Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Bir cok uye sana ne ki demis ama bende olayi soyle dusundum. Bekar bir kadin bekar bir adamla FB iliskisi yasamayi tercih edebilir, yani nasilsa FB'yiz evlense de nisanlansa da bana ne diye dusunmek istemeyebilir. Iliskisi olan biriyle birlikte olmayi etik bulmuyordur bu yuzden istemez yani cokta acayip bir sey degil. FB diye her seyi kabul etme zorunlulugu yok, ustelik adama hayatinda biri var mi diye sormus adam hayir demis. Derdini paylasan uyenin en azindan kandirildigini dusunuyorum. FB'ligi kabul ederek kendini bu durumlara sen dusuruyorsun bakis acisi da garip kadin cariyesi degil kolesi degil sonucta.

Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Fake hesaptan bakıp gördüğün için şükret öğrenmeden kimbilir daha ne kadar sürecekti.
Engelle hiçççç görüşme.

Sanırım ekşi sözlükte okumuştum, bu memleketin fakbadileri bile kendini sevgiliymis gibi zannediyor diye. Avrupa'da böyle bir şey yok çünkü işin içine duygu girerse işin pisliğe saracağını bilecek olgunlukta insanlar böyle işlere girisiyor.

Sizin fakbadiyken hayatında biri var mı diye sormanız da, nişanlı olduğunu ogrendiginiz de tehditle baslamaniz da afedersiniz ama çok şey ya. Siz hesap sorma konumunda değilsiniz ki. Size bir söz verilmemis, bir harita cizilmemis, ikinizde kendini şehvet duygularınızı tatmin etmişsiniz ve bitmiş gitmiş. Ne intikamı ne şeyi? İntikam almaya çalışıp iyice rezil etmeyin kendinizi. O mesajlara da inanılmaz mesajlar vs diyerek çok anlam yuklemissiniz. Cinselliğin afrikasinda sizinle cinsellige bu kadar kolay ulaşan ve sorumluluk almayan, hiçbir yük yaratmadiginiz adam bir zahmet serenat yapar arada bir. Ne var ki bunda?

Adam kendi agziyla söylemiş zaten, biz takiliyorduk sanıyordum diye. Yani sizin takılmalık bir kadın olduğunuzun farkında. Nişanlı olup olmaması da sizin sorununuz değil bence.

Adamla seviştiğiniz için adamın sizi ciddiye almamasını haketmişsiniz gibi yorumlar yapılmış. Kadınlarımız böyle düşünmese keşke...
Neticede adam pislikmiş. Sizi nişanlısıyla, nişanlısını sizinle aldatmış.
Siz kurtulan taraf olmuşsunuz, nişanlısı bir ömür bir pislikle yaşayacak.
Ben olsam Allah'a havale eder, önüme bakardım sanırım.

Sanırım ekşi sözlükte okumuştum, bu memleketin fakbadileri bile kendini sevgiliymis gibi zannediyor diye. Avrupa'da böyle bir şey yok çünkü işin içine duygu girerse işin pisliğe saracağını bilecek olgunlukta insanlar böyle işlere girisiyor.

Sizin fakbadiyken hayatında biri var mı diye sormanız da, nişanlı olduğunu ogrendiginiz de tehditle baslamaniz da afedersiniz ama çok şey ya. Siz hesap sorma konumunda değilsiniz ki. Size bir söz verilmemis, bir harita cizilmemis, ikinizde kendini şehvet duygularınızı tatmin etmişsiniz ve bitmiş gitmiş. Ne intikamı ne şeyi? İntikam almaya çalışıp iyice rezil etmeyin kendinizi. O mesajlara da inanılmaz mesajlar vs diyerek çok anlam yuklemissiniz. Cinselliğin afrikasinda sizinle cinsellige bu kadar kolay ulaşan ve sorumluluk almayan, hiçbir yük yaratmadiginiz adam bir zahmet serenat yapar arada bir. Ne var ki bunda?

Adam kendi agziyla söylemiş zaten, biz takiliyorduk sanıyordum diye. Yani sizin takılmalık bir kadın olduğunuzun farkında. Nişanlı olup olmaması da sizin sorununuz değil bence.
Avrupa'da mi? Avrupa da komşu komşuya, arkadaş arkadaşa... Kim kime dum duma diyeyim... Çoğu ilişki de evlilik bile yok artık, evlilikler genelde çocuk olunca yapılıyor.

Avrupa'da mi? Avrupa da komşu komşuya, arkadaş arkadaşa... Kim kime dum duma diyeyim... Çoğu ilişki de evlilik bile yok artık, evlilikler genelde çocuk olunca yapılıyor.
Burda evlilik olunca ne değişiyor , evliler evlilerle devam ediyor . Oran aynıdır hemen hemen

Yıllar önce aldatildigimda kıza hiç bir şey yazmamıştım şu anda pişmanım mesela keşke kıza ikimizi de aldattığını soyleseydim diyorum

Cinsellik bir ihtiyaçtır, o yüzden fuckbuddy ilişkisi de bence çok normal, ihtiyacın duygusal bağ olmadan giderilmesini sağlayan, mükemmel bir ilişki türü. Ama siz işin içine duygu karıştırmışsınız. 1 yıllık, bir araya gelinip birlikte olunan ilişki flört olmaz, 1 yılda onun adı çoktan belli olurdu. Kusura bakmayın, kendi kendinizi üzmüşsünüz.
Ha adam da ayrı şerefsiz; madem bir ilişkin var, bunu fuckbuddy’ne anlatırsın. Eğer devam etmek isterse onun bileceği iş; ha ben sevgilisi olanla yatmam da diyebilir ki ben bunu seçerdim.

Ama burada doğru olan sizin arkanızı dönüp gitmeniz. Kıza gerçekleri anlatmayı onun gözünü açmak için değil, adamı cezalandırmak için istiyorsunuz. Ama buna gerek yok bence, boşuna yıpratmayın kendinizi, bugüne kadar yaşadığınızın tadını çıkarın, gerisi için de layığımı bulsun deyip dönüp gidin.

Burda da baba kızına, kayınpeder gelinine, komşu dul komşuya tecavüz ediyor. Karşılıklı rıza ile olanları saymıyorum, ortalık çocuğuna dna testi yaptırıp da komşusundan olduğunu öğrenenlerle dolu. Medeni toplumlarda cinsellik bir ihtiyaç olarak görülür ve en azından korunmayı bilecek kadar eğitimlilerdir…

Bence sorun etmeyin bu olayi. Sizin iliskiniz gelecek vaat etmemis en basindan beri. Ayni sekilde devam edebilisiniz yada evli nisanli FB olaylari bana gore degil dersiniz olur biter.
ben aldatildiginizi dusunmuyorum. Evlilik baska FB baska… aldatilmaniz icin sizin de iliskiniz de ciddi olmaniz evlilik dusunmeniz gerekirdi.
bence kiza bisey yazmanyin, yolunuza bakin. Hem neden FB nizle evlenmek ciddi olmak istiyosunuz ki? Yenisi daha iyisini kolayca bulursunuz amaciniz eglenmekse. Takilmayin Enjoy diyorum 😉

Burda da baba kızına, kayınpeder gelinine, komşu dul komşuya tecavüz ediyor. Karşılıklı rıza ile olanları saymıyorum, ortalık çocuğuna dna testi yaptırıp da komşusundan olduğunu öğrenenlerle dolu. Medeni toplumlarda cinsellik bir ihtiyaç olarak görülür ve en azından korunmayı bilecek kadar eğitimlilerdir…
Evet çok doğru söylediniz ve hayvanları unuttunuz... Kötü olan bu olanlarlara tepki verememek, o kadar çok duyuyoruz ki normal bir şey gibi davranış sergiliyor insanlar. Bu insanlar tedavi bile edilmeden aramızda dolaşıyor...

Ben eskiden de bu olayların oldugunu düşünüyorum ama bu kadar duymuyorduk.

Şimdi büyük şehirde yaşayan bir anne olarak korkuyorum, çocuğumu parkta bile bırakıp bir kenarda kitap okuyamam, sürekli gözüm üzerinde. Evde eşimin veya kendi akrabam ile yalnız kalsam stres olurum.

Ben de takılmalik bir kadınım istediğim herkesle yatıyorum ama evli veya sevgilisi olan veya nişanlı biriyle yatmıyorum ve seviştiğim kişi bunu benden saklasa tabi ki buna kızmaya hakkım var, nişanlı biriyle sevismek istemiyorum belki.

yani özür dilerim ama bence asıl derdiniz o kadının aldatılması değil,aşık olduğunuz adamın başkasıyla nişanlanması. ve ayrılmalarını istediğiniz için bu kadar intikam ateşiyle yandığınızı düşünüyorum... :/

adam sizi fb olarak görmüş ve başka türlü bir davranışı olmamış, sizin ona aşık olmanız onun hatası değil ki?

çünkü ilişki yokmuş ortada,onun da dediği gibi takılıyormuşsunuz sadece...

bu durumda sinirlenmeye hakkı olan tek kişi o diğer kız. nişanlım dediği adam başkalarıyla sevişiyormuş:// çok üzüldüm ona :KK43:

kız bu FB yi ben fenerbahçeden başka şekilde okuyamıyorum :olamaz:

nedenemk bu fb:KK48::KK48:

Bu FB her ne zikkimsa kadınlara uygun değil kadınları aşağılamaktan uzmekten başka işe yaramiyor .. çünkü kadınlar duygusal varlıklar, seks yaparken beni seviyor ondan yapıyoruz diye düşünür ama erkeklerin cogu olaya o delik olmazsa bu delik diye bakar... evleneceği kız hariç ...
Kendin etmiş kendin bulmussun hiç üzülmüyorum böyle insanlara ...2 dk zevk ömür boyu ızdırap kaos huzur denen bir şey yok zaten hayatınizda ....
Yok kıza üzüldüm bilmem ne lafları ediyorsun da burda linç yememek için sadece kendine üzül sen çünkü en ezik sensin....
Tabiki kıza resimleri görüntüleri at bencede öyle bir adam en azından şimdilik mutlu olmasın ..ama o yine mutlu olur annesi ona başka nisanlanacagi birini bulur buda kendisine başka FB bulur yani olay bu..

Etme bulma dünyası ya annesinin bulduğu nisanlanacagi kızda FB olur inşallah da öyle daha güzel olur :) kim kime dumduma hesabı pembe dizi vol 1

Ben söylerdim kıza. Kendimi o kızın yerine de koydum ki bilmek isterdim. Evlilik ciddi bir karar.
Evet sana takıntılı bırakmadı vs uydurup kızı ikna edebilir ama sen üstüne düşeni yapmış olursun. Adam resmen eğlenmiş. Çocuk oyuncağı mi bu? Hangi kadın hak eder bunu? Hangi kadın hazmedebilir?

Merhaba bende ben ayrıldıktan sonra bir hırsla nişanlanan , nişanlıyken benimle görüşmeye gelen, evimizde 2 gün kalan kişinin aslında nişanlısından ayrılmadığını farkettiğimde onun bizimle yemekteki videolarını günlerce olan aşk konuşmalarını, biletlerini ve o son suratının fotoğrafını göndermiştim. Ama karşıdaki kız tam bir bozkır (klasik öğretmen, tesettürlü ve muhtemelen çok muhafazakar) bu işler nasip kısmet dedi ve evlendi, şuan o kişi hala bana ulaşmaya calısıyor, instagramda takip ettiği hayat kadınlarını sayamadım...

Yani sen bunları söyleyince bunun aralarında gırgırını yapacaklar erkek daha çok kıskanılacak filan..

Back