- 23 Mart 2022
- 182
- 0
- 13
- 29
- Konu Sahibi lilydaisyrose
Konuyu silmekten ötürü uzaklaştırma almıştım da, burada yanlış anlaşılan bir kullanıcı olarak kalmak istemedimYavrum sene geçti üstünden biz unuttuk konuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu silmekten ötürü uzaklaştırma almıştım da, burada yanlış anlaşılan bir kullanıcı olarak kalmak istemedimYavrum sene geçti üstünden biz unuttuk konuyu
Yani? İlle de ben haklı çıkacağım hırsınız geçti mi geçmedi mi? Hala tutturuyorsunuz ben o kızın yatmasını doğru bulmadım diye. Ben de sizin bunu doğru bulmamanızı doğru bulmuyorum. Konuyu siz açtığınız ve bize söz hakkı tanıdığınız için cevap yazdım geçtim. Benim de sizi birilerine şikayet etme hakkım var mı? Yok. Siz niye onları uzanır halde görünce koşup şikayet ettiniz? Farkında değil misiniz, kayınvalide kayınpeder görümce üçlüsünün sana ne sen ne karışıyorsun deme hakkı var. Hatta görümcenin arkadaşı bile, sanane ne ya ben arkadaşımdan o rahatlığı alıyorum beraber uzanıyoruz sen kimsin demeye hakkı var. Kaç kişi yazdı etti niye bakış açınızın hatalı yanlış olduğunu kabul edemiyorsunuz?Konuyu silmekten ötürü uzaklaştırma almıştım da, burada yanlış anlaşılan bir kullanıcı olarak kalmak istemedim
Haklısınız, çok sağlam bir çözüm önermişsiniz. O kızdan bu şekilde kurtulur da başka kızlar ne olacak? En iyisi görümcenin hiç arkadaşı olmasın o daha kesin bir çözüm. Evli adamı kaçırıp bir eve kapatıp zorla sevgili olabilirler.Gorumceler bazen bu şekilde gelini sinir etmek için abilerinin başka kızlarla olan eski durumlarını kullanırlar.Ne kıskanç kadınlar tanıdım sizin durumda kıskançlıktan.bence haklisiniz da.Çünkü neler duyuyoruz arkadaş yada kuzen muhabbeti ne evli adamları ayartmaya çalışıyorlar.iş bittikten sonra gözünü acsaydin diyen çok olur.Siz en bastan ipleri sıkı tutun.O arkadaş ile görüştüğü müddetçe pek samimi olmayın gorumceyle.Mesafe iyidir.Eşinize sahip çıkın
Ya ben lafın gelişi tüm samimiyetimle söylüyorum ki “lafın gelişi” hani ironi falan derler o şekilde düşünün kendi babamın yanında bile yatmaya çekinirim yazmıştım linç tayfa da geldi ortalığı bir güzel velveleye verdi, şöyle ki eşime de ciddi anlamda çok güveniyorum zira güvenmesem evlenmezdim de çünkü benim için mühim konulardan biri. Bilmiyorum herkesin saygı kavramı farklıdır belki görümceme olan öfkemden dolayı çevresi bana olması gerekenden daha fazla batıyordur bu da olabilir, benim çevrem sürekli görümcem tarafından eleştiri yağmuruna tutulduğu için bende o şekilde vurmak istedim belki de.Haklısınız, çok sağlam bir çözüm önermişsiniz. O kızdan bu şekilde kurtulur da başka kızlar ne olacak? En iyisi görümcenin hiç arkadaşı olmasın o daha kesin bir çözüm. Evli adamı kaçırıp bir eve kapatıp zorla sevgili olabilirler.
Kızın zaten kendine güveni yok siz de yangına körükle gidin. İyice diş bilesin görümceye. Başkasının evindeki misafire laf söylemenin şikayet etmenin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz ama siz ayartıverirler kocanı diyorsunuz. Orası kocasının anne babasının evi. Evdeki misafirden rahatsız oluyorsa gitmeyecek.
Kayınvalidenin evine her gidişlerinde bu kız orada mı değil mi diye kontrolmü edecek? Görümceye ayar mı verecek biz varken senin arkadaşların gelemez kocamı ayartırlar diye. Eşine sahip çık mış. Küçük çocuk sanki.
Güven diye bir kelime var hiç duydunuz mu? İstediğin kadar onu bunu engelle gözünü aç. Ayartılmaya müsait adamı veya kadını zapt edemezsin elli tane yol bulur. Aklınızı kıskançlıkla bozmuşsunuz, o tanıdım dediğiniz kıskanç kadınların başında siz geliyorsunuz.
Bu da sizin düşünceniz saygı duyuyorumHaklısınız, çok sağlam bir çözüm önermişsiniz. O kızdan bu şekilde kurtulur da başka kızlar ne olacak? En iyisi görümcenin hiç arkadaşı olmasın o daha kesin bir çözüm. Evli adamı kaçırıp bir eve kapatıp zorla sevgili olabilirler.
Kızın zaten kendine güveni yok siz de yangına körükle gidin. İyice diş bilesin görümceye. Başkasının evindeki misafire laf söylemenin şikayet etmenin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyoruz ama siz ayartıverirler kocanı diyorsunuz. Orası kocasının anne babasının evi. Evdeki misafirden rahatsız oluyorsa gitmeyecek.
Kayınvalidenin evine her gidişlerinde bu kız orada mı değil mi diye kontrolmü edecek? Görümceye ayar mı verecek biz varken senin arkadaşların gelemez kocamı ayartırlar diye. Eşine sahip çık mış. Küçük çocuk sanki.
Güven diye bir kelime var hiç duydunuz mu? İstediğin kadar onu bunu engelle gözünü aç. Ayartılmaya müsait adamı veya kadını zapt edemezsin elli tane yol bulur. Aklınızı kıskançlıkla bozmuşsunuz, o tanıdım dediğiniz kıskanç kadınların başında siz geliyorsunuz.
Nazik cevabınız için ben de teşekkür ediyorum.Bu da sizin düşünceniz saygı duyuyorum
Sahip çıkmanızı gerektiren adamlarla evlenmeyin. Daha mantıklı bir seçenek.Gorumceler bazen bu şekilde gelini sinir etmek için abilerinin başka kızlarla olan eski durumlarını kullanırlar.Ne kıskanç kadınlar tanıdım sizin durumda kıskançlıktan.bence haklisiniz da.Çünkü neler duyuyoruz arkadaş yada kuzen muhabbeti ne evli adamları ayartmaya çalışıyorlar.iş bittikten sonra gözünü acsaydin diyen çok olur.Siz en bastan ipleri sıkı tutun.O arkadaş ile görüştüğü müddetçe pek samimi olmayın gorumceyle.Mesafe iyidir.Eşinize sahip çıkın
rahatsız olduysan kalkar evine gidersin, milletin evinden sanane?Beni rahatsız eden bir durumsa fikrimi beyan etmek için izin isteyecek değilim.
kibar davramış, bana denk gelsen böyle uyarı ateşi falan yollamam direkt haşlarım seni ulu orta bi güzel. Sonra da kendi evine paketlerimYalnız olay şu; ben bu dediklerimin hepsini görümceme zaten söyledim bana bir şey demeyip, arkamdan beni şikayet etmesi iki yüzlülükten başka bir şey değil.
Görümcenizin arkadaşlarına karışmayın meselaSizce ne yapmalıyım?