Ben zaten beni aldattı demedim. Ama bunu kabul edemem daha geçen hafta bana erkek arkadaşımla buluştum diye kızdı. Böyle adamlar rezil edilmeliFakbadiymişsiniz. Kızı sizle aldatmış. Daha fazla muhatap olmayın.
Ha et canım ona ben karışmam hadsiz pislik bi herif.Ben zaten beni aldattı demedim. Ama bunu kabul edemem daha geçen hafta bana erkek arkadaşımla buluştum diye kızdı. Böyle adamlar rezil edilmeli
Normal erkek arkadaş mı sevgilinle mi?Ben zaten beni aldattı demedim. Ama bunu kabul edemem daha geçen hafta bana erkek arkadaşımla buluştum diye kızdı. Böyle adamlar rezil edilmeli
Normal kanka dediğim biri ile. Kendisi de tanıyorNormal erkek arkadaş mı sevgilinle mi?
Bende kıza çok üzüldüm beni geç ona nasıl yaptın dedim tek dediği haklısınNişanlandığı kıza çok üzüldüm sizin için de üzüldüm zor bir durum
Elimde hiç bir kadının kabul edemeyeceği mesajlar, aşk sözleri, kıskançlıklar, saatlerce konuşmalar var... ha bide fotoğraflar:)Bence söyle elinde kanıt varsada göster
Ama kız aramızı bozmaya çalışıyor kıskanıyor deyip adama daha çok bağlanacak
Ben aldatıldım gidiyorum diyen kaç tane kız var bu ülkede?
O çocuk ayrılıp sana gelse sende kabul edeceksin oda var
Bilemedim valla
Elimde kanıtlar varSöyleme, kızı bir şekilde ikna eder. Hasta der, takıntılı der. Sen kötü olursun. Böyle durumlarda bulaşmamak gerekir bence
Evlenseydin gizlice koynuma mı girecektin dedim asla net dünden sonra yapmazdım dedi.. sadece gülüyorumO kızı sizinle sizi de o kızla aldatmış resmen eğer istemediği bi nisan evlilik vs olsaydı veya sizi gerçekten sevseydi size en başta anlatırdı durumu ama siz başka yerden öğrenmişsiniz keşke bunu dile getirmek yerine haberiniz yokmuş gbi davranıp tepkisini olcseydınız yanınıza gelirken yüzüğü çıkartıp hicbisey olmamış gbi davrancakmiydi o zaman belli ederdi hoş belli etmiş zaten edeceği kadar da işte siz görürdünüz ne olduğunu acabalariniz kalmazdı içinizde
O kız asla ayrılmaz dene görElimde hiç bir kadının kabul edemeyeceği mesajlar, aşk sözleri, kıskançlıklar, saatlerce konuşmalar var... ha bide fotoğraflar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?