yok ben de onun konusunu elde olmayan sebeplerden kapattırmış bulundum

Duydum evet kedi suratli bi kari konusuyodu amma yedin bilmemne diye hchxhxhh

Akraba mı bekaret mi?Hangi konu kapatıldı?
ikisi de değil, burhan geyik konusu açmıştı üyeleri çekiştiriyoduk kaynana, sokrates falan yazıyodu konu başlığında ay çok uzun hatırlamıyorum

ikisi de değil, burhan geyik konusu açmıştı üyeleri çekiştiriyoduk kaynana, sokrates falan yazıyodu konu başlığında ay çok uzun hatırlamıyorum
Aman geridende gelsen yetiş herseye yetişşş …hiç kaldgm yerden devam edeyim demek yoohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…