Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesildiği ay ekstrede gördüğün anda bankayı arayıp göz dağı vermek.İnşallah kolayca ödersiniz. sena9797
Ben şu kk yıllık üyelik üceriti denen şeye sinir oluyorum. 100₺ çok fazla. Bunu ödememenin bir yolu var mı? :)
Evet çalıştığım birimdi bir zamanlar kaparrtın bu sebebi sunarak dönüş yapılırKesildiği ay ekstrede gördüğün anda bankayı arayıp göz dağı vermek.
Her yıl öyle yaparım .
Hatta geçen yıl benim yemi yemediler sandım ciddi ciddi kapattılar kartımı ,2 gün sonra kendileri geri aradı beni kartınızı kullanıma geri açma şartıyla kk yıllık ücreti geri ödeyeceğini söyledi ve ödedi
Gözdağı vermek derken? Ne şekilde bir talepte bulunmalıyım ben de arayacağım çok saçma geliyor bana. Fikirlerinize ihtiyacım var:)Kesildiği ay ekstrede gördüğün anda bankayı arayıp göz dağı vermek.
Her yıl öyle yaparım .
Hatta geçen yıl benim yemi yemediler sandım ciddi ciddi kapattılar kartımı ,2 gün sonra kendileri geri aradı beni kartınızı kullanıma geri açma şartıyla kk yıllık ücreti geri ödeyeceğini söyledi ve ödedi
Yıllık kullanım bedelini geri ödemeyi talep edin, eğer ödemezse kk nı kapatacağınızı ve bir daha kullanmayacağınızı söyleyin emin bir şekilde .Gözdağı vermek derken? Ne şekilde bir talepte bulunmalıyım ben de arayacağım çok saçma geliyor bana. Fikirlerinize ihtiyacım var:)
Yıllık kullanım bedelini geri ödemeyi talep edin, eğer ödemezse kk nı kapatacağınızı ve bir daha kullanmayacağınızı söyleyin emin bir şekilde .
Her yıl geri ödeyen bankalar geçen yıl bu yöntemi yemediler ve kknı kapattılar benim talebimle.
İki gün sonra geri arandım.
Kartımı kullanıma tekrar açmayı teklif etti ve özür diledi öyle çok şaşırmıştım ki anlatamam..
Yıllık kullanım bedelini geri ödemeyi talep edin, eğer ödemezse kk nı kapatacağınızı ve bir daha kullanmayacağınızı söyleyin emin bir şekilde .
Her yıl geri ödeyen bankalar geçen yıl bu yöntemi yemediler ve kknı kapattılar benim talebimle.
İki gün sonra geri arandım.
Kartımı kullanıma tekrar açmayı teklif etti ve özür diledi öyle çok şaşırmıştım ki anlatamam..
Benim kk da yapı kredi world kart.Dediklerinizi söyledik canım, yemiyorlar maalesef. Biz de world eco karta geçiş yapmak istedik onda aidat ücreti yokmuş.
Ben parayi yatirinca musteri hizmetlerini arayip yatirdigim kadar limit dusuruyorum, harcayamiyorum. Elimde para da kalmiyor her seyi hesapli kitapli aliyorum zaten sadece pazar market masrafi yapiyorum. Bu borclar bitmeden bana gezme alisveris haram...
Limit olmayinca kurtaramiyor kac gundür parasiz geziyorum valla.belki bir 100 lir limit birakilabilir. Mecbur kabul edecekler odeyemiyorum ben dusurmek istiyorum diyorumaaa süper fikirmiş. kabul ediyor mu banka. sürekli limit küçültmeyi. ama o zamanda en eksi zamanlarda ilk yardım simidi kalmıyor işte. insanlık hali bazı günleri kk kurtarıyor yani.
Limit olmayinca harcayamayacagimi biliyorum, yemeklerimi evden ise getiriyorum,zorluklari var ama benim kurtarilacak yanim mi kalmisaaa süper fikirmiş. kabul ediyor mu banka. sürekli limit küçültmeyi. ama o zamanda en eksi zamanlarda ilk yardım simidi kalmıyor işte. insanlık hali bazı günleri kk kurtarıyor yani.
Limit olmayinca harcayamayacagimi biliyorum, yemeklerimi evden ise getiriyorum,zorluklari var ama benim kurtarilacak yanim mi kalmis
Limit olmayinca harcayamayacagimi biliyorum, yemeklerimi evden ise getiriyorum,zorluklari var ama benim kurtarilacak yanim mi kalmis
Aynen makul duzeyde limit birakabilirsiniz, o kadar fazla borcumuz var ki cok hirs yaptim bes kurus harcamamayaya bende bunu denicem ama ilk önce atıyorum 1000 lira ödediysem 500 limit küçültebilirim.
Aynen makul duzeyde limit birakabilirsiniz, o kadar fazla borcumuz var ki cok hirs yaptim bes kurus harcamamaya
Bizim yemek ceki yok ama olsun napalim bir sene kıt yasarim sonra kafamda donup duran taksit miktarlari azalmis olurbende işyerine getiryorum
yemek çekimi eve harcıyorum
en azından bir bereketi oluyor.
KK ya daha fazla açılmıyorum.
limit konusund aben iptal ettirmiyorum şimdilik, insanlık hali acil bir durum olur
çekmke lazım olur diye
bakalım hayırlısı olsun
Bizim sadece kk 9000 canim senin iyiymis yineAl benden de o kadar. 5500 kk borç var. her ay asgari diye yatırığım para 1300 lira maaş ödüyom sanki. bezdum da.
Bizim sadece kk 9000 canim senin iyiymis yine
Bizim yemek ceki yok ama olsun napalim bir sene kıt yasarim sonra kafamda donup duran taksit miktarlari azalmis olur
Aynen, bir kemer sikma yapilacaksa bence disarida yiyilip icilen kisitlanmali veya tamamen kesilmeli. Cebindeki para aksam eve seninle dönuyor,iki kisi disarda bir ogun yemek yesek bir haftalik pazar parasi birakiyoruz (sebze,meyve) ihtiyac mi istek mi diye degerlendiriyorum harcamalarihaklısın
gerelsiz harcaman olmaz.
evde yaptıhımızdan daha iyisini sunmuyorlar sonuçta