- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
3.900 ödedim . Çok şükürTebrikler borc ne kadardı darısı basıma inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.900 ödedim . Çok şükürTebrikler borc ne kadardı darısı basıma inşallah
Cok şükür bitmiş darısı basıma birikime basla bence ufaktan biraz biraz3.900 ödedim . Çok şükür
Aynen birikime devam. 1 yilda tüm biriktirdiklerimi arabaya verdim. Simdi tekrardan basladim üç beş atamaya calisiyorum kenaraCok şükür bitmiş darısı basıma birikime basla bence ufaktan biraz biraz
Siizi hatırlıyorum birikim topiğimden hayırlı olsun canım :)Aynen birikime devam. 1 yilda tüm biriktirdiklerimi arabaya verdim. Simdi tekrardan basladim üç beş atamaya calisiyorum kenara
Sagol canim. Sizlerinde birikimleri bereketli olsun güzel şeyler için kullanilsin insallahSiizi hatırlıyorum birikim topiğimden hayırlı olsun canım :)
Ben toplu para işe kaç kez kapattım ama kk bir zaruret olmuş kurtulamıyorum ben de hiç almayAyım diyorum gene dayanamıyorumaynen kısır döngü oldu toplu parayla kapatıp kartı kırmak kaldı son çare. ben bu mereti düzgün kullanamıyorum çünkü.
136 binlik ne harcadin canım çok çok fazla gerçekten.Ben toplu para işe kaç kez kapattım ama kk bir zaruret olmuş kurtulamıyorum ben de hiç almayAyım diyorum gene dayanamıyorum
İradesiz davranıyorum hesapladım ve üç senede 136bin kk borcu ödedim. O kadar pişman oldum ki. Aman gencim şimdi giymeyeyim mi şimdi takmayayım mı diyerek hep alıyorum.
Sonuç: 6000tl borcum var ve hiç bir şey almamaya çalışsam da dışarda yemek ve market harcaması illaki ekleniyor maalesef.
Cnm giyim market dışarıda yemek ev aksesuarları ayakkabı vs hep aldım. Ve böylece her ay ortalama 3500-4000tl kk borcu ödedik. Bunu da üç dört sene aralıksız ödedik .136 binlik ne harcadin canım çok çok fazla gerçekten.
Canım sen kredi kartını temelli kapatsan baya birikim yapabilirsin evin araban var miCnm giyim market dışarıda yemek ev aksesuarları ayakkabı vs hep aldım. Ve böylece her ay ortalama 3500-4000tl kk borcu ödedik. Bunu da üç dört sene aralıksız ödedik .
Ben de kabaca kk borcunu toplayarak yazdım cnm bazen beş bin bile oluyordu
Aynen ya o yüzden çok pişmanım bu borç ödeyene kadar kendi arabam olurdu.Canım sen kredi kartını temelli kapatsan baya birikim yapabilirsin evin araban var mi
Kesinlikle canım bi an önce kapatmaya bakAynen ya o yüzden çok pişmanım bu borç ödeyene kadar kendi arabam olurdu.
Hedefim birikim yapıp araba almak.
Tabi borç bitikten sonra birikim yapabiliriz
İlk evlendiğimiz sene kapatmıştım sonra taksitle alışveriş kk sız olmuyor diye gene açtırmıştım. Gerçekten benim ki bir hobi sürekli alışveriş yapsam bıkmam .Kesinlikle canım bi an önce kapatmaya bak
O parayla ev bile Alınırmış
Neyse ki erken farketmissin
Bözde kredi kartını 4 ay falan oldu kapattik baya iyi gidiyoruz artik
Aynen ya o yüzden çok pişmanım bu borç ödeyene kadar kendi arabam olurdu.
Hedefim birikim yapıp araba almak.
Tabi borç bitikten sonra birikim yapabiliriz