- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
KesinAdam böyle bir süpriz yaptırdığını görse bence psikolojik sorunlu olduğunu düşünür.
Bence aşık sanaBen cok zeki oldugum icin mi bekarim acaba bana iltifat mi ettin ustu kapali ahdhah
Orda bit var mıydı?Acayip hastayim, basim catliyo, burnum akiyo, kizim okuldan cogzel haberlerle geldi üstüne, en iyi 2 arkadasindan biri covid olmuş öteki bitlenmis, bana kaderimin bi oyunu mu la bu
Burdan cok beddua alıyozz ya bu hafta benmde cok olaylı gectiAcayip hastayim, basim catliyo, burnum akiyo, kizim okuldan cogzel haberlerle geldi üstüne, en iyi 2 arkadasindan biri covid olmuş öteki bitlenmis, bana kaderimin bi oyunu mu la bu
Fransz biti bile bi başkadırOrda bit var mıydı?
Varmis azina tukurduumun hayvaniOrda bit var mıydı?
Tabii isirmadan once je vous en pris mademoiselle diyip sonra elma disler gibi daliyo kafayaFransz biti bile bi başkadır
Kurşun dökün la kafamaBurdan cok beddua alıyozz ya bu hafta benmde cok olaylı gecti
Kızının saçları uzun mu?Bir kontrol etsene.Varmis azina tukurduumun hayvani
Of hem uzun hem kivircik hem sari, goremiyosun da kafada uyum mu sagliyo bitler renk mi degistiriyolar nedir anlamadimKızının saçları uzun mu?Bir kontrol etsene.
Ay insallah yoktur allam yatabbim lutfen ya , ben bu gribi atlatana kadar donumuza kadar bitleniriz valla billaBen küçükkene bitlendiğimde annem saclarmı kestrmişti küt.. banyoda kum gbi dökülüyo allamm allaamm diye tarakla tarıyodu garibimböyle ince dişli taraklar olur ya nineler kullanır
Beyaz renk gibi olur sirkeler.Banyo yaptırdıktan sonra iyice beyaz bir havluyla kurula.Minik böcek varsa gidip şampuan alman lazım.İnce dişli tarakla düzenli taramak gerek.Ve hepiniz yıkanmanız.Sirke zor gözükür açık renk saçlarda.Dibe yakın olur.Of hem uzun hem kivircik hem sari, goremiyosun da kafada uyum sagliyo bitler renk mi degistiriyolar nedir anlamadim
Önlem olarak bit sampuanı alsan hemen kıvırcıksa temzleyebilmen imkansız.. bit olmadam önce sirke diyolar( dgrusu ne bilmiyom) o acık renk oluyo bit olunca koyu renk.. ürüyo ya serefsiz galiba sanırsam lanettt girsin onaAy insallah yoktur allam yatabbim lutfen ya , ben bu gribi atlatana kadar donumuza kadar bitleniriz valla billa
Bütün memleketi bitletceksinizBirazdan piyano dersi var, goturem de biraz da piyano hocasi bitlensin , her bit dedigim de cilgin gibi kafam kasiniyo
Bence ben o konuda banlandim bxbxvxvBen de onceki gunu kacirmisim, konu sonlara dogru hepimiz banlanicaz gerilimiyle gectiburda guvendeyiz bence
Dur kiz bi cagirayim da bakayim gitmeden bariAccess seni korkutmak için söylemedim ama okulda gerçekten çabuk bulaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?