Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Ya bir de niye kadın takılmalık oluyor erkekler takılmalı olsun asdf
olur mu onların elinin kiri, namus sadece kadının sorumlu olduğu bir kavram. Kadın sırf tipini beğendi diye bir erkekle yatamaz ki çünkü çok duygusal varlıklarız, yersen…
Yıllar önce sırf tipi yüzünden takıldığım adam alınmıştı bana, sadece fiziğim için mi benimle birliktesin diye. Bana bu kadarı yetiyor dediğimde bir daha görüşmeyelim demişti, kim bir daha onunla görüşmek istiyordu ki. Telefonumu bile vermemiştim, sonrasında sosyal medyadan arayıp bulan yine o oldu. Bastım alnının ortasına engeli 😂😂

olur mu onların elinin kiri, namus sadece kadının sorumlu olduğu bir kavram. Kadın sırf tipini beğendi diye bir erkekle yatamaz ki çünkü çok duygusal varlıklarız, yersen…
Yıllar önce sırf tipi yüzünden takıldığım adam alınmıştı bana, sadece fiziğim için mi benimle birliktesin diye. Bana bu kadarı yetiyor dediğimde bir daha görüşmeyelim demişti, kim bir daha onunla görüşmek istiyordu ki. Telefonumu bile vermemiştim, sonrasında sosyal medyadan arayıp bulan yine o oldu. Bastım alnının ortasına engeli 😂😂
Ya ben bu ozguvenden istiyorum ya , şu anda seni alkışlıyorum çok gaza geldim :)

Ya ben bu ozguvenden istiyorum ya , şu anda seni alkışlıyorum çok gaza geldim :)
İnsanların farklı zamanda farklı ihtiyaçları oluyor, kendini dinlemek ve önemsemek lazım. Yalnızlığımı doya doya yaşamak özgür kalmak istediğim bir dönemdi, ama gençsin kanın kaynıyor, fiziksel ihtiyaçların var, sadece bunun için arayışta olduğunda buna uygun insanları buluyorsun. Karşımdaki duygusal bir bağ peşinde değilken benim bir kadın olarak duygusal olmam gibi bir etiketi yapıştırırsa bana, ağda bandı gibi ben yapıştırıp çekerim o bandı. Kendini birazcık sevmek yeterli bunun için 😍😍

Öğrenirseniz lütfen bizimlede paylaşın, boynu bükük kalmayalım.
Çok merak ettim Avrupa'da takilmalik kadın diye bir deyişi kullanıyorlar miymis. Ben hiç rastlamadım ama hangi ülkede kullanılıyorsa öğrenmek isterim öğrenmenin yaşı yok.
Kadın ve erkekler için benzer ifadeler vardı ama bunu direk belli ediyorlar

Herkes kız sana laf söyler, umursamaz, kıymete biner falan demişte benim arkadaşımı diğer kadın düğünden 3 ay önce arayıp benim 6 aylık erkek arkadaşım senin nişanlınmış yeni öğrendim, seni aramak haber vermek zorundaydım deyince benim arkadaşım muhteşem bir kavgayla 8 yıllık ilişkisini bitirdi. O da resim video falan görmüştü tabi. İki kadında bıraktı adamı.

Kıza üzülmediniz, sadece yaşadığınız duruma kızgınsınız. Ayrıca 1 yıl flört olmaz, fuckbuddy olarak takıldığınız ortada.
Nişanlısından tabiki ayrılmayacak ama inşallah kız durumun bi an önce farkına varır

Herkes kız sana laf söyler, umursamaz, kıymete biner falan demişte benim arkadaşımı diğer kadın düğünden 3 ay önce arayıp benim 6 aylık erkek arkadaşım senin nişanlınmış yeni öğrendim, seni aramak haber vermek zorundaydım deyince benim arkadaşım muhteşem bir kavgayla 8 yıllık ilişkisini bitirdi. O da resim video falan görmüştü tabi. İki kadında bıraktı adamı.
Şöyle bir fark var sevgili olma ile fb de ihtiyacım vardı , elimin kiriydi , basit kızdı vb diyerek haklı cikiyorlar . Bazı kadınlar da kabul ediyor

Bizim gibi bir tabu değil onlarda, porkezinde yaşadım, arkadaşım doğduğu şehre gittik, annemin sevgilisi dedi, annesinde 60 yaşlarında idi, 7 senedir cikiyorlarmis... bana garip gelmişti ama normal onlar için.

Ben şunu anladım, sevismenin erkeğin istegine bağlı, sevisince kadinjn sahibi olursun gibi bir bakış açıları yok. Kadinlarda çapkınlık yapıyor, kadınlarda başkalarını tercih edebiliyor...
"Sizin takilmalik bir kadin olduğunuzu anlamıştır" cümlesini kurabilecek seksizm her millette olabilir. Ama bunun ismi de her yerde seksizmdir kanımca.

Bizim gibi bir tabu değil onlarda, porkezinde yaşadım, arkadaşım doğduğu şehre gittik, annemin sevgilisi dedi, annesinde 60 yaşlarında idi, 7 senedir cikiyorlarmis... bana garip gelmişti ama normal onlar için.

Ben şunu anladım, sevismenin erkeğin istegine bağlı, sevisince kadinjn sahibi olursun gibi bir bakış açıları yok. Kadinlarda çapkınlık yapıyor, kadınlarda başkalarını tercih edebiliyor...

Bence de, yani takılmalık ilişki olur, bu da belki çoğu dilde vardır, ama alintiladigim yorumun, önce Avrupa'daki F*** buddylerin duygusallığı aştığından ve konu sahibinin sacmaladigindan dem vurup sonra da konu sahibine "senin takilmalik kadın olduğunu anlamıştır" cümlesini kurması bana çelişkili geldi. Avrupa'da da elbette seksizm vardır ama böyle bir çifte standardı ben de çok nadir gördüm. İngilizce ve Fransızca biliyorum, düşününce takilmalik kadın deyislerini. Easy, veya femme facile. Artık hepsi demode terimler. 50lerden filan kalmış. Slut
- surtuk kelimesi bile slutwalk yürüyüşlerinden sonra filan artik ayıplama anlamında değil şakasına kullanılıyor. Global olarak artik kadınları sen kolaysin sen takilmalik kadınsın diye ayiplamak ayıp. Takilmalik kadınım. Eeeee? Ne oldu yani? Diyesim geldi. O anlamda alintiladigim yoruma cevap verdim.

Bir üye vardı ya hani bu işi yapıp hava atan aynı kişi değil dimi?
Aklıma nedense o geldi.
Evet ya onun fakbadisi de nişanlancaktı olabilir.

Hakikaten siz söyleyince fark ettim. Konular benziyor cidden 😱

Evet bayağı benzerlik var.
Sanırım o da yeni üyelik alıp geliyordu öyle diyorlardı.

Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Fuckbuddy ile flörtü ayırmak gerekli. Flört ilişki öncesi cilveleşme ya da hiç ilişki düşünmeden normal hayatınıza neşe katacak bir iltifatlasma, cilvelesmee evresidir bu cilvelesmede cinsel birliktelik olmaz, cinsellik olursa genelde sevgililik aşamasına geçilir ya da cinsellik olmadan sevgili olunur ya da biter işte. Fuckbuddy Cinsellik yaşanan arada muhabbet edilen gezilen kısacası ‘takılma amaçlı’ bir ilişki türüdür. Bu konuda farklı görüşler olmakla birlikte sözlüklerde vs bir sürü konu vardır.
1E9F5ABB-8124-49AA-B2A6-760D1BDFBF10.png

Öf nasıl geç uyandık sağol NedirYani NedirYani

Ya bide şunu anlamıyorum şimdi adam burda sana dürüst davranmış
Yaşadığınız sadece cinsellikmiş sen duygusala bağlamışsın
Yani madem üzüleceksiniz bu işlere girmeyin herkes ben rahatım coolum tadında takılıyor sonra da ağlanıyor .
Git söyle nişanlısına ne olucak ki onu bırakıp sana mı gelecek ?
Nişanlısının iyiliği için falan yapmayacaksın bunu onu bırakıp sana gelsin diye yapıcaksın
İşte bu iki yüzlülükten nefret ediyorum

Back