Aynı düşüncedeyim.Ne yapacaksanız o kızla evlenmeden yapın .
Ben de facebook diye okuyorumkız bu FB yi ben fenerbahçeden başka şekilde okuyamıyorum
nedenemk bu fb
Büyük ihtimalle bunu söyleyecek. Ama öncelik hiç birseyden haberi olmayan kadını uyarmak . İkincisi adam da yorulsun bir zahmet. Yaptığının bedelini dil dökerek ödesin hic olmazsa.Kıza söylerseniz adam onu ikna eder ki. Hasta ruhlu der, takıntılı der, peşimde der... der de der. Bence uzak durun.
hazmediyorlar gerçekten, inan bana hatta daha çok bağlanıyorlar..Ben söylerdim kıza. Kendimi o kızın yerine de koydum ki bilmek isterdim. Evlilik ciddi bir karar.
Evet sana takıntılı bırakmadı vs uydurup kızı ikna edebilir ama sen üstüne düşeni yapmış olursun. Adam resmen eğlenmiş. Çocuk oyuncağı mi bu? Hangi kadın hak eder bunu? Hangi kadın hazmedebilir?
Neden kız ezik olsun ki , sevgilisi olmayan biri ile fb flört arası bir şey yaşıyor diye kötü olsunBu FB her ne zikkimsa kadınlara uygun değil kadınları aşağılamaktan uzmekten başka işe yaramiyor .. çünkü kadınlar duygusal varlıklar, seks yaparken beni seviyor ondan yapıyoruz diye düşünür ama erkeklerin cogu olaya o delik olmazsa bu delik diye bakar... evleneceği kız hariç ...
Kendin etmiş kendin bulmussun hiç üzülmüyorum böyle insanlara ...2 dk zevk ömür boyu ızdırap kaos huzur denen bir şey yok zaten hayatınizda ....
Yok kıza üzüldüm bilmem ne lafları ediyorsun da burda linç yememek için sadece kendine üzül sen çünkü en ezik sensin....
Tabiki kıza resimleri görüntüleri at bencede öyle bir adam en azından şimdilik mutlu olmasın ..ama o yine mutlu olur annesi ona başka nisanlanacagi birini bulur buda kendisine başka FB bulur yani olay bu..
Etme bulma dünyası ya annesinin bulduğu nisanlanacagi kızda FB olur inşallah da öyle daha güzel olur :) kim kime dumduma hesabı pembe dizi vol 1
Bende ilk okudugumda Fenerbahçe diye okudum, anlamaya çalışıyordum, bir espri filan sandımBen de facebook diye okuyorumama fuckbuddy demek
Anlam yüklemesi konusunda hata yapmış konu sahibi haklısınız. Ama kimseyi aldatan kadın konumuna düşmek istemeyende sorar hayatında biri var mı diye? İlişkileri takılmalık diye yaftalayabiliriz elbet, ama ne olursa olsun bi kadına “takılmalık” diye etiket yapıştırmakta çok şey olmuyor mu? Biri sadece takılır, başka birinin hayatının aşkı olur bilemeyiz.Sanırım ekşi sözlükte okumuştum, bu memleketin fakbadileri bile kendini sevgiliymis gibi zannediyor diye. Avrupa'da böyle bir şey yok çünkü işin içine duygu girerse işin pisliğe saracağını bilecek olgunlukta insanlar böyle işlere girisiyor.
Sizin fakbadiyken hayatında biri var mı diye sormanız da, nişanlı olduğunu ogrendiginiz de tehditle baslamaniz da afedersiniz ama çok şey ya. Siz hesap sorma konumunda değilsiniz ki. Size bir söz verilmemis, bir harita cizilmemis, ikinizde kendini şehvet duygularınızı tatmin etmişsiniz ve bitmiş gitmiş. Ne intikamı ne şeyi? İntikam almaya çalışıp iyice rezil etmeyin kendinizi. O mesajlara da inanılmaz mesajlar vs diyerek çok anlam yuklemissiniz. Cinselliğin afrikasinda sizinle cinsellige bu kadar kolay ulaşan ve sorumluluk almayan, hiçbir yük yaratmadiginiz adam bir zahmet serenat yapar arada bir. Ne var ki bunda?
Adam kendi agziyla söylemiş zaten, biz takiliyorduk sanıyordum diye. Yani sizin takılmalık bir kadın olduğunuzun farkında. Nişanlı olup olmaması da sizin sorununuz değil bence.
Ben de facebook diye okuyorumama fuckbuddy demek
Sonuçta nişanlısını ikna eder ki. Cinsel ihtiyaçtan der yaptım bir halt senden önce der. Der de der..Büyük ihtimalle bunu söyleyecek. Ama öncelik hiç birseyden haberi olmayan kadını uyarmak . İkincisi adam da yorulsun bir zahmet. Yaptığının bedelini dil dökerek ödesin hic olmazsa.
Bunların hepsi bence ilişkinin ve karşındaki insanın kalitesi ile alakalı. Kalite kelimesi buraya çok yakışmıyor, daha uygun ifade edebilecek bir kelime bulamadım...Merhaba bende ben ayrıldıktan sonra bir hırsla nişanlanan , nişanlıyken benimle görüşmeye gelen, evimizde 2 gün kalan kişinin aslında nişanlısından ayrılmadığını farkettiğimde onun bizimle yemekteki videolarını günlerce olan aşk konuşmalarını, biletlerini ve o son suratının fotoğrafını göndermiştim. Ama karşıdaki kız tam bir bozkır (klasik öğretmen, tesettürlü ve muhtemelen çok muhafazakar) bu işler nasip kısmet dedi ve evlendi, şuan o kişi hala bana ulaşmaya calısıyor, instagramda takip ettiği hayat kadınlarını sayamadım...
Yani sen bunları söyleyince bunun aralarında gırgırını yapacaklar erkek daha çok kıskanılacak filan..
Anlam yüklemesi konusunda hata yapmış konu sahibi haklısınız. Ama kimseyi aldatan kadın konumuna düşmek istemeyende sorar hayatında biri var mı diye? İlişkileri takılmalık diye yaftalayabiliriz elbet, ama ne olursa olsun bi kadına “takılmalık” diye etiket yapıştırmakta çok şey olmuyor mu? Biri sadece takılır, başka birinin hayatının aşkı olur bilemeyiz.
intikam konusu kesinlikle konu sahibinin elinde patlar gibi geliyor, seninle eğlendi benimle evlendi zihniyeti maalesef çok yaygın. Evlilik bir “başarı” olduğundan kadınlar kendini böyle teselli ediyor galiba. En iyisi yoluna bakmak ya da çok sinsi bir plan hazırlayıp nişanlısı kendi farketmiş gibi bir ortam hazırlamak. Bence bu kadar uğraşmaya değmez.
Seks arkadaşı demekkız ben fuckbudy nedemek onuda bilmiyorum
Valla çok haklısın, ne denir buna bilmiyorum insanların hareketleri imzasıdır işte.. ama böyleleri çokta mutlu oluyorlarBunların hepsi bence ilişkinin ve karşındaki insanın kalitesi ile alakalı. Kalite kelimesi buraya çok yakışmıyor, daha uygun ifade edebilecek bir kelime bulamadım...
benim olayda bizde nişanlanmıştık, sevseydi senle nişanlanırdı da diyemedi, bir de baktı ki oğlan bizim masada yemek yiyor, çok efendi konuştu, bir de bana nasip kısmet bu işler dediKıza söylediğinde sana hakaret edecek büyük ihtimal . Arkadaşım iliskisi olduğunu bilmeden biriyle yazismaya başlamıştı , görüşme olmamıştı bile . Kız bunu fark edip arkadaşıma hakaretler etmişti işte senin gibi kızları gördükten sonra benim değerimi anladı ve vs diye . Büyük ihtimalle sen yollu olacaksın nişanlanan kız da kutsal kadın
Ahaha ya gülmen istemiyorum ama işte insan vazgeçmek istemiyor m belki bir şeyler yaşadılar ya da çok seviyordu vs vs affetmek isteyen affediyor . Bu bu affetmeler erkeklerin işine yariyor sadecebenim olayda bizde nişanlanmıştık, sevseydi senle nişanlanırdı da diyemedi, bir de baktı ki oğlan bizim masada yemek yiyor, çok efendi konuştu, bir de bana nasip kısmet bu işler dedi
Öğrenirseniz lütfen bizimlede paylaşın, boynu bükük kalmayalım.Çok merak ettim Avrupa'da takilmalik kadın diye bir deyişi kullanıyorlar miymis. Ben hiç rastlamadım ama hangi ülkede kullanılıyorsa öğrenmek isterim öğrenmenin yaşı yok.
Ya bir de niye kadın takılmalık oluyor erkekler takılmalı olsun asdfÖğrenirseniz lütfen bizimlede paylaşın, boynu bükük kalmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?