Görüşürüz Kredi Kartı!

merhaba
benimde taksitler bir azalsa çok ragat edeceğim ama taksitler bitmiyor.
23 agustos dan snr 500 tl yansıyacak taksitler.

Ben kredi kartıyla taksit yapmam yapsam da 2 ya da 3 taksit. Büyük harcamaları peşin vermeye çabalarım. Büyük harcama varsa küçük olanlarda eleme yaparım. Kredi kartını daha çok peşin para yerine kullanırım. Kafamda belli limit vardır onu geçmemeye çalışırım. Bir de hep hesap kartımı kullanırım hesapta para varsa vardır yoksa o alışveriş olmaz. Ama yine de dikkatli olmak lazım. Ben bu ay son işte tatil vs vardı onu ayırıp artık yatırım biriktirme işine girmek istiyorum.

Kızlar bayadır para harcamıyorum çünkü dışarı çıkmıyorum :KK70:
Bazı gereksiz eşyalarımı bir uygulamada satışa koydum hayatımı minimalleştirmeye çalışıyorum 30-40tane pantolonum var sadece 10 tanesini giyiyorum bu yüzden hem yardım yapacağım hemde bazılarını satacağım yaşasın sadeleşmek !!! :KK70:

Sana bir tavsiye vereceğim.Ödediğin kadar limit daraltma yap. Benimde 2500 tl borcum vardı ne kadar ödedimse limit daraltma yapa yapa bitirdim bu illetiii ve birdaha da öyle bilinçsiz harcamadım, kapattım.

Sana bir tavsiye vereceğim.Ödediğin kadar limit daraltma yap. Benimde 2500 tl borcum vardı ne kadar ödedimse limit daraltma yapa yapa bitirdim bu illetiii ve birdaha da öyle bilinçsiz harcamadım, kapattım.
çok iyi fikirmiş örneğin 3000tl borcum bitti bankayı arayıp ne demem gerekiyor kart limitimi 3000 düşürür müsünüz mü? diyeyim

çok iyi fikirmiş örneğin 3000tl borcum bitti bankayı arayıp ne demem gerekiyor kart limitimi 3000 düşürür müsünüz mü? diyeyim

Limitimi düşürmek istiyorum de ne kadar diye sorarsalar yatırdığın kadar 3000 dersin..Çünkü daraltmazsan bir yandan öder diğer yandan harcarsın daralt ki harcamaya limit kalmasın.

teşekkürler canım düşüreceğim yarın ilk işim :KK200:
benim maas bankam vakıfbank,kendı kendıne lımıtımı 7binden 14ne cıkarmıs
msj geldı talebiniz dıgrultusunda dıyo bide
nası sınırlendım neyse aradım bu ne sacmalık falan ddm
kız bıde bana dıyokı bıda ıstersenız artırmayız ona gre,
bana bankamı yok kart mı yok ddm şapşal ya:KK70:
zorla düşürttüm ıyıce sacmaladılar

benim maas bankam vakıfbank,kendı kendıne lımıtımı 7binden 14ne cıkarmıs
msj geldı talebiniz dıgrultusunda dıyo bide
nası sınırlendım neyse aradım bu ne sacmalık falan ddm
kız bıde bana dıyokı bıda ıstersenız artırmayız ona gre,
bana bankamı yok kart mı yok ddm şapşal ya:KK70:
zorla düşürttüm ıyıce sacmaladılar

vallahi saçmalık ya zaten o nakit avanslar taksitli paralar beni bitirdi keşke kredi çekseydim diyorum bazen :KK70: Maaşı olana , düzenli geliri olana her banka kart yollar canım iyi yapmışsın

Kızlar bugün 70tl'ye bir ilaç aldım 67tlyede maviden bir kot aldım biliyorum alışveriş yapmayacaktım ama bir buçuk aydır ilk defa bir şey alıyorum birkaç seyi de dolabımdan satınca alabilirim diye düşündüm sonuçta çok sıkarsam bıkarım ve siyah jean sürekli kullanırım dedim inş hata etmemişimdir :KK15:

Ay konu çok iyi ya bizde 4 senelik evliyiz şükür ki bu sene artık kartları bitirdik şimdi bir tane var 500 civarı bırcu var ama gıda alışverişi olayını nasıl nakite döndürürüz bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim çok alışımışız herşeyi karttan almaya nakite acilen dönmek lazım bitirene kadar ne bizeliklerim gitti malesef artık kurtulmuşken akıllı çözümler şart mesela gıdayı nasıl alıyorsunuz toplu mu herseferinde gitmek daha çok şey aldırıyor onun dılında kıyafet vb konularda maşllah ben almasam eşim çıkıp bir çorap almayacak insan kendine yani iş bende bitiyor

Ay konu çok iyi ya bizde 4 senelik evliyiz şükür ki bu sene artık kartları bitirdik şimdi bir tane var 500 civarı bırcu var ama gıda alışverişi olayını nasıl nakite döndürürüz bilmiyorum fikir verirseniz sevinirim çok alışımışız herşeyi karttan almaya nakite acilen dönmek lazım bitirene kadar ne bizeliklerim gitti malesef artık kurtulmuşken akıllı çözümler şart mesela gıdayı nasıl alıyorsunuz toplu mu herseferinde gitmek daha çok şey aldırıyor onun dılında kıyafet vb konularda maşllah ben almasam eşim çıkıp bir çorap almayacak insan kendine yani iş bende bitiyor
canım kesinlikle kadınların işi bu birikim
öncelikle benim taktiğim kullanmayacağım şeyi almamak örneğin 2 liralık makarnayı 15liralık kıymayla sosla yanına bir salata ayran tamamdır yani iki gün yersiniz 20tlye bak. Toplu alınca ben hiç tasaruf yapamamıştım ve biriktirdiğim paramın çoğuda mutfak bütçemden ayırdıklarımla aldıklarımdı. Az ve lazım olanı al market yakınsa hem taze olur :)

Ev
canım kesinlikle kadınların işi bu birikim
öncelikle benim taktiğim kullanmayacağım şeyi almamak örneğin 2 liralık makarnayı 15liralık kıymayla sosla yanına bir salata ayran tamamdır yani iki gün yersiniz 20tlye bak. Toplu alınca ben hiç tasaruf yapamamıştım ve biriktirdiğim paramın çoğuda mutfak bütçemden ayırdıklarımla aldıklarımdı. Az ve lazım olanı al market yakınsa hem taze olur :)
Evet yakın marketimiz ikimizde çalışıyoruz zaten evde pek masraf bile olmuyor ben birikim yapabilsem çok iyi olacak bir akşam yemeği oda üşendiğim için buara çok dışardan yedik artık pratik şeylere yönelmem lazım

Günaydın kızlar iyi gidiyorum gibi şuanlık aldığım kot dısında hiç kartıma dokunmadım birde 70tlilik ilaçtan bugün aldığım kot geldi anladım ki 36 beden artık benim için hayalmiş :KK70:D
Bir süre birikim topiklerinde değilde göbek eritme kürleri arıyo olacağım sanırım :KK43:

Ben kartin tüm borcunu ödedim ama kapatmadim. Nolur nolmaz .oglani krese verecegim bu yil belki pesin isterler parayi.
Artik cok mecbur kalmadikca karttan harcamayacagim.
Görüşürüz kredi karti bye:63:

X