- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
Şehir dışından misafir geldi giremedim bir yandan da korkuyorum acaba ban yedimmi diye herkes aktif dir umarım
Bugun ortalik sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şehir dışından misafir geldi giremedim bir yandan da korkuyorum acaba ban yedimmi diye herkes aktif dir umarım
Kurallari öğrendikAzminize hayran kaldım. Hepimiz topluca banlanana kadar devam.
Aaa.Kurallari öğrendik
Burdan konuşabilirmişiz
Burda bir konu vardi. Ortaya genel bir yorum yaptim. Bir uye beni alintilayip: gerizekali, mal, haspa, cocugun senin gibi bir hayvanin elinde yetisecek, pislik, ruh hastasi, manyak vb. Birsuru sey saydi. Kufur ve hakaret etmeden cevabını verdim. 1 gun polemikten ban yemistimPanda hiç banlandın mı?
Kisiler hakkinda konusamazmisiz mesela nisanliyken bosanmak isteyenler hakkindaAaa.
Herkes hakkında mı? Dedikolu da konuşabiliyor muyuz, ona göre uykusuz kalcam.
Çok şaşırdım.Kim banlanmaz desem sen le zxshermine gelir aklıma.Burda bir konu vardi. Ortaya genel bir yorum yaptim. Bir uye beni alintilayip: gerizekali, mal, haspa, cocugun senin gibi bir hayvanin elinde yetisecek, pislik, ruh hastasi, manyak vb. Birsuru sey saydi. Kufur ve hakaret etmeden cevabını verdim. 1 gun polemikten ban yemistim
(Burdan devam etcem banlanmak istemiyom)
Çok şaşırdım.Kim banlanmaz desem sen le zxshermine gelir aklıma.
Bataklık gibi yemin ederim, çırpındıkça batıyoruz.Burda bir konu vardi. Ortaya genel bir yorum yaptim. Bir uye beni alintilayip: gerizekali, mal, haspa, cocugun senin gibi bir hayvanin elinde yetisecek, pislik, ruh hastasi, manyak vb. Birsuru sey saydi. Kufur ve hakaret etmeden cevabını verdim. 1 gun polemikten ban yemistim
Karıştırdı mı?Niye öyle hakaret etti?Hahah bende banlandigim icin sasirmistim. Kadin bildigi tum hakaretleri saydi bana. Hatta unutmus olacakki gecen gunlerde beni alintilayip espri yapti bu troll konular altinda
Bataklık gibi yemin ederim, çırpındıkça batıyoruz.
Demek kişiler hakkında konuşamıyoruz. O zaman ben daha az sıkıcı olan kitabımı okuyayım.
Asdff biraz önce bunu sordum özelden bu kdr denk gelirPanda hiç banlandın mı?
Kimi kastettiğimiz anlasıldıgında bile olmuyor mune uyardııBence de.Kod adı kullansak olur mu acaba?
Karıştırdı mı?Niye öyle hakaret etti?
niye kız 35 senedir tam balığım neyimi gördün(Burdan devam etcem banlanmak istemiyom)
Böyle balık mı olur asdfff yükselenin baskındır senin
Ha bu arada bende az degilim kendisine yaranizin merhemi bende degil, uzerinize alinacaginizi bilseydim yorumuma sizi etiketlerdim demiş olabilirimKarıştırdı mı?Niye öyle hakaret etti?
Hiç yani, ne anlatayım şimdi ben? Akşam patlıcanlı yemek yaptım mı diyeyim? Yanına köfte yapsam mı diye düşünürken, "acaba deliriyor muyum?" diye aklımdan geçirdiğimi mi yazayım? Ne yazayım.Kisiler hakkinda konusmayinca heyecani kalmiyor