Kafasız,aklın kıt mı ?:çok üzgünüm:tarzında şeyler söylese...tavrınız ne olur? içinizden aramak ve evine gitmek gelir mi?eşiniz de destek verse ama benim ablam budur değişmez,idare et dese...ama her görüştüğünüzde iğnelerine devam etse.ne yapardınız?yorumlarınızı merak ediyorum...:çok üzgünüm:
Cahildir diyorum,eşimin ablasıdır diyorum ama bazen çok kırıcı oluyorlar.diğer ablası da öyle.iki lafından biri maaşın var ne güzel,maaşlısınız bizim yok okuyamadık vs vs.eşim çok samimi olma,gerektiğinde lafı yapıştır diyor ama be hiç gitmek istemiyorum of ya...Düşünün yaz tatilinde hastanede yattım çok kötüydüm,hiç biri arayıp geçmiş olsun demedi.eltim ve kayınvaldem dışında...şimdi de sana geleceğiz yatılı kalmaya dediler.ben de eşim uzakta,çalışıyorum müsait değilim şu anda dedim.ne yapayım ailemin yanındayım annem hasta bütün iş benim üzerimde ve çalışıyorum.işlerimşin en yoğun zamanında geleceklermiş.müsait olunca haber veririm dedim artık.çoluk çocuk gelecekler.çocuklarına da tembih dur yok.çok pis çocuklar zaten tuvalletten çıkınca el yıkama alışkanlıkları bile yok.bense aşırı titizim kriz geçiririm artık...düşünün hastalanınca aramak yok,gezmeye gelince atlıyorlar.bu ikiyüzlülük değil de nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?