- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi lilydaisyrose
-
Konu baslıgı da görümceyle olan problemler. Gariban görümce. O gelsin aslında “gelinle basımız dertte” diyeEvet kapı açık dediğine göre başka odadalar.
Bu geline dert olmuş.
Bacaklarını açıp nasıl uzanırlarmış.
Nereden baksam saçma.
Kızın kendi evinde nasıl hareket edeceğine karışıyor.
Ahahahahaha evliyim cnm beyim cekiyor sagolsun fitne fesat olmadıgım icinNe kadar pis düşüncelisiniz, bence siz de evli değilseniz bu karakterle asla evlenemezsiniz, yada yanlışlıkla evlenirseniz bile, değil bir sene adam 1 ay kahrınızın çekmez
Geçen gün duvar yazında görümcen senin yanında abisini öpüp sarılıyo diyo karısının yanında abisini öpüyor diye görümcene saydırıyordun. Bunun ayıp olduğunu savunuyordun. Senin ayıp kavramın bir ilginçHe evet eşimi kıskandım kadını yatarken görürse ne yaparım ben diye kara kara düşündüm ve bir daha olmaması için uyardım
Sizce ne yapmalıyım?
İşte görümce ve arkadaşının uzanmasından rahatsız olup uyarman böyle komik.He evet eşimi kıskandım kadını yatarken görürse ne yaparım ben diye kara kara düşündüm ve bir daha olmaması için uyardım
Yapılan yorumlar, saygısızlıklara karşı olan tutumunuz beni gerçekten ciddi anlamda tedirgin etti, ne ara bu kadar rahat oldunuz siz? Ne alaka evde arkadaşının aile büyükleri varken açmış bacaklarını dört köşe yatıyor bahsettiğim arkadaş, olanı söyleyince ben kötü oldum, siz böyle bir durumu normalleştiriyorsunuz farkında mısınız?
Neden burası zaten yorum yapma platformu, yapılan yorumlara karşı benim yorumum da o.Gorumceniz ve arkadaslari yetmedi buradaki uyelere de mi karisacaksiniz simdi? Had bilmek diyorum. iyidir.
Neden burası zaten yorum yapma platformu, yapılan yorumlara karşı benim yorumum da o.
Evet tamam hadi ben uyararak hata yaptım, değişmesini beklemiyorum zaten ama ben dediğim gibi zaten ona da söyledim bunları peki neden rahatsız olduğunu, bana değil de eşime söylüyor?Sinemis, orası görümcenin evi, arkadaşı da misafiri o rahatlığı aileden aldıysa senin rahatsız olman bir şey ifade etmez canım. Ben senin neden rahatsız olduğunu anladım ama yeni nesil adab-ı muaşeretten pek nasibini almamış.Kız senin kızın değil ki senin yaşam tarzına göre yanlış olan şeyleri görünce uyarasın.Başka bir ailede yetişti, sen de o aileye gelin oldun. Bence çok müdahil olup yorum yapma çünkü senin başın ağrır.Boş yere kriz yaratma. Sonuçta eşinin ailesi ve kızkardeşi eninde sonunda soğutursun adamı ve sana cephe alırlar. Ha bu şartlar altında da görümcen haklı, yıllardır böyle sürmüş, böyle yetişmiş sen rahatsız oldun diye değişecek değil ya, sen olsan değişir misin?
Herkes ağzına geleni söylediği için bende aynen ağzıma geleni söyledim, haksız olduğumu düşünmüyorum.Kendinizi ifade etmek ozgurlugunuz, baskalarinin sinirlarina girdiginiz anda biter. Yoksa herkes agzina geleni soyler, ortalik karmakarisik bir hal alirdi. Kavramlari dogru bilmek onemli.
Geçen gün duvar yazında görümcen senin yanında abisini öpüp sarılıyo diyo karısının yanında abisini öpüyor diye görümcene saydırıyordun. Bunun ayıp olduğunu savunuyordun. Senin ayıp kavramın bir ilginç
Konu saygıdan açılıp biri hakkında yorum yapılınca asıl saygısızlık bu deyip, yatan arkadaşın örneğini verdim. Diğer bahsettiğim bahsettiğim arkadaşla ve ailesiyle görüşeceklermiş sende gelmek ister misin dediler, bende yok o arkadaştan pek hoşlandığım söylenemez zaten ben almayayım dedim.Arkadaşıyla uzanması hakkında fikriniz mi soruldu?
Yine görümce yokken kuzen eşinin yanında görümcenin arkadaşlarıyla ilgili fikriniz mi soruldu?
Size ne kızın arkadaşlarından?
Herkes ağzına geleni söylediği için bende aynen ağzıma geleni söyledim, haksız olduğumu düşünmüyorum.
Daha neler neler söyledi duvar yazılarında. Laf da anlamıyor. Kendini kesinlikle haklı görüyor. Yok görümce abisiyle selfie çekiyormuş, yok abisine o yanındayken sarılıyomuş. Ama nedenini bu konuyla beraber anladım. Kendisi babasının yanında koltuğa bile uzanamayacak despotlukta büyümüş. Normali bu sanıyor. Kızmıyorum artık umarım düzelirKardeşi öpmek ayıp, baba yanında uzanmak ayıp ohoo kafaya bak. Tam eve sokulmayacak insan. Görümce iyi bile sabretmiş.
İşte direkt kişiler hakkında yorumunuz sorulmamıs, siz atlamışsınız üzerinize vazife olmayacak şekilde Saygı konusunda arkadaş örneği ne alaka? Orada görümceyi de saygısızlıkla sucluyorsunuz aynı şekilde.Konu saygıdan açılıp biri hakkında yorum yapılınca asıl saygısızlık bu deyip, yatan arkadaşın örneğini verdim. Diğer bahsettiğim bahsettiğim arkadaşla ve ailesiyle görüşeceklermiş sende gelmek ister misin dediler, bende yok o arkadaştan pek hoşlandığım söylenemez zaten ben almayayım dedim.
Çok basit, ona düşmanca davrandığını düşünüyor ve agabeyinden de ona hak vermesini bekliyor.Evet tamam hadi ben uyararak hata yaptım, değişmesini beklemiyorum zaten ama ben dediğim gibi zaten ona da söyledim bunları peki neden rahatsız olduğunu, bana değil de eşime söylüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?