su burçları duygusal olur da ben biraz aklımı kullandım kolay kolay üzülmüyorum ailem harici bayağı rus soğukluğum varSadece benimki mi duygusaldi merak ediyorum
Onu bilmiyorum ama bi arkadaşım diye girebilirsin konuyaMesela surtunmeli konularda merak edip sormus olabilir bi kac arkadasin
Benim ex kisisi sevgiliyken ben cok duygusalim, kimseye kendimi acamam, acinca kiriliyorum derdi. Bende ay kiyamam minik kediyi korkutmuslar diyodum. Duygusalliktan kasti duygu patlamalariymisyani hayal gücü falan tamam ama duygusallık olayını törpüledim. kazık yedikçe taşlaştımöyle kolay kolay duygusal moda girmiyodum inşallah 3 ay sonra da aynı olacak
su burçları duygusal olur da ben biraz aklımı kullandım kolay kolay üzülmüyorum ailem harici bayağı rus soğukluğum var
burçların baskın özelliklerini herkesin taşıdığına inanıyorum ben. duygu patlamaları da bunun içinde demek kiBenim ex kisisi sevgiliyken ben cok duygusalim, kimseye kendimi acamam, acinca kiriliyorum derdi. Bende ay kiyamam minik kediyi korkutmuslar diyodum. Duygusalliktan kasti duygu patlamalariymisburcla ne kadar ilgili bilemem tabi. Sohbet olsun diye sormustum :)
Evet, efendilik iyidir.Agzim acik okuyorum desem inanir misin
Aslinda aranızdaki diyalog güzel ama tekduze gibi :) yinede kibar insanlari cok seviyorum, sıkıcılığı tercih ederdim sanirim
Mesaji aldim benburçların baskın özelliklerini herkesin taşıdığına inanıyorum ben. duygu patlamaları da bunun içinde demek kibu arada ben çift görüyorum, sızabilirim
Hemde bayağıBugun ortalik sessiz
Evet, efendilik iyidir.
Kadında da, erkekte de.
Kayınpederle bundan başka ne sohbetimiz olacak ki. On dakikada bir, "kızım sen nasılsın, n'apıyosunuz" falan diyor sohbet tıkanınca.
Normal insan işte.
Aslında onda biraz kendi babamı arıyorum, sanırım ondan dolayı hep ziyaretine gidesim geliyor ama eşim de tek gitme, beraber gidelim diyor.
Bir şey derler, seni kırarlar, orada olmadığım için müdahale edemem falan diyor.
Niye sanki benim ağzım yok mu, kendimi savunurum desem de yalnız gitme diyor eşim.
Babası da, hadi kocan vardiyalı çalışıyor, sen niye gelmiyorsun diyor. Halbuki her hafta uğruyorum ama. Sanırım bizi daha çok görmek istiyor. Bu bir yaşlılık dramı işte. İnsanların gözü kapıda oluyor demek ki.
Safiye?Kizlar simdi size biseu sorcam
Bizim ust katta yasli kari koca, benle yasit genc kiz, benden 8 10 yas buyuk abisi var.
Kiz delinin teki. Gece 3te kafasini camdan cikarip telefonla konusur, komsular sover sayar, babasi gelir dover.
Cocuk asla calismiyor. Full evde.
Evde sadece kadin calisiyor.
Tum gece suyu acip kapatiyolar ama tum gece. Acip 10 saniye sonra kapatip, 20 saniye sonra geri aciyolar. Herkese 200 su gelirken bunlara 700 falan geliuo. Sizce bunlar ayin falan mi yapıyor. Napiyolar acayip merak ediyorum tahmin var mi
Hayallerinizi yıkmak istemem ama yaşlı fakat tonton değil. Upuzun boylu zayıf bir adam. Eşim babasına benziyo, ikisi de yaklaşık iki metre adamlarYaslaninca genelde cozutmaya basliyorlsr. O yuzden sasirdim. Allah muhabbetinizi arttırsın:)
Gozumde sevimli, ton ton bir amca canlandi. Bile isteye sizi kiracagini sanmiyorum. Esinizde cok dusunceliymis, masallah diyeyim
Kız sigara neyse de ben depremden sonra kolaya başladım ya tekrar, şimdi ben kola bağımlısıyim tiryaki gibi düşün, aslında çay bağımlısıyim da aynı zamanda. Her gün 1,5 litre kola içiyordum, ramazan girdi araya da ara verdim şükür, ama resmen kola aşeriyorum acayip bir şeyBen de depremlerden sonra başladım.
Kısmetse olur tekrar başlamış.Burç yorumları en sevdiğim. Teraziyi yorumlayın eccük
Dur şunu şikayet ediyim havası sönsünKendi kafanızda beni defalarca banladınız. Ama unutmayın ki tokatlı fıstık burhana hiçbir şey olmaz.
Bunla ilgili okuması keyifli ve faydalı bir kitap var, hatta bende de var.Bende bi şey soracam size.
Bütün gün oruçlu olduğumdan dolayı sigara içmedim. Şu saat oldu hala ağzıma sürmedim bile düşünün. Ama kopmle bırak desen bırakamıyorum. Yeri geliyor 2 gün içmediğim oluyor ama yinede komple bırakamıyorum. Çok saçma değil mi ya? Napabilirim komple bırakmak için?
Niye şikayet ediyon kız tavuğuna kışt mı dedimDur şunu şikayet ediyim havası sönsün
Herseyi gülüşünüzün arkasına saklarsınız bi bunu biliyorumBurç yorumları en sevdiğim. Teraziyi yorumlayın eccük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?