Görüşürüz Kredi Kartı!

bizim de 900 tl kaldı toplam kk borcu. bu ay kapatmayı planlıyorduk ama sanırım 500 tl ödesek yeterli.. pek paramız kalmayacak.. 400 ü önümüzdeki a kapatırız inşallah. sonra bay bay kk dicez :)

Bizim de hiç yoktu borcumuz ama bu ay kasko sigorta araba parçası uçak biletleri izin vs çok üst üste gelince kasko için 2 taksit yaptırmak zorunda kaldık.
825 tl, 2 taksit oldu.
Bir de 280 harcamam var benim.
Bakalım ödeyebilirsek hepsini kapatırız 15 inde inşallah.

kızlar inşallah hepinizin biter kk borcları sizinkiler bir aylık bile sıkıntıyla biticek gibi kk kullanmadan malesef olmuyor ama önemli olan gelirine göre hrcamak bunun bilincinde olanlar kullansın

Bugün bir arkadasım benden cekti alısveriş yapıp ama ay sonunda ödeyecekmiş güvenirim öder yani
210+70 ödeyecek ben pek birşey harcamadım bu ay iyi gidiyorum gibi :nazar::halay:

aynen kısır döngü oldu :işsiz: toplu parayla kapatıp kartı kırmak kaldı son çare. ben bu mereti düzgün kullanamıyorum çünkü.
Ben toplu para işe kaç kez kapattım ama kk bir zaruret olmuş kurtulamıyorum ben de hiç almayAyım diyorum gene dayanamıyorum
İradesiz davranıyorum hesapladım ve üç senede 136bin kk borcu ödedim. O kadar pişman oldum ki. Aman gencim şimdi giymeyeyim mi şimdi takmayayım mı diyerek hep alıyorum.
Sonuç: 6000tl borcum var ve hiç bir şey almamaya çalışsam da dışarda yemek ve market harcaması illaki ekleniyor maalesef.

Ben toplu para işe kaç kez kapattım ama kk bir zaruret olmuş kurtulamıyorum ben de hiç almayAyım diyorum gene dayanamıyorum
İradesiz davranıyorum hesapladım ve üç senede 136bin kk borcu ödedim. O kadar pişman oldum ki. Aman gencim şimdi giymeyeyim mi şimdi takmayayım mı diyerek hep alıyorum.
Sonuç: 6000tl borcum var ve hiç bir şey almamaya çalışsam da dışarda yemek ve market harcaması illaki ekleniyor maalesef.
136 binlik ne harcadin canım çok çok fazla gerçekten.

136 binlik ne harcadin canım çok çok fazla gerçekten.
Cnm giyim market dışarıda yemek ev aksesuarları ayakkabı vs hep aldım. Ve böylece her ay ortalama 3500-4000tl kk borcu ödedik. Bunu da üç dört sene aralıksız ödedik .
Ben de kabaca kk borcunu toplayarak yazdım cnm bazen beş bin bile oluyordu

Cnm giyim market dışarıda yemek ev aksesuarları ayakkabı vs hep aldım. Ve böylece her ay ortalama 3500-4000tl kk borcu ödedik. Bunu da üç dört sene aralıksız ödedik .
Ben de kabaca kk borcunu toplayarak yazdım cnm bazen beş bin bile oluyordu
Canım sen kredi kartını temelli kapatsan baya birikim yapabilirsin evin araban var mi

Şimdi hiç bir şey almasam 1600 tl geliyor kk borcumuz. Ama illaki tek çekim market vs oluyor 2000-2400tl ödüyoruz.
Almamaya çalışıyorum ocakta düze çıkmak için

Aynen ya o yüzden çok pişmanım bu borç ödeyene kadar kendi arabam olurdu.
Hedefim birikim yapıp araba almak.
Tabi borç bitikten sonra birikim yapabiliriz
Kesinlikle canım bi an önce kapatmaya bak
O parayla ev bile Alınırmış
Neyse ki erken farketmissin
Bözde kredi kartını 4 ay falan oldu kapattik baya iyi gidiyoruz artik

Kesinlikle canım bi an önce kapatmaya bak
O parayla ev bile Alınırmış
Neyse ki erken farketmissin
Bözde kredi kartını 4 ay falan oldu kapattik baya iyi gidiyoruz artik
İlk evlendiğimiz sene kapatmıştım sonra taksitle alışveriş kk sız olmuyor diye gene açtırmıştım. Gerçekten benim ki bir hobi sürekli alışveriş yapsam bıkmam .
Ama karar verdim almayacağım inş başaracağım

Aynen ya o yüzden çok pişmanım bu borç ödeyene kadar kendi arabam olurdu.
Hedefim birikim yapıp araba almak.
Tabi borç bitikten sonra birikim yapabiliriz

Senin kartta zıvanadan çıkmış. ama bu beladan ancak harcamadan kurtulabiliriz. şimdi bu ay yine tüm maaşı kk borcuna gömecem. eeee bütün ay nasıl ellemeyim AA DOSTLARR

X