- 15 Temmuz 2019
- 537
- 1.711
- 63
- 23
Seni bu hayatta harcarlar kingdom.
Haklısınız valla üzüyorlar spdjzoxjzBu hayatta sizi çok üzerler
Pavyonda eslik eden kadınlara konsomatris diyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni bu hayatta harcarlar kingdom.
Haklısınız valla üzüyorlar spdjzoxjzBu hayatta sizi çok üzerler
Pavyonda eslik eden kadınlara konsomatris diyorlar.
Ama bu konuları okumak daha zevkliÇık kız konudan ayıp.![]()
E yalan söylememiş, görüştüklerini sevgilisi değil ki erkek iş arkadaşlarıkonsamatrist olarak çalışıyorum demiştiniz daha önceki konularda.
modern çağa ayak uyduramamışımmm .bu konuları okudukça daha iyi anladımmm.fb lik modaymış meğerseE yalan söylememiş, görüştüklerini sevgilisi değil ki erkek iş arkadaşları![]()
En iyisini yapmissinizAlıntıladığınız üyeyi okurken Danilo gibi 'Bazı zamanlar benim Türkçe yetmiyo' moduna giriyorum
Bir de kendisi daha önce dünyanın en iyi üniversitelerinin birinden mezun olduğunu söylemişti bir konuda sanırım. Yazım yanlışlarını soracaktım ama polemik çıkmasın demiştim.
hemcinsine üzüleceğine kendine üzül. Kullanılmışsın ve buna izin vermişin. Sevgili olmadan adam sana bir netlik vaadetmeden takılmışsın. Onun yalanı aldatması kendine. İleride yine yapar böyle bir erkek nasıl olsa. Sen kendini toparlamaya bak.
Tlc deki programlarda var 5 6 yasinda cocugu var yeni dugun yapacakAvrupa'da mi? Avrupa da komşu komşuya, arkadaş arkadaşa... Kim kime dum duma diyeyim... Çoğu ilişki de evlilik bile yok artık, evlilikler genelde çocuk olunca yapılıyor.
Aynen katiliyorumBu sıra ne kadar çok fb olmayan fb konusu var. Çok net anladım ki bu durum Türk kızlarına göre değil. Cool olamamaktan korkmayın ya yapıştırın “şimdi biz neyiz”i. Çünkü böyle de cool olmuyor sonuçlar.
Fb yi kaldirabilenler fb olsun yoksa hic bulasmasinlar benceBu FB her ne zikkimsa kadınlara uygun değil kadınları aşağılamaktan uzmekten başka işe yaramiyor .. çünkü kadınlar duygusal varlıklar, seks yaparken beni seviyor ondan yapıyoruz diye düşünür ama erkeklerin cogu olaya o delik olmazsa bu delik diye bakar... evleneceği kız hariç ...
Kendin etmiş kendin bulmussun hiç üzülmüyorum böyle insanlara ...2 dk zevk ömür boyu ızdırap kaos huzur denen bir şey yok zaten hayatınizda ....
Yok kıza üzüldüm bilmem ne lafları ediyorsun da burda linç yememek için sadece kendine üzül sen çünkü en ezik sensin....
Tabiki kıza resimleri görüntüleri at bencede öyle bir adam en azından şimdilik mutlu olmasın ..ama o yine mutlu olur annesi ona başka nisanlanacagi birini bulur buda kendisine başka FB bulur yani olay bu..
Etme bulma dünyası ya annesinin bulduğu nisanlanacagi kızda FB olur inşallah da öyle daha güzel olur :) kim kime dumduma hesabı pembe dizi vol 1
Mantikli geliyor dedigin bir yandanDurum ortada işte hem FB yasiyor hem aşık olmuş bu ezikliktir.
Evet eski üyeymis linc yemis yada kk uyelerini trolluyorKonular mı birleştirilmiş?
Şuan 2 konu da atnı kişiye ait gözüküyor.
Ozgurlugun tanimini bilmeyen ozgurluk ne bilmez kievet ben de anladım o kişilerin bu arkadaş olduğunu. gerçekten yazık ediyor kendine haberi yok. gencecik de kız. elinde mesleği var, ne lazım saçmasapan adamlarla oturup kalkmaya.
keşke az biraz kafasını toplasa, bunun özgurluk olmadığını anlasa.
Haaa tam troll isteBir önceki konusunda da annesinden şikayet etmişti. Arkadaşına mesaj atmış falan, hatta 6000 civarı maaşı varmış ayrı eve çıkmayı düşünüyordu, ve annesine karşı da çok öfkeliydi. Daha önceki nicklerden biriyle açtığı konuda da 1 senelik flörtü otel odasında bırakıp gittiği için annesini üzdüğüne üzülüyordu. Bu arada annesi finans müdürüymüş falan ama şimdi burada okuduklarımdan konsomatrislik yapmış olduğunu da gördüm. Ve daha bissürü şeysonuç olarak yazdığı her şey yalan demek ki... insan bunu neden yapar anlamıyorum. Yazdıklarının hangisi gerçek hangisi yalan belli değil. Sonuç olarak ezik bir karakter, yazdıkları gerçekse de yalansa da durum bu
![]()
Ya simdi bu kadar soylediniz benimde aklima sey geldi degisik bir ismi vardi sukufe mi hatirlayamadim burda milleti trollediydi erkek ciktiydi umarim oda bu deildirÇünkü yeryüzünde tek sevişen o !
Tek sorunu bu da değil.
Bir gün ateist, bir gün deist, bir gün müslüman, bir gün öğretmen, ertesi gün çocuk gelişim uzman, diğer ertesi gün konsomatris, başka zaman 15 k alıyor, başka bir konuda 6 k, bir gün çok kilolu, ALLAH'ın işine bak 2 ay sonra dal gibi.
Soy ismiyle nick alır, eski nickini diyenlere beni neden deşifre ediyorsun, soy ismimi neden yazıyorsun der.
Böyle de değişik, çok karakterli bir insanımsı :)
Bütün üyelikleri ve açtıgı konularda istikrarlı oldugu tek şey SEVİŞTİĞİ.
sjfhafhf
Milyon tane üye ve konu varken nasıl çözüyosunuz aynı kişi olduğunu hahahhajajÇünkü yeryüzünde tek sevişen o !
Tek sorunu bu da değil.
Bir gün ateist, bir gün deist, bir gün müslüman, bir gün öğretmen, ertesi gün çocuk gelişim uzman, diğer ertesi gün konsomatris, başka zaman 15 k alıyor, başka bir konuda 6 k, bir gün çok kilolu, ALLAH'ın işine bak 2 ay sonra dal gibi.
Soy ismiyle nick alır, eski nickini diyenlere beni neden deşifre ediyorsun, soy ismimi neden yazıyorsun der.
Böyle de değişik, çok karakterli bir insanımsı :)
Bütün üyelikleri ve açtıgı konularda istikrarlı oldugu tek şey SEVİŞTİĞİ.
sjfhafhf
Yok, aile dostumuzun nişanı vardı, ben çoluğa çocuğa karıştımTanıdık cıktı sanırsam. Umarım nisanliniz değildir.
Söyleseniz de bir şey değişmeyecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?