Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fake hesaptan bakıp gördüğün için şükret öğrenmeden kimbilir daha ne kadar sürecekti.Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Avrupa'da mi? Avrupa da komşu komşuya, arkadaş arkadaşa... Kim kime dum duma diyeyim... Çoğu ilişki de evlilik bile yok artık, evlilikler genelde çocuk olunca yapılıyor.Sanırım ekşi sözlükte okumuştum, bu memleketin fakbadileri bile kendini sevgiliymis gibi zannediyor diye. Avrupa'da böyle bir şey yok çünkü işin içine duygu girerse işin pisliğe saracağını bilecek olgunlukta insanlar böyle işlere girisiyor.
Sizin fakbadiyken hayatında biri var mı diye sormanız da, nişanlı olduğunu ogrendiginiz de tehditle baslamaniz da afedersiniz ama çok şey ya. Siz hesap sorma konumunda değilsiniz ki. Size bir söz verilmemis, bir harita cizilmemis, ikinizde kendini şehvet duygularınızı tatmin etmişsiniz ve bitmiş gitmiş. Ne intikamı ne şeyi? İntikam almaya çalışıp iyice rezil etmeyin kendinizi. O mesajlara da inanılmaz mesajlar vs diyerek çok anlam yuklemissiniz. Cinselliğin afrikasinda sizinle cinsellige bu kadar kolay ulaşan ve sorumluluk almayan, hiçbir yük yaratmadiginiz adam bir zahmet serenat yapar arada bir. Ne var ki bunda?
Adam kendi agziyla söylemiş zaten, biz takiliyorduk sanıyordum diye. Yani sizin takılmalık bir kadın olduğunuzun farkında. Nişanlı olup olmaması da sizin sorununuz değil bence.
Burda evlilik olunca ne değişiyor , evliler evlilerle devam ediyor . Oran aynıdır hemen hemenAvrupa'da mi? Avrupa da komşu komşuya, arkadaş arkadaşa... Kim kime dum duma diyeyim... Çoğu ilişki de evlilik bile yok artık, evlilikler genelde çocuk olunca yapılıyor.
Yapan yapiyor, Avrupa kültürlü olduğu için eşler aldatmiyor demek yanlış bence, bunu demek istedim.Burda evlilik olunca ne değişiyor , evliler evlilerle devam ediyor . Oran aynıdır hemen hemen
Burda da baba kızına, kayınpeder gelinine, komşu dul komşuya tecavüz ediyor. Karşılıklı rıza ile olanları saymıyorum, ortalık çocuğuna dna testi yaptırıp da komşusundan olduğunu öğrenenlerle dolu. Medeni toplumlarda cinsellik bir ihtiyaç olarak görülür ve en azından korunmayı bilecek kadar eğitimlilerdir…Avrupa'da mi? Avrupa da komşu komşuya, arkadaş arkadaşa... Kim kime dum duma diyeyim... Çoğu ilişki de evlilik bile yok artık, evlilikler genelde çocuk olunca yapılıyor.
Evet çok doğru söylediniz ve hayvanları unuttunuz... Kötü olan bu olanlarlara tepki verememek, o kadar çok duyuyoruz ki normal bir şey gibi davranış sergiliyor insanlar. Bu insanlar tedavi bile edilmeden aramızda dolaşıyor...Burda da baba kızına, kayınpeder gelinine, komşu dul komşuya tecavüz ediyor. Karşılıklı rıza ile olanları saymıyorum, ortalık çocuğuna dna testi yaptırıp da komşusundan olduğunu öğrenenlerle dolu. Medeni toplumlarda cinsellik bir ihtiyaç olarak görülür ve en azından korunmayı bilecek kadar eğitimlilerdir…
Sanırım ekşi sözlükte okumuştum, bu memleketin fakbadileri bile kendini sevgiliymis gibi zannediyor diye. Avrupa'da böyle bir şey yok çünkü işin içine duygu girerse işin pisliğe saracağını bilecek olgunlukta insanlar böyle işlere girisiyor.
Sizin fakbadiyken hayatında biri var mı diye sormanız da, nişanlı olduğunu ogrendiginiz de tehditle baslamaniz da afedersiniz ama çok şey ya. Siz hesap sorma konumunda değilsiniz ki. Size bir söz verilmemis, bir harita cizilmemis, ikinizde kendini şehvet duygularınızı tatmin etmişsiniz ve bitmiş gitmiş. Ne intikamı ne şeyi? İntikam almaya çalışıp iyice rezil etmeyin kendinizi. O mesajlara da inanılmaz mesajlar vs diyerek çok anlam yuklemissiniz. Cinselliğin afrikasinda sizinle cinsellige bu kadar kolay ulaşan ve sorumluluk almayan, hiçbir yük yaratmadiginiz adam bir zahmet serenat yapar arada bir. Ne var ki bunda?
Adam kendi agziyla söylemiş zaten, biz takiliyorduk sanıyordum diye. Yani sizin takılmalık bir kadın olduğunuzun farkında. Nişanlı olup olmaması da sizin sorununuz değil bence.
yani özür dilerim ama bence asıl derdiniz o kadının aldatılması değil,aşık olduğunuz adamın başkasıyla nişanlanması. ve ayrılmalarını istediğiniz için bu kadar intikam ateşiyle yandığınızı düşünüyorum... :/
adam sizi fb olarak görmüş ve başka türlü bir davranışı olmamış, sizin ona aşık olmanız onun hatası değil ki?
çünkü ilişki yokmuş ortada,onun da dediği gibi takılıyormuşsunuz sadece...
bu durumda sinirlenmeye hakkı olan tek kişi o diğer kız. nişanlım dediği adam başkalarıyla sevişiyormuş:// çok üzüldüm ona![]()