Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Yanı o üyenin ben 2. üyelik alıp konu açacağını sanmıyorum. Kendi üyeliğinde de gayet çatır çatır cevap veriyor ve istediği konuyu rahatlıkla açıyor. Ama dediğin gibi konular aynı

Yanı o üyenin ben 2. üyelik alıp konu açacağını sanmıyorum. Kendi üyeliğinde de gayet çatır çatır cevap veriyor ve istediği konuyu rahatlıkla açıyor. Ama dediğin gibi konular aynı
Ben de senin gibi düşünüyorum, ancak öte yandan son konusunda ortalık çok karıştı. Belki hala içindekileri aşamamıştır ve tekrar tepki çekmemek için yeni üyelik almıştır

ancak konular gerçekten çok benziyor orası kesin.

Aynı üye olsa bile 2. üyelik kurallarına aykırı bir durum yok. Kendi konusuna yazmadığı sürece işlem yapılmıyor diye biliyorum

Sizin bu adamla zaten bir gelecek planınız yoksa karşı tarafa neden söyleyeceksiniz ki? Bunu anlamsız buldum.
Amacınız iyilik mi yoksa intikam mı?
Kaldı ki karşı taraftan beklediğiniz tepkiyi alamama durumunuz da var. Bu kez öfkeniz ikiye katlanacak.
Buna benzer durumlarda her kadın yakıp yıkmıyor ortalığı.
Hatta evlenmek için onu değil beni seçti diye kendince onere edildiğini düşünüp gurur duyanlar bile var.

Eğer sana karşı umursamaz olup arkasını dönerse ki dönmüş rezil et herkese terbiyesizi

Her flörtün sonu bu. Tüm flörtler fakbadilrr buna mahkum. Üzülmedim, diğer kızın adına üzüldüm.

Unide 6 aylik sevgilim vardi birde 4 senelik iliskisi varmis kizi benimle aldatti tabi daha masum sevgililik olayiydi bizimkisi

Ben mesajlarini gorunce ogrendim 4 yillik iliskisi oldugunu sordum yuzsuz gibi kabul etti ve ondan ayrilacagini soyledi he canim he dedim kizi onun telinden yanindayken aradim anlattim 6 aydir sevgiliydik senin varligini bilmiyordum yeni ogrendim boyle bi durum var seninde bilgin olsun varligini bilsem zaten boyle bi iliski olmazdi dedim. Kizin dedigi tek sey olabilir istedigin yapar sanane sen niye beni ariyosun beni arama emredende uzak dur ben sevgilime guveniyorum dedi yuzume kapatti ne haliniz varsa gorun diyip onun telini gole firlatip gittim

Yani bazilari boyle seylere olabilir gozuyle bakiyo siz zaten sevgili degilmissiniz cokta ugrasmayin Allaha havale edip onunuze bakin bu da size ders olsun birdaha 1 sene fb gibi takilmazsiniz en azindan soz sahibi olursunuz boylesi bi durumda

Neden kadınları takılmalık kadın-evlenmelik kadın diye ayırıyoruz? Daha doğrusu neden erkekleri ayırmıyoruz? Sadece erkekler mi bizi seçebiliyor, sadece biz mi kategorize ediliyoruz? Saçmalıktan öte birşey değil. Aşırı rahatsız edici ithamlarınız var ya, bir kadın böyle ithamlarda bulunmamalı.

Yeni üyelik alıyorsunuz ama herkes kim olduğunuzu biliyor. 20 tane şikayet geldi ; #burcualeyna kesinlikle @matrusqa diye....

@Sedefayss @matmazellim @tanyakilinc @suslutrs

inanın yeter artık.... bu kaçıncı uyarı bu kaçıncı deşifre...

vallahi dinozor olmuşum ben ilişki yumağına bak ya.
takılmak nedir ya, senin bulunduğun şehre geliyor takılıyorsunuz. sen aşıksın, o nişanlanmış falan.
neyse ya.
herşeyde bir seviye olacak.

Nasil hayatlar yasıyorsunuz bu hanzoları nereden buluyorsunuz arkadas agzim acik kalıyor.

Adam oylesine takiliyorduk bana asik oldugunu bilmiyordum diyor.

öylesine takilip asik olmadan birliktelik yasayacak hayatlariniz varsa duygulari bir kenara birakacaksiniz cunku daha cok boyle olaylarla karsilasirsiniz.

Adam size takilmalik gunu birlik iliski gozuyle bakmiş sizinde oyle baktiginizi zannetmis ki adama asik olmasaniz sizde oyle bakacaktiniz olaya. asik oldugunuz icin sinirlenmissiniz nisanlanmasina. Cunku kadinsiniz ve erkeklere gore duygusal bir varliksiniz. ne kadar yapmaya cabalasanizda sadece takilamiyorsunuz erkekler gibi.

Peki cok merak ediyorum bunu kendinize niye yapiyorsunuz? Niye kendinize bunu reva goruyorsunuz? Sonrada böyle hanzolar icin nisanlanmis diye uzuluyorsunuz.

Nisanlisina soyleyin kizcağızın nasıl bir adamla evlendiğini bilmesi lazım ama soylediniz diye adam size donup asık olmaz. Nisanlisini ikna edip hataydi ozur dilerim bir daha olmayacak diyip sizi kotuleyebilir kizda affedip dugun hazirliklarina devam edebilirler buna da hazirlikli olun.

Konular mı birleştirilmiş?
Şuan 2 konu da atnı kişiye ait gözüküyor.

Merhaba matrusqa merhaba waterlily, merhaba isilitilibalon. Senin olayın kandırılmış olmak değil, sen hemcinsim üzülüyorum dediğin o kişi ile gereksiz bir rekabete girmişsin, sen bunu hep yapıyorsun. Böylesi herifleri karısından boşatıp nişanlısından ayırıp ilişkilerini bitirince eline ne geçecek sanıyorsun? Bu senin kazancın olmayacak ki, karşındaki kadın akıllı ise bu herife tekmeyi basacak, herif sana yollanacak, senin de içini kurt kemirecek '' Acaba nerde napıyor?''. Bana yapmaz deme, en çok sana yapacak. Adam sana başkasından geldi çünkü. Senin gibiler de gelip evdekine '' Heheheh don yıkıyonuz, heheheh kocanız herkesle aldatıyor heheheh zavallılar. '' diye kendi çapında dalga geçmiyor mu çok gülüyorum. O evdekinin yerine geçmek için bu kadar didinmeyin o zaman.

evet ben de anladım o kişilerin bu arkadaş olduğunu. gerçekten yazık ediyor kendine haberi yok. gencecik de kız. elinde mesleği var, ne lazım saçmasapan adamlarla oturup kalkmaya.
keşke az biraz kafasını toplasa, bunun özgurluk olmadığını anlasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…