goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Panda hiç banlandın mı?
Burda bir konu vardi. Ortaya genel bir yorum yaptim. Bir uye beni alintilayip: gerizekali, mal, haspa, cocugun senin gibi bir hayvanin elinde yetisecek, pislik, ruh hastasi, manyak vb. Birsuru sey saydi. Kufur ve hakaret etmeden cevabını verdim. 1 gun polemikten ban yemistim

Çok şaşırdım.Kim banlanmaz desem sen le zxshermine gelir aklıma.

Bataklık gibi yemin ederim, çırpındıkça batıyoruz.
Demek kişiler hakkında konuşamıyoruz. O zaman ben daha az sıkıcı olan kitabımı okuyayım.

Hahah bende banlandigim icin sasirmistim. Kadin bildigi tum hakaretleri saydi bana. Hatta unutmus olacakki gecen gunlerde beni alintilayip espri yapti bu troll konular altinda
Karıştırdı mı?Niye öyle hakaret etti?

Karıştırdı mı?Niye öyle hakaret etti?

Ortaya bi yorum attim. Bi kadinin kaynanasi esarplarini götürüyormuş. Bende hirsizlik maddi boyutla ölçülemez. Esarptan bisey olmaz diyenler çocuklarının silgi, kalem gibi esyalari almasina, ufak hirsizliklar yapmasina goz yumuyor, sonra daha buyuk hirsizliklar oluyor gibi bi yorum yaptim. Buna benzer bisey yazdim diyeyim daha dogrusu. Vay efendim sen insanlarin cocuklarina hirsiz diyemezsin diye bi basladi, hizini alamadi, sok oldum
Ben birine bu kadar sovsem unutmazdim herhalde

Kisiler hakkinda konusmayinca heyecani kalmiyor
Hiç yani, ne anlatayım şimdi ben? Akşam patlıcanlı yemek yaptım mı diyeyim? Yanına köfte yapsam mı diye düşünürken, "acaba deliriyor muyum?" diye aklımdan geçirdiğimi mi yazayım? Ne yazayım.
Bu hayatın heyecanı meyecanı kalmamış.
O değil de, bugün kayınpederi ziyarete gittik eşimle. Yürüteçle yürüyor kalça ameliyatından beri.
O eve ne zaman gitsem beni bi gerilim sarıyor. Mutfakta çay doldururken kp geldi, "sigara içmeyecek misin?" dedi.
"İçeyim mi?" dedim. "Hadi al sigaranı gel" dedi, bana o haliyle sandalye çıkarmaya falan çalışıyor balkona. Neyse, ona sandalyemi verdim, "yok ona sen otur, deniz manzarası izle" dedi.
Acaba bana bi şey mi diyecek diye korka korka oturdum. Saksı çiçeklerinden, karşıda yapılan villa inşaatlarına, villaların jeneratör sisteminden denizdeki yelkenlilere kadar bir sürü şey anlattı. Adam çok sıkılmış meğer.
Benim aklımdan neler neler geçti.
"Oğlumun peşini bırakmak için kaç para istiyorsun?" repliğini bile düşündüm.
Ay neyse ki kp buraya üye değil de, hakkında konuşabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…