Görüştüğüm kişi dün nişanlanmış!

Konsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.

Konsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.
Şimdi onun hakkında sayfalarca yazılır da gerek yok be katip Yaşadığı hayatı kınamak bana düşmez de bize laf söyleyince biz de cevap veriyoruz işte. Oysa ki ciddiye almamak lazımmış

Ee önceki konunuzda, partnerinizin arkadasıyla olan konusmasını duymustunuz zaten. Borcunu ode nısanlanacagım demıstı, bu o mu?

Bir önceki konusunda da annesinden şikayet etmişti. Arkadaşına mesaj atmış falan, hatta 6000 civarı maaşı varmış ayrı eve çıkmayı düşünüyordu, ve annesine karşı da çok öfkeliydi. Daha önceki nicklerden biriyle açtığı konuda da 1 senelik flörtü otel odasında bırakıp gittiği için annesini üzdüğüne üzülüyordu. Bu arada annesi finans müdürüymüş falan ama şimdi burada okuduklarımdan konsomatrislik yapmış olduğunu da gördüm. Ve daha bissürü şey sonuç olarak yazdığı her şey yalan demek ki... insan bunu neden yapar anlamıyorum. Yazdıklarının hangisi gerçek hangisi yalan belli değil. Sonuç olarak ezik bir karakter, yazdıkları gerçekse de yalansa da durum bu

Bence kız nişanlısının aldatma potansiyeli olduğunu bilmeli evlenince de büyük ihtimalle devam edecektir adam.Kiza yazık.

Çok haklısınız. Ben olsam o kızı bulur konuşurum. midesi varsa o ilişkiye devam eder bizi ilgilendirmez.Ama bilmeye hakkı var. Ben olsam o kızı bulur bir bir anlatırım. bütün kanıtları da atarım. her hareketin bir karşılığı olmalı

Konu sahibinin fakbadi olmasıni normal karşılayanlar, erkek arkadaşının takiliyorduk zannediyordum lafı üzerine, demek ki sizi takılmalık kadın olarak görüyormuş dememe takılmış. : )

Arkadaşlar kendinize gelin lütfen. Bir kadın tek gecelik bir kadın oluyor da, takılmalık kadın olamıyor mu? Bu takılmalık kadın olmak değil midir, ciddi düşünülmeyen kadın anlamında diyorum. Yeri gelince birçok sevgili degistiren arkadaşlar konu açıyor sahip çıkıyorsunuz, evlenmek zorunlu mu sanki diye, erkek takılmalık, gezmelik tozmalik oluyor da neden kadın takılmalık olmuyor?

Neresi cinsiyetçi yaklaşım bunun? Burada ciddi düşünmediği halde sadece takılan, gönül eğlendiren kadınları alkislamiyor musunuz, beni niye yeriyorsunuz ki? Beni yerenlere sözüm. : )

Anaaa bu bizim sevişgen tırsimişya la..
Bu sefer seni güzel bulmamış adam demek ki, öbürü seni güzel buldugu için karısını aldatmıştı ya hani aFGBBFSFAJD
altı kenarı aynı olan şekle mi deniliyor sevişgen

Ya zaten aynı konuyu evvel de açtı, bu adamın telefonda birine '' Nişanlanıyorum, borcu hemen öde. '' falan dediğini duymuş, adama o anda '' Sen hayırdır? . '' demeden gelmiş konu açmış. Soramamış, çünkü ciddi bir ilişkide olmadığını, hesap soracak konumda olmadığını kendi de biliyor bal gibi. Tamam insanlar istediği hayatı yaşar ama biz adını deyince neden kötü oluyoruz değil mi? Hakaret de yok ki, '' Takılmalık. '' demenin nesi hakaret. Burda bir erkek için aynını diyen kadına güldük falan.

şimdi bir önceki konunu hatırlıyorum ben senin, sevgili konu sahibi. adam nişanlanıyorum gibisinden bişeyler gevelemişti telefonda, sen de duymuştun. doğru mu hatırlıyorum?
hatta buraya da konu açmıştın.
ben ve diğer üyeler sana, nişanlısı vardır o muhabbet doğrudur yüksek ihtimalle demiştik.
hadi ben hiçbir şey bilmiyorum diyelim, burada gerçekten dediği çıkan bir sürü üye var.
tee o zaman dendi sana burada, nişan meselesi doğrudur diye.
gerçekten de doğru çıkmasına üzüldüm açıkçası.
yanlış anlama, senin hayat tercihindir yargılamam, sorgulamam ama ciddi olmayan, sadece takılmalık bir ilişkide erkeklerin böyle şeyler yapması, -nişanlanmak gibi- şaşırtıcı gelmiyor bana.
yanlış anlama bak tekrar söylüyorum.
onlar bizim gibi değiller çünkü, o seninle flörtleşmeyi ve yatmayı seviyor, sen osun onun gözünde. biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruz, ciddi değil dediğimiz şeylerde bile duygusal bağ kuruyoruz.

ve üzgünüm ki nişan falan atmayacak senin için. atacak olsa nişanlanmazdı ki. ben şu an o nişanlıya çok üzülüyorum.
istiyorsan anlat kızcağıza bir şekilde, kimse bu durumun içinde olmak istemez.
1 senedir görüşüyoruz diyorsun.

adamla da bağını bir an önce kes bence, daha fazla gururun kırılmasın.

özür dilerim kimse gücenmesin ama erkekler gerçekten arada bir görüşüp birlikte olduğu, yatak ilişkisi kurduğu kadınları hayatında ayrı, duygusal ilişki kurup evlilik gibi planlar yaptıkları kadınları ayrı yerlere koyarlar. ve ilk dediğimi de ciddiye middiye almazlar. artık adına fb mi dersiniz, takılmalık mı dersiniz bilmem ama baktıkları göz, umursama seviyeleri bellidir. bunu da kimse inkar edemez. biriyle sadece yatak ilişkisi kurmak sizin tercihinizdir ama böyle gelişmelere de şaşırmayın derim ben.

Tabikide söylemen gerekli sana birde utanmadan kızmış niye konuşuyorsun sevgilin ile diye bence seninle tamamen birliktelik için berabermiş rezil et onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…