goygoyu yarıda kalanlar için devam konusu 😂

Ayy ne centilmen, hos sohbet kayınpederin varmis. Benimki yere tükürüp küfrederdi

Hiç safoz değilsin cok eğlencelisin alıngan değilsin ne bicim balıksın olm
ahaha balıklar safoz olmaz kız hayal aleminde yaşar sadece geyik sevdam yüzünden alınganlığım yok hatta şakalaşırken alıngan olanı hayatımdan silerim, çekilmez ayrıca teşekkür ederim efenim o sizin eğlenceliliğiniz dljsksj

Asdff kaç senedir evlisiniz? Kaç yasındasnz bide? ben olsam kmseye güvemiyoda herseyi bana mı brakcak acaba derdim

Kendini duygusal olarak goruyo musun
6 aydır evet ota poka muslukları açıyorum bugün alışverişe çıktık akşam eve geldim nasıl yorulmuşum ama her yerim ağrıyo, çok yoruldum deyip ağlamaya başladım eşim de gülüyo artık yazık

Asdff kaç senedir evlisiniz? Kaç yasındasnz bide? ben olsam kmseye güvemiyoda herseyi bana mı brakcak acaba derdim
1 yıldır evliyim, eşimle ikimizin de ikinci evliliği.
Nesi var da ne bırakacak yahu, kız kardeşinin evinde oturuyor garibim. 18 yıl önce eşinden boşanmış. Yalnız bir adam.
Ama benle sohbet etmeyi seviyor. Biz onla Mersin İdmanyurdu maçlarını bile konuşuyoruz

Gebelikten onlar normal bende aglardim yorulunca, kusunca, ilgisiz kalinca :)
Gebelikten onceki kisim nasildi? Balik burcu analizi yapıyorum

Varsa borcunu bırakcak gbi ozamn
Bu arada mutlulugunuz daim olsn insallah bende 2. Yi almaya cesaret ederm bigün

Insan ne diyecegini bilemiyor degil mi :)
Olsun kültürlü insana benziyor. Normal insana hasret kaldik
Evet birçok insana göre iyidir. Bizi sahile çağırıp ay ışığını izlemeye götürürdü. Hatta ben onların balkona teleskop alalım dediğimde, fikrimi desteklemişti. Babam olsa, icat çıkarma başımıza derdi.
Adam benim gökyüzü sevdamı bildiğinden, gördüğü bütün gün batımı, ay ışığı manzaralarının fotoğrafını çekip atıyor bana.

Gebelikten onlar normal bende aglardim yorulunca, kusunca, ilgisiz kalinca :)
Gebelikten onceki kisim nasildi? Balik burcu analizi yapıyorum
yani hayal gücü falan tamam ama duygusallık olayını törpüledim. kazık yedikçe taşlaştım öyle kolay kolay duygusal moda girmiyodum inşallah 3 ay sonra da aynı olacak

Agzim acik okuyorum desem inanir misin
Aslinda aranızdaki diyalog güzel ama tekduze gibi :) yinede kibar insanlari cok seviyorum, sıkıcılığı tercih ederdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…