Şöyle başlayayım, eşimden ve benden yaklaşık 3 yaş küçük bir görümcem var, eşimle sevgililik dönemimizde tanışmıştım görümcemle, aramız gayet iyiydi, görümcem gibi değil arkadaşım gibi olmasını istedim yaşlarımız yakın diye, iyi niyetli, samimi davranmaya çalıştım hep. Neyse sevgililik dönemimizde eşimle aramızın bozulmasına sebep olan bir kadın vardı(benden önce tanışıyormuş kadınla, aynı zamanda bir akrabasının komşusu ve aileleri tanışıyor, kadınla aslında bi samimiyeti yoktu kuzeninin samimiyetinden dolayı arada aynı ortamda bulunduklarında merhaba, merhaba muhabbetleri oluyormuş. Ama kadın eşimi sürekli saçma sapan sebeplerden rahatsız ediyordu, yok arabası bozulmuş, yok taksi lazımmış vs.(eşim araba tamircisi yada taksici değil) trajikomik yani. Dediğim gibi samimiyetleri olmamasına rağmen sürekli bi muhattap olma çabası sezdim ve eşime rahatsız olduğumu söyledim ve kadınla ortak arkadaşlarım vardı pek iyi bahsetmiyorlardı eşimle samimiyetlerini neyse arasına mesafe koydu eşim telefonlarına falan dönmemeye başlamıştı, görümcem de bu durumu biliyordu, kadından hoşlanmadığımı, hatta o zamanlar bir de beni bayağı desteklemişti hatta ve hatta diyordu ki “kadın abime karşı bişeyler hissediyor bence” falan yani beni bayağı bir gaza da getirmişti ister istemez acaba öyle midir diye düşünmüştüm, neyse biz eşimle nişanlandık bir iki ay sonra görümcem o bahsettiğim samimiyeti olmayan kadınla bildiğiniz kanka oldu. Görümcemden açıkçası bu kadarını beklemezdim, aldım karşıma konuştum “neden” diye işte o kadar samimiyetim yok vs. dedi ama bildiğiniz her gün beraberlerdi, storyler falan. Sonra bizim düğüne yakın görüşmeyi falan kesti kadınla bildiğim kadarıyla. Bir daha hiçbir şekilde güvenemeyeğimi anladım, o günden beri mesafeliyim. Daha sonra özür diledi falan. Neyse geçenlerde kayınvalidemlerleyiz eşimle, kayınpederim, görümcem ve arkadaşı da evdeydi biz mutfakta oturuyorduk oturma odasına bir gittim görümcem bir koltukta arkadaşı bir koltukta yatıyorlar kapı da açık ve ben rahatsız oldum, ben babamın yanında yatmaya çekinirim rahatlığa bak. Neyse geçenlerde açtım konuyu kayınvalideme, görümcem de yanımızda dedim hoş bir durum değil benim hiçbir arkadaşım böyle yapmaz, yaptırmam da yapandan da soğurum falan. Bir de bir arkadaşı daha var babası görümcemle görüşmesini istemiyormuş arkasından hoş olmayan şeyler söylemiş kız da gitmiş görümceme söylemiş bunları görümcem de kayınvalidemle bana anlattı durumu oturup ağladı, bende yendiğim kazıklara rağmen teselli etmeye çalıştım nasıl arkadaşlık ediyorsun böyle kişilerle, babasının senin hakkında dediği kötü şeyleri söylemez art niyeti olmayan biri zaten falan dedim bugün de konusu geçti kayınvalidemle ve eşimin kuzeninin eşiyle oturuyorduk hoşlanmıyorum o kızdan falan dedim. Neyse görümcem bunu nereden duyduysa duymuş, eşime mesaj atmış biz eve gelmiştik(eşimin telefonu yanımdaydı şans eseri gördüm mesajı) mesaj şu”abi sana olan sevgimden saygımdan susuyorum ama sinemissye söyle benim arkadaşlarımın hakkında 2 oldu konuşuyor o ağzını kapasın, benim arkadaşlarım ince çizgi... devamını okuyamadım. Şoka girdim, sinirden elim ayağın titredi beni abisine şikayet ediyor aklınca, kötülüyor. Sizce ne yapmalıyım?