- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.407
- 363
Konsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.evet ben de anladım o kişilerin bu arkadaş olduğunu. gerçekten yazık ediyor kendine haberi yok. gencecik de kız. elinde mesleği var, ne lazım saçmasapan adamlarla oturup kalkmaya.
keşke az biraz kafasını toplasa, bunun özgurluk olmadığını anlasa.
Konsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.
Başka birinin konusunda demişti.oooo....a
dalga geçiyosun.
nerde demiş ya.
Allah ım Allah ım.
ben şok.
en fazla 5 seneye taşa vurur o kafasını pişmanlıktan.
Şimdi onun hakkında sayfalarca yazılır da gerek yok be katipKonsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.
Uyenin eski konularini bilmeden yorum yapmisim. Kusura bakmayin.
Herkese değil ama bizi salak yerine koyan üyelerin ifşa olmasından gerçekten zevk alıyorum ne yalan söyleyeyimYeni üyelik alıyorsunuz ama herkes kim olduğunuzu biliyor. 20 tane şikayet geldi ; #burcualeyna kesinlikle @matrusqa diye....
@Sedefayss @matmazellim @tanyakilinc @suslutrs
inanın yeter artık.... bu kaçıncı uyarı bu kaçıncı deşifre...
Bence kız nişanlısının aldatma potansiyeli olduğunu bilmeli evlenince de büyük ihtimalle devam edecektir adam.Kiza yazık.Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Sevişgen shssgdgfsgsAnaaa bu bizim sevişgen tırsimişya la..
Bu sefer seni güzel bulmamış adam demek ki, öbürü seni güzel buldugu için karısını aldatmıştı ya hani aFGBBFSFAJD
altı kenarı aynı olan şekle mi deniliyor sevişgenAnaaa bu bizim sevişgen tırsimişya la..
Bu sefer seni güzel bulmamış adam demek ki, öbürü seni güzel buldugu için karısını aldatmıştı ya hani aFGBBFSFAJD
Ya zaten aynı konuyu evvel de açtı, bu adamın telefonda birine '' Nişanlanıyorum, borcu hemen öde. '' falan dediğini duymuş, adama o anda '' Sen hayırdır? . '' demeden gelmiş konu açmış. Soramamış, çünkü ciddi bir ilişkide olmadığını, hesap soracak konumda olmadığını kendi de biliyor bal gibi. Tamam insanlar istediği hayatı yaşar ama biz adını deyince neden kötü oluyoruz değil mi? Hakaret de yok ki, '' Takılmalık. '' demenin nesi hakaret. Burda bir erkek için aynını diyen kadına güldük falan.Konu sahibinin fakbadi olmasıni normal karşılayanlar, erkek arkadaşının takiliyorduk zannediyordum lafı üzerine, demek ki sizi takılmalık kadın olarak görüyormuş dememe takılmış. : )
Arkadaşlar kendinize gelin lütfen. Bir kadın tek gecelik bir kadın oluyor da, takılmalık kadın olamıyor mu? Bu takılmalık kadın olmak değil midir, ciddi düşünülmeyen kadın anlamında diyorum. Yeri gelince birçok sevgili degistiren arkadaşlar konu açıyor sahip çıkıyorsunuz, evlenmek zorunlu mu sanki diye, erkek takılmalık, gezmelik tozmalik oluyor da neden kadın takılmalık olmuyor?
Neresi cinsiyetçi yaklaşım bunun? Burada ciddi düşünmediği halde sadece takılan, gönül eğlendiren kadınları alkislamiyor musunuz, beni niye yeriyorsunuz ki? Beni yerenlere sözüm. : )
Bunun üyelikleri gibi kenarlarını da sayamıyoruz calcifer.altı kenarı aynı olan şekle mi deniliyor sevişgen
Tabikide söylemen gerekli sana birde utanmadan kızmış niye konuşuyorsun sevgilin ile diye bence seninle tamamen birliktelik için berabermiş rezil et onu.Aşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?