- 26 Haziran 2021
- 133
- 110
- 23
- 26
Kesinlikle öyle valla kıza soyle desen olmaz kızın zihniyetide çok önemli ki böyle erkekler çok güzel yalan söyler kandırır ee ortada Nisan var ciddi bi durum aileler araya girmiş bi şans daha verim durumu olabilir ama kız zeki ve aklı başında biriyse terkde edebilir onunda hayatını kurtarmış olursun karar vermek çok zorNişanlısına mesaj atsa kız ayrılıcak mı? Hadi ayrıldı diyelim konu sahibi o adama geri döner ve dönmez mi? Çok tuhaf ilişkiler bazı insanlar var kıskanıyor iftira atıyor diyip Resmen erkeğe köle oluyor Kimiside Koynuna tekrar alıyor 2 ucu pis değnek
Konu sahibi sanırım uyudu biz hala kendimize dert edinmiş gbi konusuruyoruz vallaNişanlısına mesaj atsa kız ayrılıcak mı? Hadi ayrıldı diyelim konu sahibi o adama geri döner ve dönmez mi? Çok tuhaf ilişkiler bazı insanlar var kıskanıyor iftira atıyor diyip Resmen erkeğe köle oluyor Kimiside Koynuna tekrar alıyor 2 ucu pis değnek
Beraber öpüşürken koklaşırken foto falan varsa aldatıldığını kabul eder. Ayrılır mı ayrılmaz mı bilmiyorum gerçi nişandan dönmek çok kolay...Kesinlikle öyle valla kıza soyle desen olmaz kızın zihniyetide çok önemli ki böyle erkekler çok güzel yalan söyler kandırır ee ortada Nisan var ciddi bi durum aileler araya girmiş bi şans daha verim durumu olabilir ama kız zeki ve aklı başında biriyse terkde edebilir onunda hayatını kurtarmış olursun karar vermek çok zor
Evet evlilikten daha kolay en azından ama bazı insanlar körü körüne seviyor maalesef ilk sinirlenip atsa bile ilerde sinirinin yatısıp barışması da büyük bi olasılıkBeraber öpüşürken koklaşırken foto falan varsa aldatıldığını kabul eder. Ayrılır mı ayrılmaz mı bilmiyorum gerçi nişandan dönmek çok kolay...
hemcinsine üzüleceğine kendine üzül. Kullanılmışsın ve buna izin vermişin. Sevgili olmadan adam sana bir netlik vaadetmeden takılmışsın. Onun yalanı aldatması kendine. İleride yine yapar böyle bir erkek nasıl olsa. Sen kendini toparlamaya bak.Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Zannetmiyorum evli değil çocuklu değil sonuçtaEvet evlilikten daha kolay en azından ama bazı insanlar körü körüne seviyor maalesef ilk sinirlenip atsa bile ilerde sinirinin yatısıp barışması da büyük bi olasılık
Dün Ankarada mı olmuş bu nişan
Umarım Ankara değildirTanıdık cıktı sanırsam. Umarım nisanliniz değildir.
Yaz bence. Ben kesinlikle bilmek isterdim.Elimde hiç bir kadının kabul edemeyeceği mesajlar, aşk sözleri, kıskançlıklar, saatlerce konuşmalar var... ha bide fotoğraflar:)
Siz kendinizi niye bu kızcağızla kıyaslıyorsunuz ki? Adamla yatmak istediniz yatmadı, oynaşmak istediniz oynaşmadı. Sizinle görüşmedi etmedi, gitti nişanlandı. Sırf yatmadı diye nişanlısına koynumdan çıkıp sana geldi diye mesaj attınız. Yaaaani aynı kulvarda değilsiniz. Bu kız kandırılan, siz elde etmeye çalışan ama edemeyen yatakla bile elde edemeyen....Asla küfür etmişsınız gıbı cevap vermedım .Insanlar buraya ne stresle yazıyorlar .Kaç kere aglayarak yazdıgımı bılıorum .O arada da ınsan yazım kurallarını düşünemıyor .Bazıları çok dıkkat edıyor buyuk saygı duyuyorum ama okuyamazsamda kendımı zorlamıyorum
beklediğim mesajDün Ankarada mı olmuş bu nişan
Kusura bakma ama sanki çocuktan da kızdan da intikam almak ister gbi bi duygu sezdim senden belki de ben yanlış anladım bilmiyorum sadece his ve gözlem diyelim hemcinsini korumak adına değilde onlarda ayrılsın mutlu olamasinlar diye göndereceksin gbi geldiElimde hiç bir kadının kabul edemeyeceği mesajlar, aşk sözleri, kıskançlıklar, saatlerce konuşmalar var... ha bide fotoğraflar:)
Kesin söylerdim.Ben zaten beni aldattı demedim. Ama bunu kabul edemem daha geçen hafta bana erkek arkadaşımla buluştum diye kızdı. Böyle adamlar rezil edilmeli
Emin olamazsın.Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye
Haklısınız.Allaha havale ettımEmin olamazsın.
Şimdiki çağ teknoloji çağı.
Adam seninle mesajlaşır, diğer telefonundan sevgilileriyle yazışır. Bir hesap açar, sadece konuştuklarını ekler profil fotoğrafı falan koymaz sende kimseyle konuşmuyor sanırsın :)) yapmak isteyen karadan gemi yürütür senin ruhun duymaz.
O bir günde nişanlanmamıştır zaten, konuşup tanışmışlardır, 10 yıl içinde bir sürü kişiyle konuşmuştur, nişanlısını seninle aldatan adam seni başkalarıyla aldatmamış mıdır sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?