Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Kesinlikle öyle valla kıza soyle desen olmaz kızın zihniyetide çok önemli ki böyle erkekler çok güzel yalan söyler kandırır ee ortada Nisan var ciddi bi durum aileler araya girmiş bi şans daha verim durumu olabilir ama kız zeki ve aklı başında biriyse terkde edebilir onunda hayatını kurtarmış olursun karar vermek çok zor

Konu sahibi sanırım uyudu biz hala kendimize dert edinmiş gbi konusuruyoruz valla ne diyelim Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın kızlara da biraz akıl fikir versin..

Beraber öpüşürken koklaşırken foto falan varsa aldatıldığını kabul eder. Ayrılır mı ayrılmaz mı bilmiyorum gerçi nişandan dönmek çok kolay...

Beraber öpüşürken koklaşırken foto falan varsa aldatıldığını kabul eder. Ayrılır mı ayrılmaz mı bilmiyorum gerçi nişandan dönmek çok kolay...
Evet evlilikten daha kolay en azından ama bazı insanlar körü körüne seviyor maalesef ilk sinirlenip atsa bile ilerde sinirinin yatısıp barışması da büyük bi olasılık

hemcinsine üzüleceğine kendine üzül. Kullanılmışsın ve buna izin vermişin. Sevgili olmadan adam sana bir netlik vaadetmeden takılmışsın. Onun yalanı aldatması kendine. İleride yine yapar böyle bir erkek nasıl olsa. Sen kendini toparlamaya bak.

Evet evlilikten daha kolay en azından ama bazı insanlar körü körüne seviyor maalesef ilk sinirlenip atsa bile ilerde sinirinin yatısıp barışması da büyük bi olasılık
Zannetmiyorum evli değil çocuklu değil sonuçta

Siz kendinizi niye bu kızcağızla kıyaslıyorsunuz ki? Adamla yatmak istediniz yatmadı, oynaşmak istediniz oynaşmadı. Sizinle görüşmedi etmedi, gitti nişanlandı. Sırf yatmadı diye nişanlısına koynumdan çıkıp sana geldi diye mesaj attınız. Yaaaani aynı kulvarda değilsiniz. Bu kız kandırılan, siz elde etmeye çalışan ama edemeyen yatakla bile elde edemeyen....

Elimde hiç bir kadının kabul edemeyeceği mesajlar, aşk sözleri, kıskançlıklar, saatlerce konuşmalar var... ha bide fotoğraflar:)
Kusura bakma ama sanki çocuktan da kızdan da intikam almak ister gbi bi duygu sezdim senden belki de ben yanlış anladım bilmiyorum sadece his ve gözlem diyelim hemcinsini korumak adına değilde onlarda ayrılsın mutlu olamasinlar diye göndereceksin gbi geldi
" o çocukla mutlu olamiycagi açık zaten yanlış anlamayın intikam duygusundan bahsediyorum "

Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye
Emin olamazsın.
Şimdiki çağ teknoloji çağı.
Adam seninle mesajlaşır, diğer telefonundan sevgilileriyle yazışır. Bir hesap açar, sadece konuştuklarını ekler profil fotoğrafı falan koymaz sende kimseyle konuşmuyor sanırsın :)) yapmak isteyen karadan gemi yürütür senin ruhun duymaz.
O bir günde nişanlanmamıştır zaten, konuşup tanışmışlardır, 10 yıl içinde bir sürü kişiyle konuşmuştur, nişanlısını seninle aldatan adam seni başkalarıyla aldatmamış mıdır sence?

Ayrıca konu sahibi aranızda fb ilişkisi olabilir ama nişanlanacakken fb ilişkisi de yaşanmaz.
Sen görmesen adamın sana söyleme niyeti yokmuş ki, sen görmüşsün öyle itiraf etmiş. Aşıksan üzülüp kıskanmışsındır, bu duyguyla gidip söylemeni doğru bulmasamda kızın herşeyi bilmeye hakkı var.
Burada herkes anlam yüklemişsin falan diyor belki öyledir ama empati yapmak lazım, konu sahibi anlam yüklediyse bu onun hatası, problemi. Peki nişanlının suçu ne? Siz size söylenmesini istemezsiniz kandırılmayı seçersiniz o başka ama nen böyle birşey yaşasam kek gibi evlenmek yerine herşeyi bilmek isterim.

Söyle gitsin yaparken düşünecekti onu haspam. Hıncını almak için yapıyor olsan bile haklısın, ki ayni zamanda başka bir kadının da gerçekleri görmesine vesile olacaksın, üstüne de o salağı elindeki bulgurdan da edeceksin. 1 taşla 3 kuş. Ben olsam anlatırdım kıza

Haklısınız.Allaha havale ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…