Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüşürüz Kredi Kartı!
- Konu Sahibi sena9797
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim kredi kartı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm toplam kaç tl borcunuz kaldı ? Benim 3500tl 4 ay sonra özgürümKeainlikle odedikce duaurmwk iyi olutor ben otle yaptim
Canim 2200 falan kaldi ama ben yetismiyor diye tum fatura ve bazen marketi de kk odesigimden artiyor ins eaimin is duzene girdi gibi öyle olmaz 1 aya kaarCnm toplam kaç tl borcunuz kaldı ? Benim 3500tl 4 ay sonra özgürüm
Benimde son 3000tlCnm toplam kaç tl borcunuz kaldı ? Benim 3500tl 4 ay sonra özgürüm
Baya azaltmışsın tebriklerBenimde son 3000tl
Kesinlikle giyim motivasyonu etkiliyor arada farkli ve sik gitinmek bana iyi geliyorKızlar bugun bir 550tl daha ödedim karta toplam 9 bine yaklastım gibi ödediğim tutarda.
200tl alısveris yaptım bugun kazak tayt vs aldım ihtiyactan değildi ama sürekli işe va gidince insanın üstü eskiyor motivasyon gibiydi bana zaten herşey ateş pahası olmuş..
gule gule kullan cnm inş bitireceksin az kaldi borclarin
Teşekkür ederim :)Baya azaltmışsın tebrikler
İnşallah evet değişiklik istiyor insan hepimizin biter umarım :)Kesinlikle giyim motivasyonu etkiliyor arada farkli ve sik gitinmek bana iyi geliyor
gule gule kullan cnm inş bitireceksin az kaldi borclarin
Kızlar günaydın bugun market alısverisimi yaptım pek bir şey almadım tek oldugum icin maydonuzlu peynirli omlet yaptım aksamada makarna yerim
Sacımı boyatıcaktım bir cesaret kendim watsonstan 2 tüp boya aldım evde kendim yapıcam inşallah becerebilirim baskalarının sacını boyamıslıgımda var aslında kuaför 300tl istedi minimum ben becerirsem 30tlye yapmıs olucam hayırlıısıbbana şans dileyiiin:)
Sacımı boyatıcaktım bir cesaret kendim watsonstan 2 tüp boya aldım evde kendim yapıcam inşallah becerebilirim baskalarının sacını boyamıslıgımda var aslında kuaför 300tl istedi minimum ben becerirsem 30tlye yapmıs olucam hayırlıısıbbana şans dileyiiin:)
hadi bakalim cnm kolay gelsin ins basaracaksinKızlar günaydın bugun market alısverisimi yaptım pek bir şey almadım tek oldugum icin maydonuzlu peynirli omlet yaptım aksamada makarna yerim
kuaforler de boya cok pahali gercekten
Evet başardım sarı gibi renkleri evde denemeye cesaret edemem ama koyu küllü kumral orta kumral tonlarını evde tutturabiliyorum sonuçtan memnunum :):)hadi bakalim cnm kolay gelsin ins basaracaksin
kuaforler de boya cok pahali gercekten
supersin cnm ellerine saglik isil isil olsun saclarinEvet başardım sarı gibi renkleri evde denemeye cesaret edemem ama koyu küllü kumral orta kumral tonlarını evde tutturabiliyorum sonuçtan memnunum :):)
Cok teşekkür ederim canım hepimizinsupersin cnm ellerine saglik isil isil olsun saclarin
Ben toplu market alışverişi yaptım bazı şeyleri stokladım o yüzden kk Ocak’ta 3bin gelecek.
Market acilacak 2 gun sonra ehimin karsisina ona gidrcegim uygun seyleri stoklarim bende .Ben toplu market alışverişi yaptım bazı şeyleri stokladım o yüzden kk Ocak’ta 3bin gelecek.
Yaza kadar rahat etmek istiyorum
KEŞKE BU BAŞLIK BİRAZ DAHA HAREKETLİ OLSAYDI YAAA..
çocuklar hastalandı hastane ilaç masrafımız oldu gerçekten herşeyin başı sağlıkmış. kredi kartımda 2 tl limit kalmıştı cebimde hiç param yoktu.
rabbim darda koymadı çok şükür eski eş insafa geldi nafaka ödemeye başladı ay başı dediği nafaka ay sonu ödendi ama olsun sonuçta geldi 5 yıldır ilk kez. düzenli ödeyeceğine söz verdi inşallah sözünden dönmez.
ev sahibi gaz saatini kartlıdan faturalıya geçirmiş içinde 300 metreküp gaz varmış 150 tl verseniz yeter dedi sağolsun çünkü kiram sitedekilere göre yüksek öyle bi jest yaptı. bu yüzden bu ay gaz faturam da gelmedi.
arkadaşlarım sağolsunlar evimin ufak tefek eksiklerini ev hediyesi olarak aldılar :)
bu ay 2200 tl bi karta yatırdım 600 tl diğer karta yatırdım
bi kartımda borç 1400 tl 7 ay 200 tl taksitle kaldı
diğer kartımda ise 8 bin kaldı ocak ve şubat 2200 tl sonraki 3 ay 1500 tl şeklinde gidiyor.
280 tl halı taksitim temmuz ayına kadar devam edecek.
baza alamadım köşe takımında yatıyorum ama hiç önemli değil borçlar bitince taksitle alırım inşallah
küllerinden doğmak denilen şeyi yaşıyorum şuan ve dua ediyorum rabbime ummadığımız yerden rızıklandır yarabbim bereket ver diye...
çocuklar hastalandı hastane ilaç masrafımız oldu gerçekten herşeyin başı sağlıkmış. kredi kartımda 2 tl limit kalmıştı cebimde hiç param yoktu.
rabbim darda koymadı çok şükür eski eş insafa geldi nafaka ödemeye başladı ay başı dediği nafaka ay sonu ödendi ama olsun sonuçta geldi 5 yıldır ilk kez. düzenli ödeyeceğine söz verdi inşallah sözünden dönmez.
ev sahibi gaz saatini kartlıdan faturalıya geçirmiş içinde 300 metreküp gaz varmış 150 tl verseniz yeter dedi sağolsun çünkü kiram sitedekilere göre yüksek öyle bi jest yaptı. bu yüzden bu ay gaz faturam da gelmedi.
arkadaşlarım sağolsunlar evimin ufak tefek eksiklerini ev hediyesi olarak aldılar :)
bu ay 2200 tl bi karta yatırdım 600 tl diğer karta yatırdım
bi kartımda borç 1400 tl 7 ay 200 tl taksitle kaldı
diğer kartımda ise 8 bin kaldı ocak ve şubat 2200 tl sonraki 3 ay 1500 tl şeklinde gidiyor.
280 tl halı taksitim temmuz ayına kadar devam edecek.
baza alamadım köşe takımında yatıyorum ama hiç önemli değil borçlar bitince taksitle alırım inşallah
küllerinden doğmak denilen şeyi yaşıyorum şuan ve dua ediyorum rabbime ummadığımız yerden rızıklandır yarabbim bereket ver diye...
sererbah oncelikle.tebrik ediyorum seni ins zamanla bitecektir tum odemelerin cocuklarinla mutlu huzurlu omurler.
Bir zahmet odesin nafakasını
siz ne is yapıyorsunuz cocuklar cok mu kucuk
Ben geçen yıl atandım memur oldum öncesinde özel sektörde satınalma personeliydim :) nafaka alamıyordum çünkü sigortasız çalışıyordu ispat edemiyordum.. insafa geldi diyelim.
çocuklar 2. sınıf ve anasınıfı annem bakıyor .. çok korkuyordum borçtan ama bi cesaret girdik işin içine :) ucu ucuna yazı çıkaracağım gibi görünüyor inşallah :)