• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Acayip hastayim, basim catliyo, burnum akiyo, kizim okuldan cogzel haberlerle geldi üstüne, en iyi 2 arkadasindan biri covid olmuş öteki bitlenmis, bana kaderimin bi oyunu mu la bu😐

Ben küçükkene bitlendiğimde annem saclarmı kestrmişti küt.. banyoda kum gbi dökülüyo allamm allaamm diye tarakla tarıyodu garibim😂😂böyle ince dişli taraklar olur ya nineler kullanır🫢🙈😂
Ay insallah yoktur allam yatabbim lutfen ya , ben bu gribi atlatana kadar donumuza kadar bitleniriz valla billa

Of hem uzun hem kivircik hem sari, goremiyosun da kafada uyum sagliyo bitler renk mi degistiriyolar nedir anlamadim
Beyaz renk gibi olur sirkeler.Banyo yaptırdıktan sonra iyice beyaz bir havluyla kurula.Minik böcek varsa gidip şampuan alman lazım.İnce dişli tarakla düzenli taramak gerek.Ve hepiniz yıkanmanız.Sirke zor gözükür açık renk saçlarda.Dibe yakın olur.
Okulda çok çabuk yayılıyor.

Ay insallah yoktur allam yatabbim lutfen ya , ben bu gribi atlatana kadar donumuza kadar bitleniriz valla billa
Önlem olarak bit sampuanı alsan hemen kıvırcıksa temzleyebilmen imkansız.. bit olmadam önce sirke diyolar( dgrusu ne bilmiyom) o acık renk oluyo bit olunca koyu renk.. ürüyo ya serefsiz galiba sanırsam lanettt girsin ona

Access seni korkutmak için söylemedim ama okulda gerçekten çabuk bulaşıyor.

Back