Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Kıza söylerseniz adam onu ikna eder ki. Hasta ruhlu der, takıntılı der, peşimde der... der de der. Bence uzak durun.
Büyük ihtimalle bunu söyleyecek. Ama öncelik hiç birseyden haberi olmayan kadını uyarmak . İkincisi adam da yorulsun bir zahmet. Yaptığının bedelini dil dökerek ödesin hic olmazsa.

hazmediyorlar gerçekten, inan bana hatta daha çok bağlanıyorlar..

Neden kız ezik olsun ki , sevgilisi olmayan biri ile fb flört arası bir şey yaşıyor diye kötü olsun

Anlam yüklemesi konusunda hata yapmış konu sahibi haklısınız. Ama kimseyi aldatan kadın konumuna düşmek istemeyende sorar hayatında biri var mı diye? İlişkileri takılmalık diye yaftalayabiliriz elbet, ama ne olursa olsun bi kadına “takılmalık” diye etiket yapıştırmakta çok şey olmuyor mu? Biri sadece takılır, başka birinin hayatının aşkı olur bilemeyiz.

intikam konusu kesinlikle konu sahibinin elinde patlar gibi geliyor, seninle eğlendi benimle evlendi zihniyeti maalesef çok yaygın. Evlilik bir “başarı” olduğundan kadınlar kendini böyle teselli ediyor galiba. En iyisi yoluna bakmak ya da çok sinsi bir plan hazırlayıp nişanlısı kendi farketmiş gibi bir ortam hazırlamak. Bence bu kadar uğraşmaya değmez.

Büyük ihtimalle bunu söyleyecek. Ama öncelik hiç birseyden haberi olmayan kadını uyarmak . İkincisi adam da yorulsun bir zahmet. Yaptığının bedelini dil dökerek ödesin hic olmazsa.
Sonuçta nişanlısını ikna eder ki. Cinsel ihtiyaçtan der yaptım bir halt senden önce der. Der de der..

Bunların hepsi bence ilişkinin ve karşındaki insanın kalitesi ile alakalı. Kalite kelimesi buraya çok yakışmıyor, daha uygun ifade edebilecek bir kelime bulamadım...

Çok merak ettim Avrupa'da takilmalik kadın diye bir deyişi kullanıyorlar miymis. Ben hiç rastlamadım ama hangi ülkede kullanılıyorsa öğrenmek isterim öğrenmenin yaşı yok.

Kıza söylediğinde sana hakaret edecek büyük ihtimal . Arkadaşım iliskisi olduğunu bilmeden biriyle yazismaya başlamıştı , görüşme olmamıştı bile . Kız bunu fark edip arkadaşıma hakaretler etmişti işte senin gibi kızları gördükten sonra benim değerimi anladı ve vs diye . Büyük ihtimalle sen yollu olacaksın nişanlanan kız da kutsal kadın

Bunların hepsi bence ilişkinin ve karşındaki insanın kalitesi ile alakalı. Kalite kelimesi buraya çok yakışmıyor, daha uygun ifade edebilecek bir kelime bulamadım...
Valla çok haklısın, ne denir buna bilmiyorum insanların hareketleri imzasıdır işte.. ama böyleleri çokta mutlu oluyorlar

benim olayda bizde nişanlanmıştık, sevseydi senle nişanlanırdı da diyemedi, bir de baktı ki oğlan bizim masada yemek yiyor, çok efendi konuştu, bir de bana nasip kısmet bu işler dedi

benim olayda bizde nişanlanmıştık, sevseydi senle nişanlanırdı da diyemedi, bir de baktı ki oğlan bizim masada yemek yiyor, çok efendi konuştu, bir de bana nasip kısmet bu işler dedi
Ahaha ya gülmen istemiyorum ama işte insan vazgeçmek istemiyor m belki bir şeyler yaşadılar ya da çok seviyordu vs vs affetmek isteyen affediyor . Bu bu affetmeler erkeklerin işine yariyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…