buyuk bir anda alinamayacak seyler icin iyi yoksa bir anlami yok bizler bazen en ufak seyi bile kk ile oduuoruzElektronik eşyada taksit olayı güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyuk bir anda alinamayacak seyler icin iyi yoksa bir anlami yok bizler bazen en ufak seyi bile kk ile oduuoruzElektronik eşyada taksit olayı güzel
Misal ben bugün 4000 liraya klima aldım ve taksit yaptımbuyuk bir anda alinamayacak seyler icin iyi yoksa bir anlami yok bizler bazen en ufak seyi bile kk ile oduuoruz
Aslında şöyle: en ufak şeyleri De kart ile ödersek hani 0,002 kuruşlar var ya onlar devlet için zararlı oluyor . Bu konuyu haberlerde izlemiştim özellikle marketlerde nakit ödüyoruz o kuruştan da küçük meblağlar toplanınca çok para ediyor ve vergilendirilemiyor bu da devlet için zararlı.buyuk bir anda alinamayacak seyler icin iyi yoksa bir anlami yok bizler bazen en ufak seyi bile kk ile oduuoruz
evet bizde de oyle oluyor tatili son anda ayarliyoruz tatil bitiyor kis bou ödüyoruzKızlar en kötüsü de yazın tatilin parasını kısın ödemek gerçekten tatil bitince insan bir bunalıyor.
Bu ay 1400tl ödemem var karta nasıl ödiycem bakalım düşünüyorum kara kara
cnm bozdurmadan kartinin asgarisini ya da odeyebildigini odeyerek yapsan olmuyor muKızlar birkaç ay sıkıntı çekeceğim birşeyler biriktirmiştim kart borcumu kapatmak için bozduracağım mecbur moralim bozuldu bir yıllık emeğim gitti resmen :/
Kartımın asgarisini ödüyorum zaten hep hiç tam ödemedim 1500tl ödüyorum süreklicnm bozdurmadan kartinin asgarisini ya da odeyebildigini odeyerek yapsan olmuyor mu
o zaman nasil uygun olacaksa oyle yapi cnm bu kartlardan icralik olanlar bile var tedbiri almak gerekliKartımın asgarisini ödüyorum zaten hep hiç tam ödemedim 1500tl ödüyorum sürekli
sürekli kartımın asgarisini ödüyorum bir sıkıntı olur mu acaba?o zaman nasil uygun olacaksa oyle yapi cnm bu kartlardan icralik olanlar bile var tedbiri almak gerekli
hicbir bilgim yok cnm bu konu ile ilgilisürekli kartımın asgarisini ödüyorum bir sıkıntı olur mu acaba?
Hayır.. hicbir sıkıntı olmaz.hatta bankanın işine geliyor..faiz bindiği için..sürekli kartımın asgarisini ödüyorum bir sıkıntı olur mu acaba?
Vallahi kızlar bencede işine geliyor cümkü sürekli taksitli para verme derdindeler gece gündüz arıyorlarHayır.. hicbir sıkıntı olmaz.hatta bankanın işine geliyor..faiz bindiği için..
Sağol canım :)Allah kolaylık versin
sıkıntı olmaz dıye bılıyorum canım tek sıkıntı asgarıden gerı kalan borcun varya odemen gereken tutar yani o aradaki fark kadar her ay faız oduyosun asgarı odedıkce bu devam edersürekli kartımın asgarisini ödüyorum bir sıkıntı olur mu acaba?