Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye
Nisanlandigini bile kardeşinin instagramindan ogrenmissiniz Allah aşkına bu adam için biliyorum eminim gibi kesin şeyler söylemek sizin zekanızı küçültür bence evleneceği kadını sizinle aldatan sizide bir başkasıyla kolaylıkla aldatır kendinizi kandırmayın bir başkasıyla olsada bisey değişmezki zaten ortada bi ihanet var ha bir eksik ha bir fazla ne farkeder ?
Yanlış anlamayın bi fotoğraftan nisanlandigini öğrenen birine göre çok güvenilir biriymiş gbi kesin konuştuğunuz için böyle yazıyorum.

Hala yoktu biliyorum diyorsun yav. Nisanlisini niye bilmiyordun o zaman adam gelip soyleyene kadar?
Nisanlandigina gore çeken varmiş demek ki.

Allahm bu kadar inatla kandirilmak istemeye yorum yapamicam
Annesı kız bakıyordu .Babasının arkadasının kızıymış .Sureklı bakıyordu .Bızım burda kız bakma vardır .Annem sureklı bakıyor ben ıstemıorum dıodu.Gercı dogru ne bılcem .Hiç uyumadımkı :):):)

Konu sahıbı ben deılım :)Ben kendı deneyımlerımı anlattım .Her türlü suçlu olursun .

bence yazım şekli son derece önemli, burda yaptığımız tek şey yazı okumak sonuçta yazılı platform yani. uzun uzun yazılar yazarken metni düzeltmeye de vakit ayırabilir herkes.

bence yazım şekli son derece önemli, burda yaptığımız tek şey yazı okumak sonuçta yazılı platform yani. uzun uzun yazılar yazarken metni düzeltmeye de vakit ayırabilir herkes.
Yoooo herkes düzeltmek zorunda deil .Anlamıyorlarsa okumalar.Ben anlamadıgımı okumuyorum.Türk dil kurumu deılım sonuçta herkesı duzeltemem

Hiç onemlı deıl bendeole yapıorum.Benımde basıma geldı ben de dedım haber vereyım karısı bilsin .Ama duclu ben oldum.
Ya deveyi diken insanı..... bosa dememişler siz paçayı kurtardığıniza sevinip uzaklascaksiniz ordan ha vicdanım rahat etsin derseniz kötü olmayida göze alıp paylaşacaksiniz karşı tarafta ama bunu bi inat uğruna değil gerçekten karşı tarafın iyiliği için yapacaksınız yoksa sizin psikolojiniz çok bozulur

Ben söylerdim sadece bir kez mesajları atar konuşur bu seninle ilk ve son konuşmam ister ayrıl ister ayrılma o kısım beni ilgilendirmez ama kimin yüzüğünü parmağında taşıdığını öğren der kapatırdım. Hem nişanlanan kadın için hem de eski sevgiliye olan hıncımdan yapardım ve sonrasını da takip etmezdim ne hali varsa görsün. Ama nişanı atacağım gibi saçma bir konuşma beni daha çok kışkırtırdı çocuk mu kandırdığını sanıyor?

Yoooo herkes düzeltmek zorunda deil .Anlamıyorlarsa okumalar.Ben anlamadıgımı okumuyorum.Türk dil kurumu deılım sonuçta herkesı duzeltemem
karman çorman yazı yazmak marifet değil hanımefendi. küfür etmişim gibi cevap vermişsiniz de, okunaklı yazı yazmak güzel oluyor. tavsiye ederim

karman çorman yazı yazmak marifet değil hanımefendi. küfür etmişim gibi cevap vermişsiniz de, okunaklı yazı yazmak güzel oluyor. tavsiye ederim
Asla küfür etmişsınız gıbı cevap vermedım .Insanlar buraya ne stresle yazıyorlar .Kaç kere aglayarak yazdıgımı bılıorum .O arada da ınsan yazım kurallarını düşünemıyor .Bazıları çok dıkkat edıyor buyuk saygı duyuyorum ama okuyamazsamda kendımı zorlamıyorum

Baya açıklayıcı olmuş kısa ve net
Nişanlısına mesaj atsa kız ayrılıcak mı? Hadi ayrıldı diyelim konu sahibi o adama geri döner ve dönmez mi? Çok tuhaf ilişkiler bazı insanlar var kıskanıyor iftira atıyor diyip Resmen erkeğe köle oluyor Kimiside Koynuna tekrar alıyor 2 ucu pis değnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…