• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceyle olan problemler

Ayrıca annemin gelini olsanız babamın yanında uzanmamin yanlış olduğunu falan söyleseniz bilemiyorum size napardi . Buyuk ihtimal diliniz içeri kacar bir daha tabağa bile yorum yapamazdiniz. Yine sizi iyi çekmişler böyle devam ederseniz hayatta hiç kimsenin istemediği bir insan olarak kalırsınız

Yapılan yorumlar, saygısızlıklara karşı olan tutumunuz beni gerçekten ciddi anlamda tedirgin etti, ne ara bu kadar rahat oldunuz siz? Ne alaka evde arkadaşının aile büyükleri varken açmış bacaklarını dört köşe yatıyor bahsettiğim arkadaş, olanı söyleyince ben kötü oldum, siz böyle bir durumu normalleştiriyorsunuz farkında mısınız?
Paçalarından saygı fışkıran gelin 🤔

Okudukça sinirlendim konu sahibiii babamın evine gidiyorum ben bu hafta kız göbeğim de kocaman çıktı uzanırim bı de biliyor musun böyle ohh babamın yanına nasıl hamileyken gidecem birde uzanacagim artık bilmem 🤣
Sen bana babamın evinde laf etsen seni o eve alırlar miydi acaba iyi ki erkek kardeşim yok

.......Neyse görümcem bunu nereden duyduysa duymuş, eşime mesaj atmış biz eve gelmiştik(eşimin telefonu yanımdaydı şans eseri gördüm mesajı) mesaj şu”abi sana olan sevgimden saygımdan susuyorum ama sinemissye söyle benim arkadaşlarımın hakkında 2 bu konuşuyor o ağzını kapasın, benim arkadaşlarım ince çizgi... devamını okuyamadım. Şoka girdim, sinirden elim ayağın titredi beni abisine şikayet ediyor aklınca, kötülüyor. Sizce ne yapmalıyım?

@sinemisssy sizin şikayetleriniz bir yana , görümcenizin hareketi tam dozunda olmuş.

Konularınızda : görümcenizle aranızdaki 3 yaş farkı sürekli vurgulayarak ,kendinize denk görmediğinizi , kendinizce onu çocuk yerine koyduğunuzu vurgularken ; görümceniz bu mesajıyla ne kadar olgun olduğunu da size göstermiş oldu.

Bu nedir böyle dgfghfhjcghh🤣🤣
ergeeeeenn :D
olgunlaşmamış abası yazık
benim büyük kız yapıyor bu ifadeleri

konu sahibi konu da silmişsiniz geri gelecektir
ama ben alıntılayan arkadaşlardan okudum :D
görümceniz iyi bile dayanmış size ne onun arkadaşlarından

Haşmetmeab Sinemissy hazretlerinin şeref buyurduğu yerlerde ve yüce huzurunda yatıp uzanmak nedir? Bu ne cürettir?!! Hangi hakladır?! Onun emir ve buyruklarına göre yaşamayanların tiz kelleleri vurula.

Görümce kendi evinde, babasının yanında öyle uzanamaz, arkadaşı da uzanamaz, kimse uzanamaz anlıyor musunuz? Sultanlar sultanı Sinemissy hazretleri öyle istiyor çünkü. Bunu sorgulayanın da tiz kellesi vurula.

Hahahaha ay sanane kendi evlerinde arkadaşlarıyla uzanmış sa na ne ? Sen kaynana olmuşsun bu aileye herşeyi eleştirme hakkını almışsın oh ne ala

Bence bunun saygıyla alakası yok biliyor musun hiç baba sevgisi görmedi mi acaba ben gece uyuurken babam gelir üstüm örtük mu diye kontrol ederdi baba çünkü bu kırk yaşıma gelince yine babamiz olacağı için ayıp mı var b
O kadar saygılı olsa gorumcesini arkadaşını vs çekiştirip durmaz.kiskancligindan yapıyor 👹

Bide bu hanımefendi bilirkişi gibi ona buna emir yagdiracak onunla görüşme vay efendim cekyata uzanma

Sen kimsin demiyorlar

O kadar saygılı olsa gorumcesini arkadaşını vs çekiştirip durmaz.kiskancligindan yapıyor 👹

Bide bu hanımefendi bilirkişi gibi ona buna emir yagdiracak onunla görüşme vay efendim cekyata uzanma

Sen kimsin demiyorlar
Gercekten çok terbiyeli bir kayinvalideymis ben olsam görümce ya da kayınvalide haddini bildirmeden yollamazdim evden

Odanın kapısı açıktı diyorum biri kalkıp bir iki adım atsa manzara alenen ortada shsdjdk, bu fazla rahatlıktan başka bişiy değil şahsen benim bir arkadaşım ailem evdeyken oturma odasında o şekilde yatsa n’oluyo be derim

O manzarayı sen gibiler görür. Çünkü manzarayı görmek için bizzat gözünü diker bakar, baktıkça da büyür o manzara.
Başkası öyle manzaraları kolay kolay görmez çünkü umurunda olmaz, üzerine büyük manalar yüklemez.
"Saygısızca" duruş görmez, "Orası burası meydandaymış" görmez, "Edepsizlik" görmez. Ama sizin gözünüz görür, çünkü zihniniz bunları hususi aramaya programlanmış. Yazık.

Kendinizde olmayan farklı her davranış, cümle kusur ya da ayıptır sen gibilere. Hele ki bir de o insanları kafaya iyice takmaya gör. :) Böyle bir zihinle yaşamak zor olmalı, çok yalnız olmalısınız, öfkeli, haksızlığa uğradığınız fikriyle herkesten alacaklı, kendinize kör ve kibir dolu. :)

Son düzenleme:
Ayrıca annemin gelini olsanız babamın yanında uzanmamin yanlış olduğunu falan söyleseniz bilemiyorum size napardi . Buyuk ihtimal diliniz içeri kacar bir daha tabağa bile yorum yapamazdiniz. Yine sizi iyi çekmişler böyle devam ederseniz hayatta hiç kimsenin istemediği bir insan olarak kalırsınız
Böyleleri hep mülayim insanlara denk geliyor işte. Kızcağız abisine yazmış sakin sakin karını üzerimden çek diye. Bana denk geleydi yerin dibine sokardım.

Böyleleri hep mülayim insanlara denk geliyor işte. Kızcağız abisine yazmış sakin sakin karını üzerimden çek diye. Bana denk geleydi yerin dibine sokardım.
Gercekten ben ne yapardım bilmem geldim kazık kadar 26 yaşıma şimdi yine gidince yine uzanırim 21 yaşında kardeşim var görümceyle aynı yaşta o benden de rahattır çünkü babamız yani elalemin kızına hesap mı vericez kendi evimizde. Gerçekten mülayim insan görünce saldirganlasiyor bazıları bende annemin ve kendimin sessiz kalacağını sanmıyorum . Benim abim yok erkek kardeşim de o olsa onun yanında da uzanırim ya millet çok tuhaf geliyor bana sarılmasıni bile kıskanan var aklım almıyor

Yüzü olursa sokarsın yerin dibine; böylesi ağlar sızlar "Ben ne dedim ki?" diye kendini mağdur gösterir. :) Yerin dibine girmeye de yüz gerek; üste çıkacak yer arar bu anca, anlamaz ki :))

Bunun gibisi muhatap bile alınmaz aslına bakarsan "Abi şunu uzak tut" demek en güzeli.
Benim elimde kalırdı yoksa, hiç laf söylemesini dinleyemezdim, saçından tuttuğum gibi çıkarırdım evden dışarı, mağdur olacaksa bari değsin diye ahsh

Yüzü olursa sokarsın yerin dibine; böylesi ağlar sızlar "Ben ne dedim ki?" diye kendini mağdur gösterir. :) Yerin dibine girmeye de yüz gerek; üste çıkacak yer arar bu anca, anlamaz ki :))

Bunun gibisi muhatap bile alınmaz aslına bakarsan "Abi şunu uzak tut" demek en güzeli.
Benim elimde kalırdı yoksa, hiç laf söylemesini dinleyemezdim, saçından tuttuğum gibi çıkarırdım evden dışarı, mağdur olacaksa bari değsin diye ahsh
Bende saçından tutmamak için anneme derdim sen konuş ben bunu yırtarım diye 😅

Adı sinemis, muhtemelen çerkes. Dışardan gözlemlediğim kadarıyla çerkesler kızlarını çok disiplinli büyütüyorlar, yani babamın yanında uzanamam demesi doğru. Arkadaşı için söyledim kısmı hikaye. Odadan çıkarken babalarına arkalarını dönemez kızlar, o derece bir manyaklık. Yeni nesilde değişmiştir diyordum ama değişmemiş belli ki.

Aynı zamanda gelinlerine de çok eziyet ederler. Konu sahibi eş ailesinden beklediği ve ailesinden gördüğü gibi eziyet görmeyince dengesi bozulmuş, şirazesi kaymış. Ne oldum demiş yardırıyor o dengesizlikle. Ne olacağım diyebilirse eğer normale döner. Yoksa o mülayim insanların da bir sınırı var, patlarlar. Kocişkosu dahil. Sonra konu açar eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum diye.

Adı sinemis, muhtemelen çerkes. Dışardan gözlemlediğim kadarıyla çerkesler kızlarını çok disiplinli büyütüyorlar, yani babamın yanında uzanamam demesi doğru. Arkadaşı için söyledim kısmı hikaye. Odadan çıkarken babalarına arkalarını dönemez kızlar, o derece bir manyaklık. Yeni nesilde değişmiştir diyordum ama değişmemiş belli ki.

Aynı zamanda gelinlerine de çok eziyet ederler. Konu sahibi eş ailesinden beklediği ve ailesinden gördüğü gibi eziyet görmeyince dengesi bozulmuş, şirazesi kaymış. Ne oldum demiş yardırıyor o dengesizlikle. Ne olacağım diyebilirse eğer normale döner. Yoksa o mülayim insanların da bir sınırı var, patlarlar. Kocişkosu dahil. Sonra konu açar eşimin ailesi yüzünden boşanıyorum diye.

Cerkeslerde saygiya cok önem verilir evet. Ama diger iddialarinin gerceklik payi ne kadar bi sorgula derim.

Cerkeslerde saygiya cok önem verilir evet. Ama diger iddialarinin gerceklik payi ne kadar bi sorgula derim.
Valla tek tanıdığım çerkes görümcemin eşi ve ailesi. Onun yalancısıyım. Onların anlattıkları bunlar. Her aile böyledir demiyorum ama böyle yaşayan çerkes aileler var, konu sahibi de onlardan birine mensup muhtemelen.

Valla tek tanıdığım çerkes görümcemin eşi ve ailesi. Onun yalancısıyım. Onların anlattıkları bunlar. Her aile böyledir demiyorum ama böyle yaşayan çerkes aileler var, konu sahibi de onlardan birine mensup muhtemelen.

Cerkeslerin iyisi kötüsü var tabi ama gelinlerine cok eziyet ediyorlar diye birsey yok. Kültürlerinde kadinlara eziyet etmek yok bi kere. Nasil kadin Erkege saygi gösteriyorsa, erkek de göstermek zorunda. Görümceniz ve ailesi bunu nasil iddia etti hayret. 🤷🏻‍♀️

Eğer elini çabuk tutup cocuk yaparsa 3 yapmazsa 1.5 yıl veriyorum bu evliliğe. Adam sürekli yurtdısında oldugu icin kızın ne oldugunu cok iyi bilmiyordur sjdjfkfkf bosarlar koyarlar kapının önüne net.

Back