- 26 Haziran 2021
- 133
- 110
- 23
- 26
Nisanlandigini bile kardeşinin instagramindan ogrenmissiniz Allah aşkına bu adam için biliyorum eminim gibi kesin şeyler söylemek sizin zekanızı küçültür bence evleneceği kadını sizinle aldatan sizide bir başkasıyla kolaylıkla aldatır kendinizi kandırmayın bir başkasıyla olsada bisey değişmezki zaten ortada bi ihanet var ha bir eksik ha bir fazla ne farkeder ?Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye
Annesı kız bakıyordu .Babasının arkadasının kızıymış .Sureklı bakıyordu .Bızım burda kız bakma vardır .Annem sureklı bakıyor ben ıstemıorum dıodu.Gercı dogru ne bılcem .Hiç uyumadımkı :):):)Hala yoktu biliyorum diyorsun yav. Nisanlisini niye bilmiyordun o zaman adam gelip soyleyene kadar?
Nisanlandigina gore çeken varmiş demek ki.
Allahm bu kadar inatla kandirilmak istemeye yorum yapamicam
Konu sahıbı ben deılım :)Ben kendı deneyımlerımı anlattım .Her türlü suçlu olursun .Nisanlandigini bile kardeşinin instagramindan ogrenmissiniz Allah aşkına bu adam için biliyorum eminim gibi kesin şeyler söylemek sizin zekanızı küçültür bence evleneceği kadını sizinle aldatan sizide bir başkasıyla kolaylıkla aldatır kendinizi kandırmayın bir başkasıyla olsada bisey değişmezki zaten ortada bi ihanet var ha bir eksik ha bir fazla ne farkeder ?
Yanlış anlamayın bi fotoğraftan nisanlandigini öğrenen birine göre çok güvenilir biriymiş gbi kesin konuştuğunuz için böyle yazıyorum.
Ben nereye denk gelirse oraya yazıyorum valla kusura bakmayınKonu dahıbı ben deılım :)
bence yazım şekli son derece önemli, burda yaptığımız tek şey yazı okumak sonuçta yazılı platform yani. uzun uzun yazılar yazarken metni düzeltmeye de vakit ayırabilir herkes.Alıntıladığınız üyeyi okurken Danilo gibi 'Bazı zamanlar benim Türkçe yetmiyo' moduna giriyorum
Bir de kendisi daha önce dünyanın en iyi üniversitelerinin birinden mezun olduğunu söylemişti bir konuda sanırım. Yazım yanlışlarını soracaktım ama polemik çıkmasın demiştim.
Hiç onemlı deıl bendeole yapıorum.Benımde basıma geldı ben de dedım haber vereyım karısı bilsin .Ama duclu ben oldum.Ben nereye denk gelirse oraya yazıyorum valla kusura bakmayın
ama böyle de asıl konu birbirine giriyor , karışıyor :))Konuları tekrar açıp kemdımı sıkamam
Konu sahıbı ben deılım :)Ben kendı deneyımlerımı anlattım .Her türlü suçlu olursun .
Yoooo herkes düzeltmek zorunda deil .Anlamıyorlarsa okumalar.Ben anlamadıgımı okumuyorum.Türk dil kurumu deılım sonuçta herkesı duzeltemembence yazım şekli son derece önemli, burda yaptığımız tek şey yazı okumak sonuçta yazılı platform yani. uzun uzun yazılar yazarken metni düzeltmeye de vakit ayırabilir herkes.
He yaaaa.F*** bady deıldım ama benzer olay gecçmıstı başımdan .Bırazda toksıt bir ılıskıydı .Çok zoruma gıtmıstı .Konu Sahibi gibi herkese yazıyorsun. İyice kafa karıştırdın
Ya deveyi diken insanı..... bosa dememişler siz paçayı kurtardığıniza sevinip uzaklascaksiniz ordan ha vicdanım rahat etsin derseniz kötü olmayida göze alıp paylaşacaksiniz karşı tarafta ama bunu bi inat uğruna değil gerçekten karşı tarafın iyiliği için yapacaksınız yoksa sizin psikolojiniz çok bozulurHiç onemlı deıl bendeole yapıorum.Benımde basıma geldı ben de dedım haber vereyım karısı bilsin .Ama duclu ben oldum.
Bilemedim, belki Türk değildir. Yani ben öyle düşünmüştüm en azından.bence yazım şekli son derece önemli, burda yaptığımız tek şey yazı okumak sonuçta yazılı platform yani. uzun uzun yazılar yazarken metni düzeltmeye de vakit ayırabilir herkes.
Haklısınızama böyle de asıl konu birbirine giriyor , karışıyor :))
Ben söylerdim sadece bir kez mesajları atar konuşur bu seninle ilk ve son konuşmam ister ayrıl ister ayrılma o kısım beni ilgilendirmez ama kimin yüzüğünü parmağında taşıdığını öğren der kapatırdım. Hem nişanlanan kadın için hem de eski sevgiliye olan hıncımdan yapardım ve sonrasını da takip etmezdim ne hali varsa görsün. Ama nişanı atacağım gibi saçma bir konuşma beni daha çok kışkırtırdı çocuk mu kandırdığını sanıyor?Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
karman çorman yazı yazmak marifet değil hanımefendi. küfür etmişim gibi cevap vermişsiniz de, okunaklı yazı yazmak güzel oluyor. tavsiye ederimYoooo herkes düzeltmek zorunda deil .Anlamıyorlarsa okumalar.Ben anlamadıgımı okumuyorum.Türk dil kurumu deılım sonuçta herkesı duzeltemem
Asla küfür etmişsınız gıbı cevap vermedım .Insanlar buraya ne stresle yazıyorlar .Kaç kere aglayarak yazdıgımı bılıorum .O arada da ınsan yazım kurallarını düşünemıyor .Bazıları çok dıkkat edıyor buyuk saygı duyuyorum ama okuyamazsamda kendımı zorlamıyorumkarman çorman yazı yazmak marifet değil hanımefendi. küfür etmişim gibi cevap vermişsiniz de, okunaklı yazı yazmak güzel oluyor. tavsiye ederim
Baya açıklayıcı olmuş kısa ve net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?