- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
niye kız 35 senedir tam balığım neyimi gördün
Kendini duygusal olarak goruyo musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye kız 35 senedir tam balığım neyimi gördün
Hiç safoz değilsin cok eğlencelisin alıngan değilsin ne bicim balıksın olmniye kız 35 senedir tam balığım neyimi gördün
Hiç yani, ne anlatayım şimdi ben? Akşam patlıcanlı yemek yaptım mı diyeyim? Yanına köfte yapsam mı diye düşünürken, "acaba deliriyor muyum?" diye aklımdan geçirdiğimi mi yazayım? Ne yazayım.
Bu hayatın heyecanı meyecanı kalmamış.
O değil de, bugün kayınpederi ziyarete gittik eşimle. Yürüteçle yürüyor kalça ameliyatından beri.
O eve ne zaman gitsem beni bi gerilim sarıyor. Mutfakta çay doldururken kp geldi, "sigara içmeyecek misin?" dedi.
"İçeyim mi?" dedim. "Hadi al sigaranı gel" dedi, bana o haliyle sandalye çıkarmaya falan çalışıyor balkona. Neyse, ona sandalyemi verdim, "yok ona sen otur, deniz manzarası izle" dedi.
Acaba bana bi şey mi diyecek diye korka korka oturdum. Saksı çiçeklerinden, karşıda yapılan villa inşaatlarına, villaların jeneratör sisteminden denizdeki yelkenlilere kadar bir sürü şey anlattı. Adam çok sıkılmış meğer.
Benim aklımdan neler neler geçti.
"Oğlumun peşini bırakmak için kaç para istiyorsun?" repliğini bile düşündüm.
Ay neyse ki kp buraya üye değil de, hakkında konuşabiliyorum.
Lama gibi mi?Ayy ne centilmen, hos sohbet kayınpederin varmis. Benimki yere tükürüp küfrederdi
ahaha balıklar safoz olmaz kız hayal aleminde yaşar sadece geyik sevdam yüzünden alınganlığım yok hatta şakalaşırken alıngan olanı hayatımdan silerim, çekilmez ayrıca teşekkür ederim efenim o sizin eğlenceliliğiniz dljsksjHiç safoz değilsin cok eğlencelisin alıngan değilsin ne bicim balıksın olm
Asdff kaç senedir evlisiniz? Kaç yasındasnz bide? ben olsam kmseye güvemiyoda herseyi bana mı brakcak acaba derdimHiç yani, ne anlatayım şimdi ben? Akşam patlıcanlı yemek yaptım mı diyeyim? Yanına köfte yapsam mı diye düşünürken, "acaba deliriyor muyum?" diye aklımdan geçirdiğimi mi yazayım? Ne yazayım.
Bu hayatın heyecanı meyecanı kalmamış.
O değil de, bugün kayınpederi ziyarete gittik eşimle. Yürüteçle yürüyor kalça ameliyatından beri.
O eve ne zaman gitsem beni bi gerilim sarıyor. Mutfakta çay doldururken kp geldi, "sigara içmeyecek misin?" dedi.
"İçeyim mi?" dedim. "Hadi al sigaranı gel" dedi, bana o haliyle sandalye çıkarmaya falan çalışıyor balkona. Neyse, ona sandalyemi verdim, "yok ona sen otur, deniz manzarası izle" dedi.
Acaba bana bi şey mi diyecek diye korka korka oturdum. Saksı çiçeklerinden, karşıda yapılan villa inşaatlarına, villaların jeneratör sisteminden denizdeki yelkenlilere kadar bir sürü şey anlattı. Adam çok sıkılmış meğer.
Benim aklımdan neler neler geçti.
"Oğlumun peşini bırakmak için kaç para istiyorsun?" repliğini bile düşündüm.
Ay neyse ki kp buraya üye değil de, hakkında konuşabiliyorum.
Ben 1 kere banlandım.Oda çılgın bakire yazdığım için galiba.
Lama gibi mi?
Ya ne bileyim çok saçma bir ortamdı. Salon beyefendisi kendisi ama gene de insanı geriyor.Ayy ne centilmen, hos sohbet kayınpederin varmis. Benimki yere tükürüp küfrederdi
6 aydır evet ota poka muslukları açıyorum bugün alışverişe çıktık akşam eve geldim nasıl yorulmuşum ama her yerim ağrıyo, çok yoruldum deyip ağlamaya başladım eşim de gülüyo artık yazıkKendini duygusal olarak goruyo musun
Salon beyefendileri sıkıcı oluyor.Ya ne bileyim çok saçma bir ortamdı. Salon beyefendisi kendisi ama gene de insanı geriyor.
1 yıldır evliyim, eşimle ikimizin de ikinci evliliği.Asdff kaç senedir evlisiniz? Kaç yasındasnz bide? ben olsam kmseye güvemiyoda herseyi bana mı brakcak acaba derdim
Insan ne diyecegini bilemiyor degil mi :)Ya ne bileyim çok saçma bir ortamdı. Salon beyefendisi kendisi ama gene de insanı geriyor.
Gebelikten onlar normal bende aglardim yorulunca, kusunca, ilgisiz kalinca :)6 aydır evet ota poka muslukları açıyorum bugün alışverişe çıktık akşam eve geldim nasıl yorulmuşum ama her yerim ağrıyo, çok yoruldum deyip ağlamaya başladım eşim de gülüyo artık yazık
Varsa borcunu bırakcak gbi ozamn1 yıldır evliyim, eşimle ikimizin de ikinci evliliği.
Nesi var da ne bırakacak yahu, kız kardeşinin evinde oturuyor garibim. 18 yıl önce eşinden boşanmış. Yalnız bir adam.
Ama benle sohbet etmeyi seviyor. Biz onla Mersin İdmanyurdu maçlarını bile konuşuyoruz
Sen yapmıssındır onu coktaaannGebelikten onlar normal bende aglardim yorulunca, kusunca, ilgisiz kalinca :)
Gebelikten onceki kisim nasildi? Balik burcu analizi yapıyorum
Evet birçok insana göre iyidir. Bizi sahile çağırıp ay ışığını izlemeye götürürdü. Hatta ben onların balkona teleskop alalım dediğimde, fikrimi desteklemişti. Babam olsa, icat çıkarma başımıza derdi.Insan ne diyecegini bilemiyor degil mi :)
Olsun kültürlü insana benziyor. Normal insana hasret kaldik
Sen yapmıssındır onu coktaaann
yani hayal gücü falan tamam ama duygusallık olayını törpüledim. kazık yedikçe taşlaştım öyle kolay kolay duygusal moda girmiyodum inşallah 3 ay sonra da aynı olacakGebelikten onlar normal bende aglardim yorulunca, kusunca, ilgisiz kalinca :)
Gebelikten onceki kisim nasildi? Balik burcu analizi yapıyorum
Yok kız öyke şey yapmaz. Borcu da yok zaten adamın. Emekli memur işte.Varsa borcunu bırakcak gbi ozamn
Bu arada mutlulugunuz daim olsn insallah bende 2. Yi almaya cesaret ederm bigün
Evet birçok insana göre iyidir. Bizi sahile çağırıp ay ışığını izlemeye götürürdü. Hatta ben onların balkona teleskop alalım dediğimde, fikrimi desteklemişti. Babam olsa, icat çıkarma başımıza derdi.
Adam benim gökyüzü sevdamı bildiğinden, gördüğü bütün gün batımı, ay ışığı manzaralarının fotoğrafını çekip atıyor bana.