Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Ben boyle düşünmüyorum.Bu şeyle aynı senınle gezdi benımle evlendı fln.Adam karaktersız .Bırde ne yasadılar bılmıoruz .Hıc sevgılı olmayıp evlenenlerde var.Nıye ıntıkamla yansın ?

Beraber uyuyolarmış .

Uyusun yahu fuckbuddyligin kitabinda beraber uyuyan fuckbuddylikten düşer mi yaziyor?

İnsan az bucuk ne oldugu bilir bir senede. Beraber uyuyup, iki kiskanclik tribi atiyor diye kendini sevgili sanmazsin yani.

Başka bir konuya da asagida anlattigim seyi yazmistim. Ergenligimde aşiri ilgi delisi oldugumdan dolayi beni seven ama benim sevmedigim adamlarin dikkati baska kizlara yoneldiginde kiskanclik yapiyordum ama kendim de sevgili olmuyordum onlarla, sadece hosuna gidiyordu ilgileri. Bu tamamen kendi tatminimdi, kiskanclik = aşk değil!

Mesela benım vardı eskı sevgılımdı .10 yıl gorustuk .Hıc ılıskıye gırmedık .Ben gırerdım aslında ama cok dınıne duskundu .Yada hamıle kalmamdan fln korktu bılmıorum.Opusme oynasma oluodu ama ilişkiye gırme yok .Neyse benımle gorustu 10 yıl sonra ben nısanlanıorum dedı .Kokusu hala uzerımdeyken .2 gun sonra nısanlandı .Kızı yemın ederım kıskanmadım.Bilsin ıstedım.Ben bılmek ısterdım.Ama kötü ben oldum.

Yani F*** badysı oldum desem yok olmadım.F*** bady sadece sex yaptıgın kısı heralde tam acılımını bılmıorum .karaktersızlıgın acılıöını bılıorum ama .Ben ona hakkımı helal etmıorum.Allaha bırakıorum .

dilerseniz kendinize yeni bir konu açın,bu şekilde konu içinde kendi konunuzu anlatıyormuşsunuz gibi oluyor

Öpüşmek ve oynaşmak F*** buddye gırıomy :)

Alınmaca kırılmaca olmasın ama zaten bi adınız yokmuş ki ciddi düşünmemişsiniz yani en azından o ciddi düşünmemiş

dilerseniz kendinize yeni bir konu açın,bu şekilde konu içinde kendi konunuzu anlatıyormuşsunuz gibi oluyor
Yok konu açmıcam .Sadece solemek ıstedım .Suclu her turlu kendı olucak .

Kotu bır durum. Helekı işin vicdani boyutu..ben olsam bunu kıza bi şekilde duyururdum. Ama bunu laylaylom değil ince eleyip sık dokuyarak bır plan dahilinde profesyonelce yapardım.vicdanım asla ve asla sızlamazdı... cunku boyle bır mahluktan bır genckızıda kurtarmış olurdum kendi açımdan intikamımıda almış olurdum. Çok gecmıs olsun...

Hesap vermek, bildirmek zorunda degil kendi vicdanina kalmiş birşey. 10 yil opusme oynasma takılmış, o 10 yili bir tek sizinle gecirmemiştir zaten, adam baskasiyla nişanlanma kismina kadar ilişki yurutmüş gelmiş ve kendisi bunu size bildirmese haberiniz yokmuş. Kim bilir kaç tane daha baska kiz olmustur o 10 yilda hepsine hesap mi verecek?

Adamin yaptigini aklamiyorum ama azicik kendimiz de biseyleri dusunelim.

linç yemeyi göze alıyorum.

klavye klavye olduğuna pişman oldu hanımefendi, gözlerim de göz olduğuna.
Alıntıladığınız üyeyi okurken Danilo gibi 'Bazı zamanlar benim Türkçe yetmiyo' moduna giriyorum

Bir de kendisi daha önce dünyanın en iyi üniversitelerinin birinden mezun olduğunu söylemişti bir konuda sanırım. Yazım yanlışlarını soracaktım ama polemik çıkmasın demiştim.

Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye

Nasıl bir plan mesela ?

Yoktu bılıorum .Hatta eminim .Zaten onu benden başka salakda çekmezdi :):)Haklısınız bi şarkı var ya kendim ettım kendım buldum diye

Hala yoktu biliyorum diyorsun yav. Nisanlisini niye bilmiyordun o zaman adam gelip soyleyene kadar?
Nisanlandigina gore çeken varmiş demek ki.

Allahm bu kadar inatla kandirilmak istemeye yorum yapamicam

Hala yoktu biliyorum diyorsun yav. Nisanlisini niye bilmiyordun o zaman adam gelip soyleyene kadar?
Nisanlandigina gore çeken varmiş demek ki.

Allahm bu kadar inatla kandirilmak istemeye yorum yapamicam
Kendisi o süreçte evlenip ayrıldı birde, ona rağmen adamın hayatında başka kimse olmadığından emin Bir tek nişanlısını bilememiş işte.

Neden bu adama sevgilinizmiş gibi davrandıp sitem ettiniz onu anlayamadım ben

Hayır sevgiliniz olsa adama "hayatında biri var mı" diye sormazdınız zaten. . Aranızdaki şey tamamen duygusallıktan bağımsız birşeymiş zaten.. Şimdi dönüp adama sitem etmek, nişanlısına yazmak falan çok yersiz bence..

Ama tabi bunlar adamın şeref yoksunu, karaktersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor orası da ayrı bir konu.. Size karşı değil evlenmek yoluna girip nişanlandığı kadına karşı yaptığı konusunda böyle düşünüyorum.. Adamın size karşı bir sorumluluğu zaten yokmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…