Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görüşürüz Kredi Kartı!
- Konu Sahibi sena9797
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim kredi kartı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben de aynı canım nerelere gıdem senin ek ders sadece benim ve esımın maastan borcları dustum gerıye 10tl kaldı Allahtan yatırılcaklar 15ınden sonra suan esımın maastan yıyorum 1inde yatıyo onun yatırana kadar sonra artk kvnin hesaptan 15gunluk harclık alcaz kredi kartı falan ıdare etcez care yok ocakta ınsAllah rahatlıcazve ben bugun sookkk 1800 kk geldi maas ve ek ders tum masraflara denk geliyor 10 tl harclik kaliyor saka gibii yaa
Günaydınlar benim de 11 Aralık’ta 1900tl gelecek. Allah hepimize ödeme kolaylığı versin hanımlar
ya benim esimde ayin 1 inde aldi kendi kk kapatti ondan sadece 100 tl kaldi.ben de aynı canım nerelere gıdem senin ek ders sadece benim ve esımın maastan borcları dustum gerıye 10tl kaldı Allahtan yatırılcaklar 15ınden sonra suan esımın maastan yıyorum 1inde yatıyo onun yatırana kadar sonra artk kvnin hesaptan 15gunluk harclık alcaz kredi kartı falan ıdare etcez care yok ocakta ınsAllah rahatlıcaz
Insallah yeni yil daha iyi olur.
Cok sikisirsam kk alcam ama ins mumkun oldugunca evden idare edecegiz
Kızlar kk kartı borcumun yine asgarisini yatırdım bu ay 70tl faiz yedim
1200tl ödedim 8500 tl ödedim 11.900lük borctan insallah biticek cok bıktım artık
1200 asgarisi mi?
benimde borç 15 bin bakalım ne yapacağım
cnm ne kadar a bu kadar faiz geldi anlamadim benKızlar kk kartı borcumun yine asgarisini yatırdım bu ay 70tl faiz yedim
1200tl ödedim 8500 tl ödedim 11.900lük borctan insallah biticek cok bıktım artık
cnm ne kadar a bu kadar faiz geldi anlamadim ben
ben de onu merak ettim
2200 e galiba oyle anladimben de onu merak ettim
Benim de kk 2250tl geldi . Biraz kullandım.
Ocak ta 1500tl hiç kulllanmaz isem.
Şubatta da 1500tl
Mart 600 tl
Nisa’n da 300tl
....Son...
Ocak ta 1500tl hiç kulllanmaz isem.
Şubatta da 1500tl
Mart 600 tl
Nisa’n da 300tl
....Son...
Ay
ben çok güzel şeyler aldım ama ödemesi zorrrrrr1800 sadece benimki odeyeyim gelecek ay kac kalacak oyle bakayim yuregim dayanmiyor
evet alirken cok zevkli eglenceliAy
ben çok güzel şeyler aldım ama ödemesi zorrrrrr
Evet asgarisi1200 asgarisi mi?
benimde borç 15 bin bakalım ne yapacağım
Toplam dönem ödemem gereken borc 3000küsür ama her ay asgarisini ödediğim için 60-70banka kesiyor kızlarcnm ne kadar a bu kadar faiz geldi anlamadim ben
Bir kere öyle öderseniz galiba bişey olmuyor ama üç kere üst üstw böyle yapınca galiba kart nakit avansa kapanıyorduallah yardımcın olsun benim ekstre 2600 gelecek asgarisini ödeyebileceğim.
asgariden az ödersek ne oluyor acaba onu merak ediyorum?
Toplam dönem ödemem gereken borc 3000küsür ama her ay asgarisini ödediğim için 60-70banka kesiyor kızlar
biz böyle böyle bitirebilecek miyiz borcu?
ben diyorumki ödediğim kadar limiti azaltayım 600 tl ödedim misal 600 tl limit düşüreyim
Evet ödediğiniz kadarı düsürün mutlakabiz böyle böyle bitirebilecek miyiz borcu?
ben diyorumki ödediğim kadar limiti azaltayım 600 tl ödedim misal 600 tl limit düşüreyim
Keainlikle odedikce duaurmwk iyi olutor ben otle yaptimbiz böyle böyle bitirebilecek miyiz borcu?