- 28 Ekim 2019
- 73
- 80
- 38
- 30
Merhaba diğer konularınızıda okudum haddim mi bilmiyorum ama sürekli birileriyle sadece Hiç hoş bir kelime olmasada "takılmalık" birliktelikler kuruyorsunuz , biri tarafından sadece bir takım kaçamaklar için yanında kaldığınız insanlar size gerçekten mutluluk veriyormu bunu düşünmenizi istiyorum ki o mutluluğu alamıyorsunuz ki yazdıklarınıza istinaden sonucunda hep arapsaçına dönüyor işler. Bu durumlar sizi hep geride bırakacaktır 2. Kadın vasfından mutluluk duyan bir kişi daha tanımadım ben bunu kendinize niçin yapıyorsunuz bence oturup sorgulayın ha dersenizki cinsel yönden tatmin olup bende günümü geçiriyorum o zaman pekte hesap sorma gibi bir lüksünüzün olmadığını bilmenizde gerek , hayata bu yönden bakamazsınız bu sizin bilhassa kadınlık duygularınızı yıpratır. Sadece bir takım kaçamaklar için seçilmiş olduğunuzu kendinize hatırlatın amacım sizi kırmak değil ama gerçeklerde budur gerçeklerle hayalleri karıştırmamanız temennim. Sevginin ve aşkın olduğu sizi bir ömür yanında görmek isteyecek insanla olan beraberlikler diliyorumAşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Sadece bu son mesajlarını gönderin kıza. Zorla nişanlamış ayrılacakmış vs. O zaman takıntılı sevgili gibi görünmezsiniz bence.Bide yazmış ki şimdi yazdım dönmesini bekliyorum djekflsldld
Verilmiş sadakanız varmış ki kurtulmuşsunuzAşırı sinirliyim vurup kırmak istiyorum 1 senedir görüştüğüm biri var tamam ciddi değil o kadar ama resmen flört. Ayrı şehirlerdeyiz kendisine aşık oldum. Bazen okulum için Ankara’ya gidiyordum hemen ev ayarlıyordu beraber olup geziyorduk. Sürekli mesaj atardı durum atardım bu ne güzellik falan daha 15 gün önce bulunduğum şehire geldi yine flört gibi gezdik beraber olduk. Ona o gün içime mi doğdu ne yemek yerken hayatında biri var mı dedim asla dedi. Bugün öylesine fake hesaptan kardeşine baktım kız nişan resmî atmış şok oldum delirdim ona yazdım haklısın ne desen anlatamadım sana da hayır diyemedim bana aşık olduğunu bilmiyordum takıldığını düşünüyordum ne desem boş dedi ama ben kıza herşeyi anlatmayı düşünüyorum hemcinsime üzülüyorum defalarca aldatıldı. Sakinleş İstanbul’a geleceğim dedi ama nafile gelse ne değişecek? Şu an kaos yaratma ben konuşup nişan atacağım dedi hatta şimdi kıza yazdım dedi. Ama inanmıyorum sizce söylemeli miyim?
Bence hiç üzülmeyin konu sahibine.Söyle bacım valla söyle bırak kızın kendi aklı kendi yercihi inanır ya da inanmaz ama Allah korusun benim başıma gelseydi bunu öğrenmek isterdim daha evli bile değil ayrılması anlatması daha kolay olur varsa kanıtların mesajların kıza gönder düzgün bir üslup ile sana kızacak belki hakaret edecek ama bir kadın olarak alttan almaya çalış bence çünkü sizde onun yerinde olsaydınız belki o anki tepkileriniz sert olabilirdi daha anaç bir abla bir kardeş gibi yaklaşırsanız size daha çok guvenecektir. İkiniz adina üzüldüm ama kıza daha çok üzüldüm. Lütfen konudan haberdan edin
Biliomusunuz o kadar kötü niyetlı buldumkı bu sozlerınızı neyse ne yasadıgımı ben bılıorum.Oturup sızınlede bunun davasını çalmıcam .Bu kalbınızle sıze mutluluklar dılıorum .Yanımdamıydınız tum bunlar olurken?Siz kendinizi niye bu kızcağızla kıyaslıyorsunuz ki? Adamla yatmak istediniz yatmadı, oynaşmak istediniz oynaşmadı. Sizinle görüşmedi etmedi, gitti nişanlandı. Sırf yatmadı diye nişanlısına koynumdan çıkıp sana geldi diye mesaj attınız. Yaaaani aynı kulvarda değilsiniz. Bu kız kandırılan, siz elde etmeye çalışan ama edemeyen yatakla bile elde edemeyen....
Ben öyle bir yerde çalışmıyorum. Kartalda gece klübü gibi bir yer. Karşılama yapıyorum sadece. İş adamları geliyor o yüzden kavga falan olmuyor aylık kazancımda 15 bin falan güzel işanaokulunda iş bulamayınca buralara düştük
Aylık kazancım 6 bin falan korkuyorum ama yapacağım ayrıca kalacak arkadaşlarım da çok var
Bı kadın arkadaş vardı burda adam bunu eve çağırmış birlikte olmuş falan sonra kadına söylemiş hatta kadın inanmayinca evin içerisini tarif etmiş bu o arkadaş mı ?Bence hiç üzülmeyin konu sahibine.
Kendisi birlikteliği meslek edinmiş öğretmen maaşıyla dalga geçen, insanların eşlerini arayıp aldattı diye nispet yapan tuhaf birisi/imiş.
O kadar ayrıntısını bilmiyorum ama olabilir.Bı kadın arkadaş vardı burda adam bunu eve çağırmış birlikte olmuş falan sonra kadına söylemiş hatta kadın inanmayinca evin içerisini tarif etmiş bu o arkadaş mı ?
Konu sahibi konsomatrismiş zaten dağılalım bence.Ciddi psikolojik problemlerin var... Derhal tedavi olman lazım.
Bana bir konuda konsomatrisliği överek demek ki evdekinden güzelim demişti. :) matrusqa demek ki evdekinden güzelmiş o kız.hemcinsin simdi mi aklina geldi tirsi? ogretmen adamin karisini arayip kocan sen gider gitmez beni cagirdi sabaha kadar senin yataginda sevistik derken hemcinsin aklinda yok muydu?
yuru git be isine burda milletle dalga gececegine daha yararli seylere harca vaktini.
Tam layığını bulmuş konu sahibi hiç üzülmeyin. Kendisi konsomatris güzellemesi yapan ve pavyonda çalışan bir kadın. Bunda ayıplanacak bi durum yok ama bu arkadaşın hemcinslerine hiç saygısı yok . Demek ki evdekinden güzelim diye savunma yapacak kadar ilkesiz biri. O yüzden hiç üzülmeye gerek yokYav adamla ciddi iliskiniz yokmus ki. Neyin hesabini soracaksiniz? Ha adam serefsiz o ayri ama size bir sey vaadetmemis. Hayatinda biri mi var soeusunu sorma geregi hissettiginiz guvensiz bir iliskideyken hayatinizin şokunu yasadiginizi hic sanmiyorum nisanlandigini ogrenince.
Ay evet oydu.Bı kadın arkadaş vardı burda adam bunu eve çağırmış birlikte olmuş falan sonra kadına söylemiş hatta kadın inanmayinca evin içerisini tarif etmiş bu o arkadaş mı ?
hemcinsin simdi mi aklina geldi tirsi? ogretmen adamin karisini arayip kocan sen gider gitmez beni cagirdi sabaha kadar senin yataginda sevistik derken hemcinsin aklinda yok muydu?
yuru git be isine burda milletle dalga gececegine daha yararli seylere harca vaktini.
nası ciddili miKonsomatrislik daha çok kazandırıyormuş, 3 kuruşa öğretmenlik yapamazmış. Bırak yapmasın beya.
Kınamak istemem ama bu arkadaşta çok mağdurum demesin lütfen mağdur olan bence diğer kadınlar . Acaba arkadaş kendini aldatan erkeklere adamış ve kadınları bilgilendirmek istemiş olabir miAy evet oydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?